Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 05.08.1981

Permis conducere:  Cat.B

obiectiv

 

OCUPAREA UNUI POST CARE SA-MI ASIGURE O EVOLUTIE ASCENDENTA IN CADRUL UNEI COMPANII PUTERNICE

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Marketing, Administrativ / Logistica, Telecomunicatii, Controlul calitatii, Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Sibiu

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2015 - 30.11.2017

Departament: vanzari

Titlu Job: sef magazin

Responsabilitati:

Activități departament contabilitate: efectuare monetar si registru de casa zilnic, lucru cu casa de marcat si POS, inventar,fise de magazie, intocmire facturi clienti, inregistrare facturi de la furnizor si bonuri de consum, nir,dispozitii de plata/incasare, foaie de varsamant pentru depunere bani la banca, pontaje, instrumente de incasare/plata banca,evaluare vanzari lunar si trimestrial
Activitate de cabinet: investigarea pacientului, realizarea testului de auz, vanzarea de aparate auditive

01.08.2012 - 31.08.2014

Departament: altele

Titlu Job: concediu crestere copil

01.10.2011 - 31.08.2012

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: reprezentat clienti-furnizori

Responsabilitati:

Activitati departament contabilitate si resurse umane: responsabil efectuare monetar la sf zilei de lucru, registru de casa, intocmirea de facturi,chitante, instrumente de plata bancare,intocmire de state de plata, pontaje,inventar,fise de magazie etc. Cunostinte program ATTOSFT modul furnizori/clienti
Analiza si selectia furnizorilor de produse si servicii, aprovizionarea clinicii, promovarea si dezvoltarea unei imagini pozitive in relatia cu clientii, intocmirea de rapoarte lunare,saptamanale despre activitatea clinicii catre diverse institutii ale statului, responsabil control calitate RENAR.

01.10.2009 - 31.10.2011

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: secretar universitar

Responsabilitati:

Gestionarea studenţilor, realizarea procedurii de admitere la facultate sau master respectiv de susţinere a examenului licentă sau de masterat; realizarea de diverse situaţii şcolare şi rapoarte de evidenţă cu studenţii universităţii; soluţionarea cu profesionalism şi corectitudine a solicitărilor persoanelor care intră în contact cu departamentul: studenţi, cadre didactice şi orice alte persoane din interiorul sau din afara Universităţii;

01.11.2007 - 31.10.2009

Departament: vanzari

Titlu Job: responsabil departament marketing vanzari

Responsabilitati:

Activitati departament Marketing-Vanzari: responsabil incheiere contracte cu partenerii comerciali, analiza concurentei, analiza şi crearea ofertelor de preţ, întocmirea de rapoarte lunare, trimestriale, despre produsele şi ofertele organizaţiei, despre impactul acestora pe piaţă, însoţite de sugestiile şi propunerile de sporire a cotei de piaţă; dezvoltarea ariei de produse oferite.
Contabilitate primara (intocmire facturi, avize de insotire a marfii, nir-uri, chitante, instrumente de incasare/plata banca ,registru de casa, pontaje, mentinerea relatiei cu banca).Cunostinte utilizare ATTOSOFT

29.09.2006 - 01.11.2007

Departament: it software

Titlu Job: analist programator

Responsabilitati:

Analizarea si promovarea softurilor existente, proiectarea si testare de noi softuri, analizarea ofertelor concurentilor directi.

01.09.2005 - 01.11.2006

Departament: it software

Titlu Job: programator

Responsabilitati:

Programare in VB.Net, baze de date

studii

 

Facultati:

2010 - 2013 Facultate: Contabilitate la Universitatea Danubius din Galati din Galati.

Premii

- Iunie 2010 Curs de Antreprenoriat
(initiere in planificarea si finantarea afacerii, realizare plan de afaceri, strategii de marketing, vanzari si negociere )

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close