Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 06.05.1986

obiectiv

 

I describe myself as a savvy English trainer, passionate about writing, editing and foreign languages. But I'm much more than a book worm. I graduated Faculty of Letters with the BA in Romanian and English studies, and MA in Editing Theory and Practice. One of my activities during my study years was translating from Romanian to English, Crime and Punishment by Dostoevsky (ISBN 978-973-701-055-1) so I’m familiar with working inside a publishing house, translating, correcting and improving a text. For the last 7 years, I’ve been working as a Language trainer. Some of my other attributions were writing articles, manuals and editing texts for different purposes, depending on the company’s needs. I also developed an English manual because I was involved in a training program that implied planning and coordinating training teams and sessions for the National Center for Railway Qualification and Training - CENAFER.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Carte de munca, dezvoltare profesionala, program de lucru 8 ore.

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Publicitate, Educatie / Training / Arte, Traduceri, Management, Jurnalism / Editorial

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2016 - prezent

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: trainer de limba engleza

Responsabilitati:

Trainer intern de limba engleza; evaluez nivelul de engleza si ma ocup de organizarea orelor de training pentru fiecare angajat in parte. Inca de la interviu, fiecare angajat este evaluat la nivel lingvistit si ii este atribuit un program de training pentru imbunatatirea abilitatilor lingvstice deoarece toata comunicarea la nivel de companie este in limba engleza.

01.10.2015 - 30.04.2018

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: trainer limba engleza

Responsabilitati:

Trainer de limba engleza business sau generala, cu predare in sistem one-to-one sau in grup, la sediul companiei client sau in cadrul Accesis.
M-am ocupat de evaluarea cunoştinţelor de lb. engleza şi stabilirea nevoilor ce trebuiau acoperite pe parcursul trainingului;
De asemenea, m-am ocupat de organizarea şi predarea cursurilor - English on the Move, Business English on the Move, Grammar Expert and Grammar Genius (sesiuni de invatare create doar de Accesis pentru clientii sai).
Printre companiile client se numara Somaco, Omega Pharma si Kiss FM

01.10.2014 - 30.06.2016

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: profesor limba engleza

Responsabilitati:

M-am ocupat cu predarea limbii engleze ca materie optionala grupelor de prescolari.

01.07.2014 - 31.08.2016

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: formator

Responsabilitati:

Trainer intern de limba engleza business in cadrul Siemens si MB Distribution, cu predare in sistem one-to-one sau in grup.
M-am ocupat de evaluarea cunostintelor de lb. engleza; stabilirea nevoilor ce necesita sa fie acoperite pe parcursul trainingului; organizarea şi predarea cursurilor; crearea exercitiilor, materialelor de predare si testelor pentru clienti; asistenţa post-training si motivational coach.

01.07.2013 - 30.04.2014

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: project manager

Responsabilitati:

Coordonator proiect POSDRU - Calificarea angajaţilor din transporturile feroviare organizat de către CENAFER, Centrul de Instruire Feroviara.
M-am ocupat de evaluarea nivelului de lb. engleze, organizarea şi preadarea cursurilor de lb. engleză si organizare trainerilor cu privire la stabilirea si respectarea programului de desfasurare al proiectului.
Co-autor manual de limba engleză pentru proiect.

01.09.2011 - 30.04.2014

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: trainer limbi străine

Responsabilitati:

Profesor de limba engleza si romana, business sau generala, cu predare in sistem one-to-one sau in grup, la sediul companiilor client sau Open Education.
M-am ocupat de evaluarea abilitatilor de lb. engleza şi stabilirea nevoilor ce necesita sa fie acoperite pe parcursul trainingului; organizarea şi predarea cursurilor; crearea exercitiilor, materialelor de predare si testelor pentru sustinerea cursurilor.

studii

 

Facultati:

2009 - 2011 Masterat: Teoria şi Practica Editării la Facultatea de Litere, Universitatea Bucureşti din Bucureşti.
2005 - 2008 Facultate / Colegiu: Română - Engleză la Facultatea de Litere, Universitatea Bucureşti din Bucureşti.

Premii

Certificari
Mar 2015 - Mar 2015: Evaluator Competente Profesionale
Certificat acreditat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificare, A.N.C.
Jul 2014 - Jul 2014: Formator
Certificat acreditat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificare, A.N.C.
Oct 2005 - May 2008: Modul Psihopedagogic, nivel I
Diploma oferita de catre Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti.
Proiecte
Jan 2014 - Mar 2014: Calificarea angajaţilor din transporturile feroviare
Proiect POSDRU organizat de catre Centrul de Instruire Feroviară, CENAFER.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close