Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 26.05.1987

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:22.08.2013

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Am experiență în mass-media, ca jurnalist, dar și în alte domenii ale comunicării, precum media relations, comunicare instituțională, marketing. De fiecare dată am trat cu profesionalism proiectele în care m-am implicat.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Relatii publice, Marketing, Publicitate, Jurnalism / Editorial

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2017 - prezent

Departament: relatii publice

Titlu Job: specialist comunicare

Responsabilitati:

Lucrez la Reprezentanța Comisiei Europene în România, la Departamentul Presă, într-un contract-cadru gestionat de DC Communication (contractor extern).

Activitățile mele zilnice includ, printre altele, actualizarea cu informații a site-ului Reprezentanței CE în România, redactarea de comunicate de presă, comunicarea cu colegii de la Bruxelles și nu în ultimul rând rapoarte cu privire la site. Particip, alături de colegi, la diferite proiecte ale Comisiei Europene.

Un proiect de succes, pentru care am gestionat partea de media relations, a fost campania "Economie la Energie", desfășurată în 4 țări de Direcția Generală Justiție și Consumatori (DG JUST). M-am ocupat de acoperirea în mass-media a evenimentului de lansare în România, care a generat un interes ridicat. De asemenea, am scris comunicatele de presă ale campaniei, care au fost diseminate ulterior. M-am implicat în diferite activități de diseminare a mesajelor campaniei, alături de parteneri precum Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

Am luat parte la un program de specializare al Comisiei Europene, desfășurat la Bruxelles. în rapoarte, măsurători, conversii online (analytics), SEO, desfășurat la Bruxelles, în cadrul Comisiei Europene.

01.03.2017 - 31.07.2017

Departament: jurnalism / editorial

Titlu Job: redactor tv

Responsabilitati:

Redactor al postului de televiziune Digi24, pe teme economice. Am redactat știri, analize economice pentru emisiunea Business Club - prezentată de Stelian Muscalu, difuzată zilnic, de luni până vineri.

01.12.2016 - 31.05.2017

Departament: jurnalism / editorial

Titlu Job: consultant media online

Responsabilitati:

Site-uri auto, precum: Autoviral.ro, Servicetutorials.com

01.11.2015 - 31.12.2016

Departament: marketing

Titlu Job: specialist comunicare

Responsabilitati:

Am avut atribuții precum:
- comunicarea pe rețelele sociale ale companiei;
- comunicarea cu presa (comunicate, evenimente);
- newsletter, campanii de email marketing;
- comunicarea interna (site intranet pentru angajati, evenimente).

01.12.2010 - 30.11.2015

Departament: jurnalism / editorial

Titlu Job: reporter, editor românia liberă

Responsabilitati:

În ultimul an de masterat, am fost recrutat pe un post de jurnalist al ziarului România liberă, unde ulterior am avut contribuții și la dezvoltarea diferitor proiecte ale trustului. Printre activități pot fi enumerate:
- realizarea de știri, interviuri, reportaje, corespondențe de la evenimente (protestele din Piața Universității, turneul de tenis ATP de la București, Bucharest Ring) atât în ediția tipărită, cât și online - www.romanialibera.ro;
- Editor al domeniilor sport și auto;
- realizarea, alături de colegi, a seriei de emisiuni online (video streaming cu Radio Lynx), pe diferite teme, de la sport, la cultură, politică sau business;
- implicarea în dezvoltarea unor proiecte multimedia ale diferitor publicații Medien Holding, precum revistele home&deco sau publicația umoristică Academia Cațavencu.

01.04.2009 - 31.03.2010

Departament: jurnalism / editorial

Titlu Job: reporter frame media

Responsabilitati:

În perioada studiilor la masterat am colaborat cu o revistă business to business. Am redactat articole pe diferite teme în domeniul afacerilor și am realizat interviuri cu manageri de IMM-uri, startup-uri și nu numai.

01.07.2008 - 30.11.2008

Departament: jurnalism / editorial

Titlu Job: redactor promotor.ro

Responsabilitati:

Redactor al site-ului promotor.ro, pe parcursul studiilor universitare. Am realizat documentarea şi redactarea ştirilor din domeniul auto. Am avut şi alte atribuţii care au ţinut de editare de imagine.

01.08.2007 - 30.11.2007

Departament: jurnalism / editorial

Titlu Job: web editor - gândul online

Responsabilitati:

- asistent al managerului departamentului New Media, în paralel cu studiile universitare;
- activități de editare pentru ediția online a cotidianului Gândul.

studii

 

Facultati:

2009 - 2011 Masterat: Marketing la Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din Bucuresti. Am urmat masterul de "Campanii de comunicare în Publicitate şi Relaţii Publice" al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii.
2006 - 2009 Facultate / Colegiu: Jurnalism la Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din Bucuresti.
2002 - 2006 Liceu: Bilingv la Colegiul National Roman Voda din Roman. Am facut liceul la profil bilingv, engleza-franceza.

Premii

Voluntariat
Oct 2010 - Dec 2010: Programul "Comunicatori pentru societatea civilă 2010"
- finalist al ediției 2010 a programului organizat sub umbrela Gala Societății Civile (Millenium Communications);
- am efectuat activități de comunicare (media relations, competiție pe Facebook pentru tineri) și am inițiat un proiect CSR (colectare ecologică a deșeurilor) în cadrul Universității din București;
Jun 2009 - Nov 2009: Copywriter - Alegeri Prezidențiale 2009
În calitate de copywriter - asistent al strategului pentru unul dintre candidații la Alegerile Prezidențiale din 2009, am contribuit la redactarea comunicatelor de presă, a mesajelor electorale (pentru flyere, postere, broşuri), organizarea evenimentelor publice și a dezbaterilor televizate.
Certificari
Mar 2009 - Sep 2009: Centrul pentru Jurnalism Independent, București
- stagiu de jurnalism aplicat cu durata de 6 luni, în redacția infocampus.ro, coordonată de CJI sub îndrumarea unor reprezentanți ai mass-media;
- realizare de texte jurnalistice, reportaje, materiale multimedia;
- filmare, montaj de materiale video jurnalistice.
Traininguri
Jun 2008 - Aug 2008: Administrația Prezidențială, Cotroceni
În cadrul Biroului de Presă de la Cotroceni am efectuat un stagiu de practică. Aici am avut activităţi legate de monitorizarea presei și comunicare instituțională.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close