Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 23.03.1980

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:22.10.2002

obiectiv

 

Dezvoltare profesionala in domeniul fabricatiei, distributiei si autorizarii de medicamente

Salariu: nespecificat

Beneficii: Asigurare, cursuri post-universitare, achitarea taxelor la colegiu farmacistilor si a contavalorii curusurilor postuniversitare creditate.

Tip job: Part time, Full time

Departament: Farmacie, Internet / e-Commerce, Achizitii, Protectia mediului, Protectia muncii, Controlul calitatii, Banci, Alimentatie / HoReCa, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Baia Mare, Sighetu Marmatiei

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2006 - 31.01.2008

Departament: farmacie

Titlu Job: farmacist

Responsabilitati:

Receptia si eliberarea de medicamente, realizarea de elaborari si retete magistrale, tinerea evidentei contabile primare, consilierea pacientilor. Obs. Am lucrat in cadrul acestei farmacii cu norma redusa (week-enduri si garzi);

01.11.2004 - prezent

Departament: farmacie

Titlu Job: sef birou autorizare, reautorizare, variatii

Responsabilitati:

Intocmirea documentatiei pentru autorizarea si reautorizarea produselor in tara si strainatate. Verificarea documentatiei intocmite pentru autorizari de produse.
Gestionarea autorizatiilor de punere pe piata pentru produsele din portofoliu.
Intocmirea documentatiei de variatie pentru produsele medicamentoase si implemetarea schimbarii propuse in cadrul compartimentelor implicate, urmarirea rezultatelor. Corespondenta cu autoritatile de reglementare in domeniu; Elaborarea documentelor necesare realizarii procesului de aprovizionare, productie si control al medicamentului (specificatii tehnice, proceduri, fise tehnice de siguranta, instructiuni de lucru);
Intocmirea documentatiei de preformulare pentru produsele noi planificate spre autorizare; Actualizarea documentatiei produselor la noile cerinte legislative;
Verificarea respectarii prevederilor sistemului de management al calitatii in cadrul compartimentului cercetare dezvoltare. Planificarea si instruirea in domeniu a personalului in subordine. Instruirea cu prevederile specificatiilor tehnice, instructiunilor de lucru, fiselor de siguranta a personalului implicat in proiectarea, realizarea si controlul produsului. Informarea conducerii in situatia modificarii standardelor, normativelor si legislatiei in vigoare; Elaborare machete ambalaje; Elaborarea si implemetarea procedurilor de farmacovigilenta;

Realizari:

Am participat la fundamenatrea Departamentului Cercetare - Dezvoltare in aceasta firma, inca din perioada studentiei. In mod autodidact mi-am insusit toate procedurile de lucru si organizarea acestui departament.
Am participat la crearea unei noi structuri in cadrul departamentului axata pe activitatea de farmacovigilenta, in calitate de farmacist Farmacovigilenta si inlocuitor al persoanei calificate pentru aceasta activitate.
Am contribuit la mentinerea realtiilor cu autoritatile competente cu implicatii in domeniul farmaceutic.

01.10.2004 - prezent

Departament: medicina umana

Titlu Job: responsabil cu managementul calitatii

Responsabilitati:

Intocmirea procedurilor operationale a procedurilor generale, instructiunilor de lucru si a Manualului Calitatii; realizarea auditurilor interne si a analizelor de management; planificare si urmarire realizare instruiri periodice; urmarirea controalelor primare, secundare si tertiare pt. domeniile acreditate ale laboratorului; gestionare documentatie SMC si doc. specifice in cadru laboratorului etc.
Am implementata si am participat la acreditarea sistemului de Management ISO 15189 in cadrul Laboratorului de analize medicale.
Psiholog Crina Batin, administrator

studii

 

Facultati:

Master - Tehnologie Farmaceutica Industriala (2005-2006) - Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu, Cluj Napoca

Master - Controlul si analiza medicamentului (2004-2005) - Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu, Cluj Napoca

Facultatea de Farmacie (1999-2004)- Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu, Cluj Napoca

Liceul teoretic Dragos Voda, Sighetu Marmatiei (1994 - 1999) Sectia: biologie – chimie.

Activitati extracurriculare

Am facut parte din Biroul de Consiliul al UMF Iuliu Hatieganu in calitate de reprezentant de an (anul 2,3,4 si 5 de facultate).
Am fost premianta in decursul celor cinci ani de facultate, iar la examenul de absolvire am fost calsata a II-a din 113 absolventi - promotia 2004.

Premii

1. Managementul proiectelor - septembrie 2007.

2. Premiu - "Cel mai bun student al catedrei de Legislatie Farmaceutica" - acordat de Terapia Cluj in anul 2004

3. Curs Farmacia ca Buissnes - organizat de GSK - 01.2004 - 05.2004

4. Am participat la Olimpiada nationala de Botanica din anul 1996

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close