de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

 

Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 15.07.1972

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:20.08.1999

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

management / inginerie inovativa

Tip job: Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Vanzari, Telecomunicatii, Inginerie

Oras de lucru: Bucuresti, Cluj-Napoca, STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2007 - 01.08.2012

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: director departament

Responsabilitati:

Planificarea/coordonarea activitatilor Departamentului de Radio/Telecomunicatii al firmei, verificarea solutiilor tehnice privind amplasarea/instalarea/integrarea echipamentelor GSM, analize economice lunare ale activitatii departamentului si, in principal, asigurarea conducerii proiectelor (Project Manager) derulate de catre firma in parteneriat cu producatorii de echipamente telecom precum Alcatel-Lucent, ZTE, Huawei.

Realizari:

Am coordonat ca Sef de departament peste 900 de lucrari de telecomunicatii executate de catre echipele aflate in directa mea subordine, pentru Operatorul de telefonie mobila ORANGE Romania ( peste 200 site-uri) si in cadrul proiectelor de instalare/swap echipamente noi operate in cadrul retelelor operatorilor Orange Romania (3G/UMTS 2007 - partener de proiect HUAWEI - 200 site-uri, MW/MPR9500 2012 - partener de proiect ALACTEL-LUCENT - 300 link-uri radio), ROMTELECOM (CDMA 2008/2009 - partener de proiect ZTE - 100 site-uri), Serviciul 112 (LMDS 2011 - partener de proiect FELIX TELECOM - 117 link-uri radio)
Nota: Am mentionat doar cele mai importante lucrari ale firmei in care am coordonat activitatile specifice departamentului respectiv!

17.04.2006 - 22.11.2006

Departament: inginerie

Titlu Job: director de productie

Responsabilitati:

Am coordonat productia publicitara a elementelor pesonalizate pentru locatiile unor firme de prestigiu
Creatie prototipuri

Realizari:

Coordonare de productie publicitara in cadrul Proiectului ORANGE-SHOP si ORANGE-Parteneri (2006)
Coordonare de productie publicitara pentru ING Romania (Locatii Self Banking)
Coordonare de productie publicitara pentru NESTLE (dulapuri comerciale personalizate)
Coordonare de productie publicitara pentru SENSIBLU (casete luminoase personalizate)
Realizare prototip CASETA PUBLICITARA pentru MARLBORO Cigarettes (joc de lumini pe leduri cu microcontroller)

01.10.1997 - prezent

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: sef de lucrari

Responsabilitati:

1.Predare cursuri, Indrumare lucrari de laborator, Indrumare activitati de proiectare (proiecte trimestriale/proiecte de diploma)
Disciplinele tehnice predate (Teoria Sistemelor si Automatizari, Masini Electrice si Aplicatiile Lor, Roboti Industriali Mobili,Structuri Mecanice Robotice)
2. Cercetare stiintifica

Realizari:

Indrumare a peste 50 de proiecte de diploma la specializarea Mecatronica
Membru al echipelor de cercetare in peste 7 proiecte derulate in cadrul programelor nationale de cercetare-dezvoltare (cel mai recent ADMAN 2011-2014 in domeniul micromecatronicii cu aplicatii ale materialelor piezo-electrice in micromanipulare, derulat in parteneriat cu Institutul National de Cercetare FEMTO-ST Besancon/Franta)

01.10.1996 - 15.09.1997

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer tehnolog

Responsabilitati:

Inginer Tehnolog

Realizari:

In cadrul Proiectului de Implant Tehnologic DAEWOO la Uzina Automobile Craiova din 1997, am lucrat impreuna cu echipa departamentului la adaptarea traseelor energetice si tehnologice din sectiile de fabricatie corespunzator cu noile amplasamente de utilaje si instalatii industriale implicate de noua tehnologie de fabricatie DAEWOO.

07.02.1996 - 15.06.1996

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer proiectant

Responsabilitati:

Proiectare mecanica

Realizari:

Proiectare ansamblurilor mecanice "Sistem de inchidere/deschide usi automate", "Aparatori telescopice" si "Dispozitiv prindere piese de tip tambur de frana", in cadrul Sistemului Automat de Prelucrare SV450 dotat cu manipulator de alimentare/evacuare semifabricate/piese

studii

 

Facultati:

--Liceul Industrial Nr. 3, Medgidia, promotia 1990
--Universitatea "Politehnica" Bucuresti, Facultatea Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice, Specializarea Roboti Industriali, Profil Electro-Mecanic, promotia 1995
--Universitatea "Politehnica" Bucuresti, Facultatea Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice, Studii Aprofundate, Sspecializarea Logistica Sistemelor de Productie, promotia 1996
--Universitatea "Politehnica" Bucuresti, Facultatea Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice, Doctorat, Directie de studiu si cercetare: Metode informatice de proiectare si analiza tehnologica in cadrul proceselor de prelucrare mecanica prin aschiere, Contributii personale: realizarea unor platforme soft de proiectare optima a reperelor mecanice de revolutie. Sustinere publica in 25.01.2005

Activitati extracurriculare

-- Cunostinte solide de ELECTRONICA (am conceput zeci de scheme electronice cu microcontrolere, relee, tranzistoare, multiplexoare, amplificatoare operationale, DAC/ADC, etc)
-- Dexteritatea sustinerii de prezentari publice
-- Capacitatea de a modera sedintele de brainstorming
-- Putere de convingere/sugestie

Premii

Program LEONARDO DA VINCI, mobilitate 2 saptamani in ITALIA, partener italian CEP (CONSORZIO EUROPEO PER LA FORMAZIONE) / ENAIP TORINO, diploma obtinuta in urma stagiului "FORMATOR DE FORMATORI IN DOMENIUL MECATRONICII SI ROBOTICII INDUTRIALE", seminariile de training la COMAU Italia, Grup Fiat, PININFARINA S.p.A..

-- Doua diplome de excelenta acordate de INCDMF Bucuresti, in cadrul unor conferinte nationale de Mecatronica.
-- O diploma de excelenta acordata de Universitatea "Valahia" Targoviste, in cadrul unei conferinte nationale de Mecatronica.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close