de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

 

Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 19.04.1990

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:18.08.2008

obiectiv

 

Compania ideala in care as dori sa lucrez este o firma romaneasca sau reprezentanta unei firme straine in care cunostintele si abilitatile mele sa fie folosite in mod optim si in care sa pot sa am acel job descris mai jos. Jobul care consider ca mi s-ar potrivi cel mai bine este acela care implica cercetare, opermanenta antrenare a cunostintelor si evitarea rutinei, eventual deplasari in tara sinu numai, contactul cu oameni noi si cu tehnologiile de varf. Mi-ar placea sa lucrez in Departamentul tehnic (service, cercetare-dezvoltare, suport tehnic, etc.)

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Telecomunicatii, Cercetare - dezvoltare, Relatii clienti / Call center, Inginerie, Controlul calitatii, IT Software, IT Hardware, Banci, Auto / Echipamente

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2012 - 01.08.2012

Departament: altele

Titlu Job: student practicant

Responsabilitati:

Dobandirea de cunostinte specifice privind procesele, structura si functionarea echipamentelor si senzorilor topo-geodezici de masurare prin unde (nivele digitale, statii totale, receptoare GNSS, scannere laser 3D, etc.), analiza schemelor tehnologice: componente, software-uri specifice, functionare, etc. Cunoasterea si deprinderea utilizarii manualelor de service si a sculelor si echipamentelor de service.
In cadrul firmei S.C. TOP GEOCART S.R.L. si sub conducerea d-nului Profesor Mihai Octavian Popescu am realizat Proiectul de Licenta avand ca tema "Système d’alimentation autonome avec énergie renouvelable - Sistem de alimentare autonom cu energie regenerabila". In urma sustinerii acestui proiect am obtinut nota 9.75.
La cerere, din partea d-nului Cristian Coman, Director Tehnic TOP GEOCART.
cristian.coman@topgeocart.ro
0741278824
Experienta, oportunitate de realizare si punere in practica a Proiectului de Licenta, recomandari.

studii

 

Facultati:

2013 - prezent Masterat: Sisteme inteligente de instrumentatie si masurare din cadrul Facultatii de Inginerie Electrica la Universiatea Politehnica Bucuresti din Bucharest. Discipline studiate:
Instrumentatie asistata de calculator (achizitii si prelucrarea datelor),
Probleme avansate de masurare si estimare in instrumentatie,
Convertoare statice speciale,
Campul electromagnetic in traductoare,
Sisteme de monitorizare a mediului ambiant,
Senzori si traductoare.
2009 - 2013 Facultate / Colegiu: Electronica si Telecomunicatii in limba franceza la Universitatea Politehnica Bucuresti din Bucharest. Discipline studiate:
Java Programare orientata pe obiecte, Programare Web Baze de date: MySQL si PHP, Retelistica, Circuite integrate, Dispozitive si circuite electrice, Stiinta materialelor, Probabilitati si statistica matematica, Management industrial, Robotica si Agenti Inteligenti, Sisteme cu microprocesoare, Comanda asistata de calculator.
2009 - 2012 Facultate / Colegiu: Pedagogie si psihologia educatiei - Programul de formare a profesorilor ingineri la Universitatea Politehnica Bucuresti din Bucharest. Discipline studiate:
Pedagogie I si II
Didactica specialitatii
Psihologia educatiei
Managementul clasei de elevi
Instruire asistata de calculator
Practica Pedagogica
In cadrul cursului am invatat despre: organizarea fisierelor, editarea textelor si prelucrarea imaginilor, crearea de prezentari, calcul tabelar, baze de date, Internet - comunicare si documentare, Curriculum Instruire si evaluare.
2005 - 2009 Liceu: Matematica-Informatica la Colegiul National Mihai Eminescu din Bucharest.

Premii

Certificari
Mar 2014 - May 2014: Curs de baze de date SQL - Telecom Academy.
Competente dobandite:
- Proiectarea unei baze de date relationale, folosind tehnica normalizarii;
- Lucrul cu serverul MySQL prin intermediul unui client cu interfata grafica;
- Folosirea instructiunilor LDD prin definirea si modificarea structurii bazei de date si a tabelelor;
- Folosirea instructiunilor LMD pentru actualizarea inregistrarilor;
- Crearea unor inregistrari complexe utilizand functii predefinite MySQL, uniuni, sub-interogari si view-uri;
- Gruparea interogarilor in tranzactii;
- Construirea si utilizarea procedurilor si functiilor stocate;
- Gestionarea colectiilor de inregistrari prin mecanismul de cursor;
- Automatizarea prelucrarilor din baza de date prin mecanismul de trigger.
Jul 2011: Curs Spaniola: Institutul Cervantes, modulul A 1.

May 2009: Atestat de competente profesionale - Competente de operare pe calculator

Proiecte
Jan 2013 - Jul 2013: Sistem autonom de alimentare cu energie regenerabila - Systeme d'alimentation autonome avec energie renouvelable
Sistemul realizat reprezinta proiectul meu de licenta care a fost efectuat, redactat si sustinut in limba franceza. Sistemul de monitorizare planificat pentru acest sistem autonom cu panouri solare este parte a rețelei seismice GPS a Romaniei. Sansa de a realiza acest proiect a a aparut in urma practicii efectuate în domeniul Rețelei de Statii Permanente de Referință , dar si din necesitatea de a instala un astfel de sistem în locația de Seleuș. Am participat la dezvoltarea acestei idei facand un studiu ce reuneste informații cu privire la funcționarea sistemelor geodezice (consumul de energie, transmisii de date, interfata web), cu analiza, proiectarea și configurarea acestui sistem de alimentare cu energie electrică care utilizeaza panourile solare.
Premii si Distinctii
May 2010: Diploma la Sesiunea de Comunicari Stiintifice pentru Studenti - Fizica, Universitatea Politehnica Bucuresti.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close