de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

 

Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 26.04.1981

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:30.07.2002

obiectiv

 

Sa lucrez, in cadrul unei firme, pentru a acumula experienta si pentru a invata cat mai multe.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Administrativ / Logistica, Achizitii, Inginerie

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2016 - prezent

Departament: achizitii

Titlu Job: team leader procurement

Responsabilitati:

Solicitare oferte, efectuare analize de pret comparative. Emitere, transmitere, gestionare comenzi de servicii si materii prime. Intalniri cu furnizorii in vederea negocierii si incheierii de contracte de servicii si contracte cadru. Inregistrare date cont frunizor, conditii contractuale, liste preturi in baza de date. Intocmire situatii specifice: intarzieri la livrare, performante furnizori. Pregatire documentatie necesara pentru audit.

01.10.2014 - 31.03.2016

Departament: achizitii

Titlu Job: buyer/ responsabil achizitii

Responsabilitati:

Codificare articole, emitere, transmitere, gestionare comenzi de materii prime si auxiliare. Inregistrare date cont frunizor, conditii contractuale, liste preturi in baza de date. Solicitare oferte, negociere si incheiere contracte cadru. Intocmire situatii specifice: intarzieri la livrare, performante furnizori.

01.06.2012 - 01.09.2014

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: inginer ofertare

Responsabilitati:

LUCRARI DE CONSTRUCTII SI INSTALATII ELECTRICE
Elaborare oferte in conformitate cu cerințele prevăzute in caietele de sarcini si proiectele tehnice.
Introducere devize in programul de ofertare. Întocmire documente solicitate, inclusiv planul calitatii, protecția mediului si dosarul SSM in vederea participării la licitații.

01.10.2010 - 31.05.2012

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: colaborator

Responsabilitati:

Predarea orelor de lucrari de laborator din cadrul disciplinei de Tractiune Electrica la Catedra de Masini Electrice, Marketing si Management, Facultatea de Inginerie Electrica, UTC-N.

01.10.2005 - 30.09.2010

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: doctorand cu frecventa

Responsabilitati:

- Participarea la cursurile din cadrul Scolii Doctorale si realizarea de rapoarte individuale de cercetare.
- Realizarea de articole si participarea la diferite conferinte nationale si internationale.
- Realizarea si depunerea documentelor de contractare : contractul de finantare pentru executie proiecte, devizele cadru postcalcul, planul de realizare a proiectului, esalonarea platilor, conventia de avans, documentele de decontare a cheltuielilor, procesele verbale de avizare a rezultatelor, propunerea comisiei interne de avizare a rezultatelor cercetarii, realizarea rapoartelor intermediare si anual de activitate.

Realizari:

- Octombrie 2006: Absolvent cursuri Scoala Doctorala;
- Mai-Iunie 2007: Primul Stagiu de Doctorat la Laboratorul de Inginerie Electrica si Electronica de Putere(L2EP), Ecole Centrale de Lille, FRANTA.
- Mai-Iulie 2008: Al doilea Stagiu de Doctorat la Laboratorul de Inginerie Electrica si Electronica de Putere(L2EP), Ecole Centrale de Lille, FRANTA.
- Octombrie 2007-Octombrie 2008: Director al proiectului de cercetare (GRANT DE CERCETARE-TINERI DOCTORANZI): Contributions to the Study of Switched Reluctance Motors for Light Electric Traction Applications (CONTRIBUTII LA STUDIUL MOTOARELOR CU RELUCTANTA VARIABILA PENTRU APLICATII DE TRACTIUNE ELECTRICA USOARA), finantat de Ministerul Roman al Educatiei,Cercetarii si Tineretului si Consiliul National al Cercetarii Stiintifice in Invatamantul Superior, 2007-2008.
- Septembrie 2010: Sustinerea publica a tezei de doctorat si obtinerea titlului de DOCTOR in INGINERIE ELECTRICA

01.10.2003 - 30.09.2010

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: membru in echipe de cercetare

Responsabilitati:

Realizarea de rapoarte tehnice si a documentelor financiare: rapoartele explicative ale cheltuielilor, devizele post-cadru, fisele de avidenta a cheltuielilor, documentele justificative pentru achizitii de materiale si deconturi deplasari.

