Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 14.11.1983

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:21.12.2012

obiectiv

 

Desfasurarea activitatii in domeniul resurselor umane pe urmatoarele paliere: - selectie si recrutare de personal - administrare de personal - suport salarizare (introducere elemente de pontaj in SAP ERP) - training - testari psihologice

Salariu: nespecificat

Beneficii: Servicii medicale de calitate asigurate si suportul logistic pentru realizarea sarcinilor profesionale in conditii optime.

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Educatie / Training / Arte, Administrativ / Logistica, Functii publice, Traduceri, Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Brasov, Codlea, Ghimbav

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2018 - prezent

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: specialist resurse umane

Responsabilitati:

Realizarea activitatilor de administare de personal:

- preluarea documentelor candidatilor in vederea angajarii, verificarea acestora, intocmirea tuturor documentelor necesare in vederea angajarii (nota de informare, contract individual de munca etc.) si semnarea contractelor de munca cu noii angajati (explicarea elementelor esentiale din contract)
- intocmirea dosarelor de angajati conform legislatiei in vigoare si actualizarea acestora (introducere acte aditionale, completari/modificari CI, studii, cont bancar etc.)
- introducerea in aplicatia informatica SAP HR a noilor angajati
- introducerea in SAP a tuturor datelor care modifica sau actualizeaza datele angajatilor companiei
- preluarea diferitelor solicitari din partea angajatilor si intocmirea tuturor demersurilor pentru solutionarea acestora
- intocmirea diferitelor tipuri de adeverinte solicitate de angajati (medic, angajat, lucru in schimburi, CAR, banca, somaj 30% etc.)

Introducerea in organizatie a noilor angajati

- efectuarea unui training initial noilor angajati in care le sunt prezentate principalele aspectele ale Contractului Colectiv de Munca, Regulamentului Intern, normele si valorile organizatiei in care isi vor desfasura activitatea, codul de conduita specific insitutiei, documentatia necesara elementara pentru un pontaj corect, drepturile si obligatiile care decurg din statutul de angajat

Suport salarizare

- introducere in SAP HR a tuturor elementelor pontajului electronic (concedii de odihna, instiintari de pontaj, concedii medicale etc.)
- participarea in inchiderea de luna la efectuarea manuala si in SAP HR a tututor corectiilor necesare pentru calculul corect al salariilor
- pregatirea si distribuirea fluturasilor de salariu

Alte activitati administrative
- realizarea activitatilor de arhivare a documentelor specifice departamentului
- realizarea diferitelor rapoarte, situatii solicitate de catre superiori
- participarea la diferite proiecte elaborate in cadrul departamentului
- participarea la training-uri interne si nationale de legislatia muncii

01.01.2017 - 30.04.2018

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: specialist resurse umane

Responsabilitati:

Principale activităţi sau responsabilităţi:

Recrutare si selectie
• Realizarea procesului de recrutare şi selecţie
• Elaborarea anunţurilor de angajare
• Postarea lor in media sau pe site-urile specializate
• Mentinerea legaturii cu furnizorii din presa, radio, on-line (negocierea ofertele antemergatoare incheierii contractelor de prestari servicii)
• Screening de CV-uri
• Programarea candidaţilor la interviu
• Sustinerea interviurilor initiale si a celor finale alaturi de sefii de departamente
• Informarea candidatilor asupra documentelor si etapelor necesare in vederea angajarii
• Mentinerea relatiilor profesionale de colaborare cu societatile de leasing de personal cu care societatea are incheiate contracte comerciale
• Participarea la targurile de joburi derulate de AJOFM sau de alte institutii private

Evaluarea profesionala a personalului
• Elaborarea si implementarea unui sistem de evaluare a personalului din productie pe diferite categorii profesionale (sudori, lacatusi, frezori, operatori CNC, strungari, vopsitori industriali etc.)

Implementarea politicilor noi de HR
• Elaborarea si implementarea unei grile de salarizare in conformitate cu nivelurile profesionale/categorii socioprofesionale adaptate la cerintele pietei (firme competitoare/grile de salarii pe anumite categorii profesionale)
• Elaborarea si implementarea unui sistem de bonusare pentru angajatii companiei

Training si scolarizare
• Elaborarea planului anual de scolarizare
• Initierea, mentinerea si dezvoltarea palierului de activitati pe partea de formare profesionala la nivelul companiei (cursuri noi, reautorizarea anuala a stivuitoristilor si macaragiilor, inscrierea unor persoane noi la cursuri de calificare cu incidenta asupra activitatii companiei, reautorizarea sudorilor pe diferite procedee/tipuri de sudura etc. conform specificatiilor proiectelor)

Activitati administrative de HR
• Participarea la procedura de renegociere a CCM si ROI la nivelul societatii si oferirea suportului pentru completarea documentelor necesare si semnarea acestora in vederea inregistrarii la ITM BV
• Informarea angajatilor asupra modificarilor CCM si ROI dupa intrarea lor in vigoare
• Verificarea semnarii tuturor documentelor de catre angajati (acte aditionale etc.)
• Elaborarea documentelor necesare pentru cercetarile disciplinare
• Rezolvarea problemelor care tin de competenta HR in privinta solicitarilor angajatilor din productie (atat cei ai societatii, cat si cei care sunt in leasing dar problemele sunt de competenta societatii in care isi desfasoara activitatea)
• Reactualizarea fiselor de post (unde a fost cazul)
• Activitati administrative specifice activitatii departamentului HR (pregatirea situatiilor minimale pentru elaborarea statelor de plata: angajari, lichidari, zile de concediu fara plata, absente nemotivate, diferite bonusuri)
• Elaborarea diferitelor documente, situatii specifice HR pentru managementul societatii
• Elaborarea unor adeverinte pentru angajatii societatii (medic, angajat etc.)
• Actualizarea dosarelor de personal si introducerea noilor documente in acestea (acte aditionale, fise de aptitudine in munca etc.)

