Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 07.04.1991

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:26.08.2009

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Obiectivul principal este de a găsi structura perfectă pentru a-mi pune în aplicare cunoștințele. Caut un job în domeniul economic și nu numai, deoarece studiul în domeniul contabilității, analizei financiare și experiența cumulată mă încurajează în ocuparea unui post în acest domeniu. Îmi doresc să-mi desfășor activitatea într-o companie care să pună accent pe implicarea și învățarea angajaților.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Administrativ / Logistica, Internet / e-Commerce, Cercetare - dezvoltare, Achizitii, Controlul calitatii, Financiar / Contabilitate, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Iasi

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2019 - 31.03.2020

Departament: achizitii

Titlu Job: specialist achiziții

Responsabilitati:

Jobul face referire la achizițiile într-un concept nou și unic pe piața comerțului din România. Postul ocupat se refera la achizia mărfurilor si stocurilor pentru destocaj. Acțiunea se desfășoară telefonic indeplinind mai multe cerințe informaționale legate de acele produse si acei furnizori compatibili.

01.04.2018 - 31.07.2018

Departament: vanzari

Titlu Job: territorial salles representativ

01.01.2018 - 30.04.2018

Departament: banci

Titlu Job: junior regional manager

Responsabilitati:

Coordonarea echipei de vanzari din zona IS-NT-BC, dezvoltarea acesteia, urmarirea indicatorilor de vanzari si aplicarea strategiilor de crestere a vanzarilor.

01.12.2014 - 31.12.2017

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: gestionar / responsabil magazin

Responsabilitati:

Jobul consta in gestionarea unui market de tip LDP, din punct de vedere al contabilitatii primare, dar si din perspectiva managementului. Responsabilitatile principale constau in introducerea documentelor insotitoare marfurilor in baza de date, precum si utilizarea programului Magister pentru emiterea documentelor lunare. Managementul in unitate consta in disciplinarea personalului si educarea acestuia in activitatile zilnice, verificarea gradului de corectitudine a activitatilor din unitate si verificarea corectitudinii operatiunilor de casa. Pentru buna functionare a activitatii, se urmarea desfasurarea promotiilor, implementarea campaniilor, monitorizarea stocurilor si produselor aflate in oferte.

01.11.2013 - 31.12.2014

Departament: vanzari

Titlu Job: gestionar

Responsabilitati:

Responsabilitatea jobului a constat in gestionarea unui depozit en-gros. Receptia, facturarea, avizarea marfurilor, precum si responsabilitatea valorilor din casa si intocmirea documentatiei contabile lunare au constituit principalele atributii ale postului. Activitatea se desfasura pe programul informatic WinMentor.

25.05.2012 - 05.08.2012

Departament: marketing

Titlu Job: promoter

Responsabilitati:

Responsabilitatea principală în cadrul acestui job era de prezentare a produsului, promovare și finalizare cu vânzare.

Realizari:

Acest job mi-a acordat posibilitatea de a-mi exprima dorința de comunicare la un nivel mai ridicat, cu posibilitatea de a aplica anumite cunoștințe și strategii de marketing într-un plan de lucru deschis.

01.05.2010 - 01.08.2013

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: agent facturist

Responsabilitati:

Responsabilitățile principale erau de încasare a contravalorii reparațiilor auto finalizând operațiunea cu întocmirea facturilor și chitanțelor, dar pe lângă aceasta mă ocupam și cu gestiunea internă a firmei, achiziționarea de piese și materiale consumabile pentru întreprindere.
În cadrul acestui job am reușit să-mi pun în valoare totalitatea cunoștințelor acumulate din liceu și facultate.
Recomandarile au constat in îndemnuri de continuare a domeniului actual.
Beneficiile au fost minore, rezumându-se doar la salariu.

studii

 

Facultati:

2010 - 2014 Facultate: Contabilitate la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din Iasi.
2006 - 2010 Liceu / Școală profesională: Contabilitate la CTMC Roman din Roman.

Premii

Atestat în activități economice ca urmare a finalizării studiilor liceale.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close