Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 23.06.1983

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:25.09.2001

obiectiv

 

Fiind o persoana ambitioasa, consider ca un job la nivel de conducere, cu grad mare de responsabilitate si posibilitate inovationala, m-ar motiva suficient pentru a deveni un obiectiv ce mi-as dori sa il realizez. Parerea conform caruia trebuie sa cunosti totul despre societatea in care activezi este un motiv esential in a hotari sa incerc fiecare treapta din ierarhia unei institutii.

Salariu: 2.700,00 USD / luna

Beneficii: posibilitate de reevaluare, crestere salariala si promovare

Tip job: Full time

Departament: Administrativ / Logistica, Import - export, Financiar / Contabilitate, Banci

Oras de lucru: Constanta

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2019 - prezent

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: sef birou financiar

Responsabilitati:

Obligatia de a verifica înregistrările contabile in legatura cu incasarile si platile prin banca si prin casierie, introducerea si verificarea facturilor si a situatiei de plata a furnizorilor, precum si introducerea sau verificarea intocmirii statelor de plata salariale sunt o parte din îndatoririle specifice postul ocupat.

01.08.2018 - 31.10.2018

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Evaluarea costului versus venitiri, plata furnizorilor, analiza performantei societatii sunt doar cateva astepte de urmarit in cadrul acestei functii.

01.12.2016 - 31.07.2018

Departament: management

Titlu Job: sef agentie

Responsabilitati:

In functia de sef agenție am ca responsabilitati verificarea, controlul, autorizarea operațiunilor efectuate de oamenii din subordine. De asemenea ma ocup de evaluarea celor cu care lucrez, precum si pastrarea si dezvoltarea portofoliul de clienti.

01.09.2015 - 31.12.2016

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: analist credite

Responsabilitati:

In functia de Analist Credite am avut ca principale responsabilitati analiza economico – finaciara, evaluarea performantei precum si stabilirea clasei de risc general de creditare a clientilor persoane juridice. Pe langa aceste responsabilitati trebuie mentionata atat intocmirea referatului in baza caruia comitetul de credite aproba sau respinge cererea clientului, precum si actualizarea, intocmirea si verificarea contractelor de credit si a actelor aditionale aferente unui dosar de creditare. Esential in activitatea desfasurata a fost descoperirea solutiilor astfel incat sa fie aprobata solicitarea cleintului in conditii avantajoase ambelor parti semnatare.

01.04.2014 - 31.08.2015

Departament: banci

Titlu Job: consilier clienti si vanzari / casier

Responsabilitati:

Promovarea produselor bancii clientilor persoane fizice sau juridice (in special deschideri conturi curente, vanzarea produselor de economisire, a cardurilor de debit, servicii internet banking, vanzarea produselor de creditare - carduri de credit), fidelizarea clientilor deja existenti precum si promovarea de noi produse catre acestia.
Printre responsabilitati se mai pot enumera si efectuarea operatiunilor cu numerar in lei si valuta, procesarea ordinelor de plata sau a tranzactiilor de transfer rapid de bani Moneygram

01.11.2013 - 30.04.2014

Departament: banci

Titlu Job: personal banking advisor

Responsabilitati:

Am ca principale responsabilităţi monitorizarea evoluţiei portofoliului alocat, precum şi dezvoltarea acestuia prin acţiuni de cross sales şi up sales ale pachetelor de creditare, economisire sau investiţii, în concordanţă cu startegia băncii şi nevoile clienţilor, precum şi o cooperare strânsă cu directorul sucursalei pentru identificarea clienţilor potenţiali Affluent, dar şi definirea strategiilor de marketing pentru a-i atrage către sucursală
- bonuri de masa
- asigirare de sanatate

01.11.2007 - 30.11.2013

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: supervisor front office

Responsabilitati:

Printre responsabilitatile mele intra si evaluarea anuala a angajatilor si efectuarea de teste pentru verificarea acestora, dar si organizarea si motivarea celor aflati in subordinea mea.
Ma ocup de asemenea de identificarea potentialilor clienti precum si prezentarea produsului corespunzator nevoilor clientilor.
De asemenea sunt responsabila de mentinerea relatiei cu magazinele partenere.
Coordonarea unei echipe de vanzari pe o nisa de produse care sunt deja la un grad ridicat de saturatie in randul consumatorilor, dar si urmarirea cresterii constante in nivelul vanzarilor si promovarea produselor in magazine partenere
- bonuri de masa
- asigurare de viata
- asigurare medical

01.08.2005 - 30.11.2006

Departament: vanzari

Titlu Job: operator credite

Responsabilitati:

- consilierea clientilor si indrumarea acestora spre cea mai avantajoasa oferta in functie de necesitatile fiecarei persoane abordate, iar ulterior de colectarea si analizarea documentatiei aduse in vederea intocmirii dosarului de credit.
- colaborarea cu angajatii magazinelor in care lucram
Realizarea si depasirea targetelor stabilite, precum si stabilirea unei relatii solide cu angajatii magazinelor in care activam.
Uneori am primit recomandarea de a fi mai intransigenta.
- bonuri de masa
- bonusare in functie de indeplinirea targetului
- asigurare medicala
- asigurare de viata

20.10.2004 - 15.08.2005

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: analist credite

Responsabilitati:

- atragerea de clienti si consilierea acestora catre cel mai avantajos sistem de creditare oferit de magazin
- colaborarea cu diferite banci: BCR, Raiffeisen, BRD GSG, BRD Finance, Banca Transilvania, Alpha Bank, Volskbank
- activitatea era desfasurata intr-un magazin Domo, avand astfel obligativitatea de a veni in intampinarea nevoilor clientilor atat in ceea ce priveste creditarea cat si produsele din magazin

01.10.2004 - 20.10.2004

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: referent transmitere

Responsabilitati:

- indeplinirea functiei de casier atunci cand era necesar, precum si elemente de contabilitate primara

studii

 

Facultati:

2013 - 2015 Facultate / Colegiu: Drept la Spiru Haret din Constanta. Completare de studii finalizate cu licentierea de jurist
2006 - 2008 Masterat: Administrarea Afacerilor in Turism, Serviici si Comert la Universitatea Ovidius Facultatea de Stiinte Economice din Constanta.
2002 - 2006 Facultate / Colegiu: Administratie publica la Universitatea Ovidius Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din Constanta.
2002 - 2006 Facultate / Colegiu: Relatii Economice Internationale la Universitatea Ovidius Facultate de Stiinte Economice din Constanta.

Premii

Traininguri
Nov 2014 - Nov 2014: Customers Care / Vanzare orientata spre client

Aug 2009 - Aug 2009: Coaching pentru performanta

Apr 2008 - Apr 2008: Train the trainer

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(incepator,incepator,mediu)

germană(mediu,incepator,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close