Activitati administrative temporare
• Back-up pentru activitatea assistant managerului companiei (distribuire corespondenta, emitere avize de insotire a marfii, receptie facturi + inregistrarea primara a acestora, comandare consumabile pentru TESA+ anumite consumabilele pentru productie, registru de casa, tinerea evidentei cheltuielilor (cash, carduri/conturi lei/euro etc.), achizitionare bilete de avion pentru delegatiile personalului, organizarea transportului la/de la aeroport, asigurarea rezervarilor pentru cazarea personalului aflat in delegatie etc.

01.05.2015 - 31.07.2016

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: analist recrutare si integrare salariati

Responsabilitati:

Activitati de selectie si recrutare personal (toate tipurile de posturi vacante de la entry-level (inclusiv muncitori), personal TESA si inclusiv personal cu functii de conducere).
Consilirea personalului nou angajat cu privire la toate aspectele legate de contractul de munca, fisa de post, obligatii si responsabilitatii atat ale angajatorului cat si ale viitorului angajat.
Programarea la examenele de medicina muncii in vederea angajarii, dar si a personalului existent pentru controlul medical periodic.
Elaborarea situatiilor statistice solicitate de catre Directia de Statistica Brasov (calculul fortei de munca s.a).
Eliberare adeverinte pentru somaj (repartiile de incadrare in munca, adeverinte de angajare), adeverinte pentru medicul de familie etc.
Administare dosare de personal (verificare documente+completare).
Elaborarerea fiselor de post si a deciziilor de numire in functie.
Colaborarea cu sefii departamentelor care au avut posturi vacante in vederea stabilirii gradului de integrare in organizatie al persoanelor recrutate.
Consilierea noilor angajati in vederea facilitatii integrarii mai rapide in firma si pe post.
Elaborarea si implementarea procedurilor si instrumentelor de evaluare.
Dezvoltare parteneriate cu institutii de invatamant preuniversitar in vederea participarii eleviilor la practica in firma. Oraganizarea activitatilor de practica ale elevilor.
Participarea la evenimentele dedicate recrutarii - targuri de joburi, burse de locuri de munca organizate de AJOFM etc.

01.08.2014 - 31.05.2015

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: consilier orientare profesionalĂ

Responsabilitati:

Desfăşurare activitate de consiliere şi orientare profesională (testări psihologice, susţinerea interviurilor individuale sau de grup, orientarea spre cursuri de carieră în conformitate cu profilul psihoaptitudinal deţinut, elaborarea rapoartelor de evaluare psihologică).

01.09.2008 - 31.08.2014

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: psiholog

Responsabilitati:

- evaluari psihologice in vederea angajarii
- evaluari psihologice privind aptitudinea in munca (ture de noapte, soferi, lucru la inaltime)
- asistenta psihologica
- training-uri interne soft-skills
- activitati administrative specifice departamentului de resurse umane

01.09.2006 - 30.09.2008

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: profesor/psiholog scolar

Responsabilitati:

Profesor - predarea disciplinei Psihologie elevilor de clasa a 10-a
+Psiholog scolar
- activitati de consiliere de grup (orientare scolara si vocationala, dezvoltarea stimei de sine, autocunoastere, managementul stresului, timpului, exemenelor, prevenirea consumului de alcool, tutun, droguri, job-skills:CV, scrisoare de intentie, role-play interviu de angajare etc.)
- consiliere individuala (probele de relationare in mediul scolar si familial, randament scolar scazut, absenteism scolar, preventie abandom scolar, depresie si dificultati de concentrare, cresterea stimei de sine, pregatire emotionala pentru sustinerea examenelor etc.)
- activitati de consiliere si asistenta dedicate profesorilor si parintilor
- testari psihologice (screening anual profesori, elevi etc)
- elaborare proiecte/cursuri pe teme de psihologice
- perfectionare profesionala continua
- sustinerea primului grad didactic

Rezulatate:
- peste 200 persoane evaluate psihologic
- peste 40 persoane beneficiare a serviciilor de asistenta psihologica
- participarea la peste 5 proiecte scolare desfasurate la nivelul judetului

studii

 

Facultati:

2006 - 2008 Masterat: PSIHOSOCIOLOGIE ORGANIZAŢIONALĂ ŞI MANAGERIALĂ la UNIVERSITATEA LUCIAN BLAGA din SIBIU.
2002 - 2006 Facultate / Colegiu: PSIHOLOGIE la UNIVERSITATEA LUCIAN BLAGA din SIBIU.
1998 - 2002 Liceu: INFORMATICĂ la GRUP ŞCOLAR O.C. TASLAUANU din TOPLITA.

Premii

Certificari
Nov 2014 - Jan 2015: ASSD Brasov
Atestat INSPECTOR RESURSE UMANE
Hobby-uri
CITIT, DRUMEŢII, MUZICA, SKI ALPINPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close