de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

 

Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 25.09.1985

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Am o gândire inovatoare și o înțelegere "Big Picture", capabil să concep și să implementez planuri de proiect, capabil să asimilez cunoștințele noi într-un timp foarte scurt si rapid în adaptarea la condițiile de muncă impuse. Sunt eficient, bun organizator, bun coordonator și bun operator a MS Office cat și a diferitelor browsere de Internet. Obiectivul meu este de a lucra într-un mediu dinamic, unde abilități precum dezvoltarea personală continuă, capacitatea de a aplica noi idei, procesul de înțelegere, proactiv privind concentrarea catre soluției și angajamentul sunt considerate active valoroase, cu aspiratii de a devenii dezvoltator al companiei și o sursă de inspirație pentru echipa gestionată prin exemplul personal, profesionalismul, gândirea strategică, aprecierea valorilor umane, libertatea de a exprima sugestii concise generand satisfacție în activitățile de zi cu zi.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Office / Back-office / Secretariat, Administrativ / Logistica, Cercetare - dezvoltare, Import - export, Protectia mediului, Protectia muncii, Controlul calitatii, Naval / Aeronautic, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Sibiu, Timisoara

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2017 - 28.02.2018

Departament: management

Titlu Job: site manager

Responsabilitati:

Datorită profesionalismului echipei pe care am condus-o, am avut o colaborare perfectă cu Antreprenorul Principal Galliford Try și mai exact cu echipa de manageri reprezentată de Senior Site Manager Bob Champion. Am inceput proiectul responsabil de 4 muncitori calificati si 3 operatori-șoferi, un excavator Volvo de 35t, un excavator Volvo de 26t, un excavator Hitachi de 13t, un concasor / concasor Arjes și un buster / compresor,iar în timpul progresului am contractat KKB Demolition cu 4 operatori și 40t Mobicat Cruser, 1 Screener Terex, 1 Autobasculanta Terex, un excavator Hyundai de 16t si un excavator Komatsu de 35t si am raportat direct la Operations Manager Bill Unwin, KCP Demolition Ltd.
Responsabilități-cheie
• Eliberarea autorizațiilor pentru sapaturi, munca la inaltime si hot work
• Organizarea zilnică și coordonarea lucrărilor conform planului
• Formularele de informare zilnică a activităților și raportul jurnalului de santier
• Raportul de inspecție zilnică a utilajelor
• Săptămânal eliberarea raportului de inspecție de siguranță
• Furnizarea si inspectarea echipamentului de lucru, cat si inregistrarea in registrul inspecțiilor
• Reuniuni de revizuire a progresului
Realizări cheie / proiect
• Demolarea generală a suprastructurii a două cladiri, ruperea și îndepărtarea plăcilor, fundațiilor Rns și a piloanelor aferente, zdrobire plăci de beton cat si fundatia cladirilor A & B, zdrobirea și depozitarea resturilor ramase in urma procesului de demolare.
Proiect: Archbishop Lanfranc Academy, Croydon, Londra, Marea Britanie.
Referințele disponibile la cerere :
KCP Demolition Ltd., Operations Manager, Bill Unwin, numărul de telefon: +447831545945.
Galliford Try, Senior Site Manager, Bob Champion, numărul de telefon: +447918164752.

01.01.2017 - 30.11.2017

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: specialist recrutare

Responsabilitati:

În calitate de specialist în recrutare am fost responsabil pentru selecția și plasarea personalului calificat și necalificat în diverse proiecte de construcții din Londra, Marea Britanie și am raportat direct catre manager, Cosmin Pop, mobil: + 447739988557.
Responsabilitățile-cheie :
• Sarcina zilnică: Preluarea solicitărilor potențialilor beneficiari; stabilirea potențialilor candidați în funcție de calificarea fiecărui individ; de a trimite CV-uri și calificări, precum și ofertarea beneficiarilor, cât și forța de muncă.
• Activitate săptămânală: promovarea locurilor de muncă pe piața muncii, site-uri specialitate și site-uri de socializare; menținerea unei relații profesionale cu ambele parti implicate, lucrător și beneficiar, precum și orientarea directă către necesitățile acestora.
• Sarcina lunară: verificarea cursurilor curente, atestărilor, diplomelor candidaților activi și verificarea necesității actualizării.

01.09.2011 - 31.08.2016

Departament: inginerie

Titlu Job: safety engineer, asbestos specialist

Responsabilitati:

Experiența profesională în Oslo Norvegia a început în 09,2011 cu JOBZ AS (acum Stolt AS) și sa încheiat la 08,2016. Directorul CHRO/HR Brede Aardalen, numar de telefon: 004747239018.
După ce m-am actualizat cu cursuri de specializare corelate cu experiența și învățământul superior, am reprezentat în diverse proiecte JOBZ AS ca inginer de siguranță – specialist în materiale periculoase, coordonând și implementând planurile și metodele de siguranță în proiecte de demolare a clădirilor private, școli, clădiri de poliție, îndepărtarea grinzilor, tăierea podelei din beton armat și pereți din beton armat, îndepărtarea tuturor tipurilor de acoperișuri, demolare completă și sortare a materialelor.
Ca responsabil pentru materiale periculoase-asbest: responsabilitățile au fost direct legate de poziția de supraveghere, precum și planificarea și organizare in conditii de siguranta conform legilor international.

01.01.2011 - 28.02.2011

Departament: naval / aeronautic

Titlu Job: junior officer

Responsabilitati:

Junior ofițer pe un transportator de containere, în care am avut și îndatoriri de siguranță cu al treilea ofițer.
- raportarea directă către: primul ofițer

01.04.2008 - 30.11.2008

Departament: management

Titlu Job: asistent manager

Responsabilitati:

Responsabilitati:
- negocierea contractelor cu agențiile de turism,
- planificarea rezervărilor,
- organizarea de conferințe în sala de conferințe,
- asigurarea unei performanțe cât mai eficiente a afacerii cu restaurant.
- raportarea directă către: director general

01.06.2005 - 31.08.2007

Departament: altele

Titlu Job: supervizor jocuri de agrement

Responsabilitati:

-3 luni de muncă sezonieră pe an
Responsabilitati:
- să informez și să explic clienților toate instrucțiunile, regulile și reglementările activităților recreative cat și supravegherea
acestora.
- raportarea directă către: lider de echipă

studii

 

Premii

Certificari
Nov 2017 - Nov 2017: citb-Site Safety Plus
Sistem de formare în domeniul siguranței șantierului pentru construcțiile și industriile civile.
Locatie : Londra, Regatul Unit
Jun 2017 - Aug 2017: Demolition Supervisor Certificate
Curs de supraveghere si managemant a operatiunilor de demolare, și a supravegherii si managemant a lucrărilor de lucru temporar.
Locatie : Hemel Hempstead, Regatul Unit

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)

italiană(mediu,mediu,mediu)

spaniolă(incepator,incepator,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close