Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 27.10.1998

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:04.01.2017

obiectiv

 

Auto-formare Dezvoltarea competentelor lingvistice Acumularea de cunoștine noi Auto-Depășire Obținerea de experiență Orientarea spre acțiune Ambiție Seriozitate Energie Carismă Onestitate Abilităi de comunicare și interacționare SCRISOARE DE RECOMANDARE În primul rând, din poziția mea de cadru didactic universitar la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai, pot aprecia că Georgiana Chișbac se numără printre acei puțini studenți ai facultății noastre care se remarcă la aproape fiecare curs și seminar. Am avut plăcerea să-i fiu cadru didactic la doua discipline: „Fundamentele serviciilor” și „Bazele Marketingului”, în anul universitar 2017-2018. Nu numai că Georgiana a obținut note excelente la ambele discipline pe care le gestionez (nota 10), ci mai mult decât atât, a dat dovadă de implicare reală în cazul fiecăreia, depășind cerințele și depunând pasiune în realizarea fiecărei sarcini. În ceea ce privește elaborarea și prezentarea unor proiecte practice, care au presupus muncă în echipă, Georgiana a dovedit de fiecare dată calități reale de catalizare a grupului de lucru. Astfel, în urma interacțiunilor avute cu Georgiana, pot aprecia că printre calitășile ei se numără cu siguranță inteligența, puterea și dorința de muncă și realizare profesională, planificarea și disciplina riguroasă în realizarea obiectivelor personale, dovedind mereu o dorință deosebită de a depăși standardele și așteptările în legătură cu persoana sa. Ținând cont de toate aspectele anterior menționate, consider că Georgiana Chișbac merită încrederea și aprecierea Dvs., fiind cu siguranță o persoană extrem de valoroasă și un real câștig pentru orice organizație și colectiv din care va face parte. Cu deosebită considerație, Conf. Univ. Dr. Alexandra M. Drule alexandra.drule@econ.ubbcluj.ro 22 IUNIE 2018 CLUJ-NAPOCA

Salariu: 1.200,00 USD / luna

Tip job: Part time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2019 - 30.09.2019

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: operator introducere date

01.06.2019 - 31.07.2019

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: internship

01.11.2018 - 31.07.2019

Departament: traduceri

Titlu Job: assistant manager, part-time

Responsabilitati:

Organizarea documentelor, Contabilitate primară - Utilizarea casei de marcat, bonuri fiscale cu cod fiscal, întocmirea de facturi, întocmirea registrului de casă, cât și a dispozițiilor de plată, Preluarea Comenzilor, Plasarea comenzilor, Preluare apeluri telefonice, Corespondență prin e-mail, Verificarea Corectitudinii traducerilor, Pregatirea actelor pentru legalizat, apostilat,

01.10.2018 - prezent

Departament: protectia mediului

Titlu Job: voluntar

Responsabilitati:

Participarea la conferițe, la ședințe de departament, la Adunări Generale, Organizarea diferitelor proiecte în scop educativ din punct de vedere al mediului, și nu numai, Participarea la acțiuni de voluntariat, spre exemplu plantarea copacilor, Interacțiunea cu ceilalți membrii ai organizației.

01.10.2018 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: voluntar

Responsabilitati:

Utilizarea programului SAGA, Participarea la conferițe, la ședințe de departament, la Adunări Generale, Organizarea diferitelor proiecte în scop educativ din punct de vedere contabil, și nu numai, Interacțiunea cu ceilalți membrii.

studii

 

Facultati:

2017 - prezent Facultate: Contabilitate si informatica de gestiune, Linia Franceză la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca.
2013 - 2017 Liceu / Școală profesională: filologie, bilingv engleza la Colegiul Național Lucian Blaga, Sebeș din Sebes, Jud. Alba.

Premii

Certificari
Apr 2017: Certificat de competenta lingvistica- Lb. EnglezaPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close