Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 07.09.1964

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:01.01.2001

Stagiu militar: da

obiectiv

 

-exercitarea profesiei intr-un mediu performant si atractiv - aplicarea in practica a cunostiintelor si experientei in domenii de succes - dezvoltarea carierei

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Craiova

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2015 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: specialist financiar

Responsabilitati:

- evidenta relatia cu furnizorii, extrase de cont, inregistrare cheltuieli functionare firma, deconturi deplasare salariati, reconciliere balanta US GAAP cu normele contabile romanesti, intocmire declaratii lunare 100, 300, 390 si 394, declaratie anuala 101, intocmire bilant anual si dari de seama , participare la realizare raportari US GAAP, consultant in probleme de fiscalitate romaneasca si reconciliere cu procedurile US GAAP.
- creare si gestionare mijloace fixe in SAP, inregistrare salarii si taxe aferente in SAP, generare plati automate SEPA, operatii specifice inchiderii lunii contabile in SAP.

01.02.2013 - 31.12.2014

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

- reprezentantul firmei in relatia cu SC KAUTEX CRAIOVA SRL, furnizor FORD SA , executarea de lucrari financiar contabile la sediul firmei colaboratoare in domeniul contabilitatii SAP- achizitii -plati- conturi alternative romanesti
- participarea efectiva la implementarea unui nou sistem SAP , mapare conturi romanesti in sistemul SAP

01.10.2010 - 01.06.2012

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil sef punct de lucru

Responsabilitati:

- inregistrari curente casa , banca ,cheltuieli PL , evidenta clienti, relatii banca ( depunere numerar, ridicari extrase ) , situatii zilnice saptamanale si lunare privind debite clienti , extrase de cont clienti , urmarire activitati gestionare- facturare , inventariere patrimoniu
- in subordine 3 persoane ( facturist , gestionar , ajutor gestionar ) - relatii de conlucrare si colaborare cu sefi punct de lucru si agenti de vanzare
- bonuri de masa , prime anuale , decontare chelt masina proprie deplasare banca

01.02.1997 - 31.10.2010

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: director economic

Responsabilitati:

- Am coordonat un compartiment compus din 3 economisti . Personal intocmesc situatiile lunare ale firmei ( declaratii taxe si impozite , TVA , bilanturi , dari de seama )
Reprezint firma in relatiile cu FISCUL si autoritatile locale.
Am reusit ca intr-o perioada de peste zece ani sa conduc o evidenta clara si corecta in toate domeniile de activitate ale firmei, in conditiile unei presiuni continue a autoritatilor de control.

01.05.1995 - 01.02.1997

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil sef

Responsabilitati:

- organizare evidenta contabila , intocmire dari de seama contabile, bilant, salarizare

01.05.1990 - 01.05.1995

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: revizor contabil

Responsabilitati:

- activitatea de inventariere prin sondaj, control activitati gestiune, salarizare, cheltuieli, respectarea disciplinei de casa, control financiar ulterior, activitati de audit intern solicitate de conducerea unitatii

studii

 

Facultati:

1984 - 1988 Facultate / Colegiu: FINANTE_ CONTABILITATE la INSTITUTUL DE STIINTE ECONOMICE din CRAIOVA.

Premii

Certificari
Oct 2010: expert contabil activ

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close