Realizari:

- Membru in echipa de cercetare a proiectului: Mathematical models and integrated design solutions of electric machines in view of rationale use of natural and artificial resources(MODELE MATEMATICE ŞI SOLUŢII DE PROIECTARE INTEGRATĂ A MAŞINILOR ELECTRICE ÎN SCOPUL UTILIZĂRII RAŢIONALE A RESURSELOR NATURALE ŞI ARTIFICIALE), Grant de Cercetare de Excelenta PNCDI-CEEX, in parteneriat cu Institutul de Cercetare pentru Inginerie Electrica SC ICPE SA, Bucuresti, Romania, 2006-2008.
- Membru in echipa de cercetare a proiectului: Increasing the efficiency of electromechanical conversion using electrical machines with hybrid excitation (CRESTEREA EFICIENTEI CONVERSIEI ELECTRO-MECANICE A ENERGIEI PRIN MASINI ELECTRICE CU EXCITATIE HIBRIDA), Grant de Cercetare de Excelenta PNCDI-CEEX, finantat de Ministerul Roman al Educatiei, Cercetarii si Tineretului, 2006-2008.
- Membru in echipa de cercetare a proiectului: New automotive electric actuator technologies (TEHNOLOGII NOI DE ACTUATOARE ELECTRICE PENTRU AUTOMOBILE), Grant de Cercetare de Excelenta PNCDI-CEEX, in parteneriat cu Universitatea Politehnica din Timisoara, finantat de Ministerul Roman al Educatiei, Cercetarii si Tineretului, 2006-2008.
- Membru in echipa de cercetare a proiectului: Research on the large power switched reluctance motor drive in coal mines (CERCETAREA MOTORULUI CU RELUCTANTA VARIABILA DE PUTERE MARE IN MINELE DE CARBUNI), Proiect Stiintific si Tehnologic de Cooperare Romano-Chineza; Octombrie 2009: Mobilitate in cadrul proiectului la Universitatea de Minerit si Tehnologie din China, Xuzhou, CHINA, 2009-2010.

studii

 

Facultati:

2005 - 2010 Doctorat: INGINERIE ELECTRICA la UNIVERISTATEA TEHNICA CLUJ-NAPOCA din CLUJ-NAPOCA. DOCTOR IN INGINERIE ELECTRICA
Studiul motoarelor cu reluctanta variabila pentru aplicatii de tractiune electrica usoara
2004 - 2005 Masterat: ELECTROTEHNICA la UNIVERSITATEA TEHNICA CLUJ-NAPOCA din CLUJ-NAPOCA. DIPLOMA STUDII APROFUNDATE
Automatizarea acționarilor electrice cu performante energetice
1999 - 2004 Facultate / Colegiu: ELECTROTEHNICA, ELECTROMECANICA la UNIVERSITATEA TEHNICA CLUJ-NAPOCA din CLUJ-NAPOCA. DIPLOMA INGINER ELECTROMECANIC
Februarie–Iunie 2004: Proiectul de Diploma,
“Direct Torque Control of Interior Permanent Magnets Synchronous Motors Drives in a Large Range of Speeds for Electric Traction Applications”(Controlul direct de cuplu al motoarelor sincrone cu magneți permanenți interiori pentru o gama larga de viteze pentru aplicații de tracțiune electrica), realizat la Universitatea Tehnica Belfort–Montbeliard, FRANTA, cu bursa prin Programul European de Cooperare Inter-Universitara SOCRATES ERASMUS

Facultati in straiatate

Februarie-Iunie 2004: Proiectul de Diploma, “Direct Torque Control of Interior Permanent Magnets Synchronous Motors Drives in a Large Range of Speeds for Electric Traction Applications” (Controlul direct de cuplu al motoarelor sincrone cu magneti permanenti interiori pentru o gama larga de viteze pentru aplicatii de tractiune electrica), realizat la Universitatea Tehnica Belfort–Montbeliard, FRANTA, cu bursa prin Programul European de Cooperare Inter-Universitara SOCRATES ERASMUS.

Premii

Traininguri
Oct 2012 - Oct 2012: MAGNOLIU STAN
CURS Comunicare si Întărirea echipei 27-28 octombrie 2012 organizat in cadrul
departamentului de Resurse Umane - Grup ENERGOBIT / Diploma de participare
Hobby-uri
Gradinaritul, Ping-pongPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close