Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 11.08.1982

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:26.01.2006

obiectiv

 

Persoanã responsabilã, entuziastă, cu bune capacităţi de asimilare şi abilităţi de integrare, care relaţioneazã şi lucreazã cu alţii cu uşurinţã şi este dispusã sã ia iniţiativã atât în activitãţiile individuale cât şi în cele întreprinse în cadrul unei echipe. Motivată de provocări şi oportunităţi de perfecţionare continuă.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Pachet salarial motivant, cu bonus-uri n funcţie de performanţe, bonuri de masă, telefon de servici.

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Relatii publice, Educatie / Training / Arte, Turism / Hotel staff, Traduceri

Oras de lucru: Brasov

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

20.07.2010 - prezent

Departament: traduceri

Titlu Job: traducător & interpret autorizat

14.05.2007 - 14.09.2010

Departament: import - export

Titlu Job: referent relaţii externe

Responsabilitati:

Referent Relaţii Externe cu sarcina de a menţine relaţia, telefonic şi în scris cu furnizorii străini, pentru a importa utilajele comandate de clienţii interni. Saricinile principale includ: redactarea corespondenţei adresatã furnizorilor (cereri de preţuri, cereri de oferte şi informaţii), lansarea şi monitorizarea comenzilor, traducerea diverselor materiale primite de la furnizori în italiana, englezã şi franceză (oferte, date tehnice, manuale de instrucţiuni), căutarea de potenţiali noi furnizori şi iniţierea unui dialog în vederea unei colaborări, precum şi participarea la şedinţe şi ocazional vizite la clienţi în calitate de interpret, cu ocazia vizitelor furnizorilor în firmã.

15.03.2006 - 12.12.2006

Departament: transport / distributie

Titlu Job: sales order administrator

Responsabilitati:

Ca Administrator de Vanzari pentru Aventi Distribution Ltd, atributiile mele principale erau de a procesa si factura comenzi, ca ceilalti membri ai departamentului, avand in plus responsabilitatea de a regla litigiile, de a verifica comenzile care trebuiau expediate zilnic in raport cu cele expediate efectiv si de a intocmi zilnic rapoarte recapitulative pentru confirmarea numarului de comenzi primite precum si numarul celor procesate si trimise la depozit. Pentru desfasurarea tuturor acestor activitati, comunicam zilnic cu administratori si contabili din sediul din Paris, atat pe cale telefonica cat si prin intermediul postei electronice, asigurand astfel o procesare integrala si in timp eficient pentru ca bunurile sa fie expediate la termen clientilor.

Realizari:

Initial locul de munca la Aventi era un aranjament temporar, care s-a prelungit dupa o luna de la angajare, datorita eficientei si seriozitatii demonstrate. Dand dovada de disbonibilitate si abilitate de invatare rapida, mi s-au incredintat din ce in ce mai multe responsabilitati pana am ajuns sa cunosc toate aspectele administrarii si sa imi desfasor activitatea in autonomie totala, luand initiativa sau lucrand in echipa, in functie de situatie. Odata cu cresterea responsabilitatilor, am reusit sa obtin si o marire de salariu care a luat efect de la 1 Octombrie 2006.

15.10.2005 - 15.12.2005

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: market researcher - call centre agent

Responsabilitati:

Efectuarea de chestionare telefonice, pentru a stabili satisfactia clientilor Peugeot in ceea ce priveste serviciile primite in momentul achizitionãrii unui nou autoturism, precum si serviciile post-vanzare oferite de diversele reprezentante Peugeot din Marea Britanie.
Pe langa colectarea anumitor date precise si evaluarea calitativa a seriviciilor oferite, convorbirile telefonice cu proprietarii autoturismelor Peugeot erau menite sa obtina cat mai multe informatii si date care sa asiste la dezvoltarea planului de marketing si vanzari a companiei Peugeot.

Realizari:

Atingerea si depãsirea target-ului zilnic de chestionare completate, fapt ce a dus ulterior la incredintarea altor responsabilitati, cum ar fi contactarea anumitor persoane din banca de date a unei banci din Marea Britanie, in vederea incredintarii unor misiuni menite sa evalueze serviciile oferite de diveresele sucursale ale acestei banci.

06.10.2003 - 31.07.2004

Departament: juridic

Titlu Job: assistant to a psl (professional support lawyer)

Responsabilitati:

Cautare de material juridic pentru avocatii din firma, redactare de documente folosite de acestia, actualizarea bancilor de date arhivate in firma, traduceri si asitenta generala unei avocate profesioniste responsabila cu gestionarea materialului juridic si informativ disponibil in firma.

Realizari:

Am participat la sedinte in cadrul carora s-au luat decizii in ceea ce privea noua pagina de intranet al biroului din Milano si la sesiuni de formare a personalului in ceea ce privea motoarele de cautare a diverselor acte legislative italiene si europene.
Am fost invitata sa particip la procesul de selectionare al personalului: impreuna cu responsabila departamentului Knowledge Management am intervievat o studenta care urma sa ocupe postul de asistenta a unei avocate PSL (professional support lawyer) pe care l-am detinut eu timp de 10 luni.
La terminarea stage-ului am fost intrebata daca m-ar interesa un post permanent in cadrul firmei – oferta respinsa temporar pentru terminarea studiilor superioare.

studii

 

Facultati:

1997 - 1999: Colegiul Naţional “Unirea” -Braşov, Romania
Elev n clasa de Filologie, cu burs de studiu acordat pentru rezultate academice deosebite. Medie de admitere la liceu: 9,52

1999 - 2001: Exeter College - Exeter, Marea Britanie
Diplom de Bacalaureat Internaţional obţinut in May 2001. Rezultat final: 39/45
Examene susţinute n urmtoarele materii: Francez, Italian, Englez, Istorie, Biologie şi Matematic.

Facultati in straiatate

2001 - 2005: Universitatea Exeter – Exeter, Marea Britanie
Absolvent a Facultţii de Limbi Strine Moderne, secţia Francez/Italian. Rezultat final: 1st (şef de promoţie).
Burs de studiu şi distincţii anuale de la Decanul Facultţii, pentru rezultate academice deosebite.

Activitati extracurriculare

Capacitãţi excelente de comunicare, relaţionare şi organizare

2004 - 2005: Coordinatoare Tandem a Societãţii Studenţeşti Erasmus a Universitãţii Exeter: organizatoare de schimburi linguistice ca studenţii Erasmus şi studenţii englezi sa îşi îmbunãtãţeascã aptitudiniile linguistice; suport şi ajutor general în administrarea societãţii, inclusiv organizarea de evenimente sociale, supravegherea excursiilor şi promovarea societãţii (marketing, PR, design şi vânzare de bilete).

Leader al unui grup de mentori responsabili cu întâmpinarea studenţilor în primele sãptãmâni ale semestrelor de toamnã şi primãvarã: întâmpinarea şi însoţirea noilor studenţi internaţionali în plasamentele de cazare, tururi de campus şi de oraş şi asistenţã generalã în primele sãptãmâni dupa sosirea acestora la Universitatea Exeter.

Traducător şi Interpret Autorizat de Ministerul Justiţiei pentru limbile Engleză, Italiană şi Franceză.

Premii

2003 - 2004: Freshfields Bruckhaus Deringer - Milano, Italia
Stagiu de 10 luni, în calitate de asistentã a unei PSL (Professional Support Lawyer), ca parte integrantã a studiilor universitare.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(avansat,avansat,avansat)

italiană(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close