Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 03.11.1977

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:05.03.1998

obiectiv

 

Primul meu obiectiv este sa-mi dezvolt capacitatile manageriale, intr-un post de raspundere, in care sa am un rol activ. De asemenea, mi-ar placea , sa pun in aplicare cunostintele si experienta acumulate si sunt dispusa sa-mi asum noi responsabilitati.

Beneficii: Pachetul necesar pentru realizarea in conditii optime a postului.

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Administrativ / Logistica, Telecomunicatii

Oras de lucru: Brasov, Sibiu

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2016 - prezent

Departament: medicina umana

Titlu Job: asistent medical genelarist/ moasa

10.01.2009 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: regional sales manager

Responsabilitati:

Propunerea si implemententarea strategiei de vanzari pe zona alocata, in functie de potentialul zonei;consolidarea echipei de vanzari deja existenta;selectarea, recrutarea si formarea agentilor de vanzari directe, asm;coordonarea si monitorizarea intregii activitati a echipei; organizarea de traininguri pentru agentii de vanzari directe;implementarea ciclului de coaching pentru a imbunatati calitatea procesului de vanzare;acordarea suportului necesar pentru o buna dezvoltare a activitatilor de zi cu zi;propunerea si urmarirea in aplicare a bugetului de cheltuieli al fortei de vanzari pentru atingerea obiectivelor. propuse
Evalueaza periodic performanta si activitatea agentilor de vanzari directe

Realizari:

Zona de responsabilitate : zona Sibiu (judetele Sibiu, Alba, Mures), zona Brasov (jud. Brasov, Covasna, Harghita, Prahova), zona Bucuresti (Bucuresti, SAI, jud. Buzau)

01.03.2007 - prezent

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: area sales manager

Responsabilitati:

In prezent, administrez o echipa formata din agenti GBM, din judetele arondate, urmarind cateva coordonate (planificare amanuntita a activitatii de vanzare/versus buget-resurse alocate, organizarea activitatii- cine, ce, cat, cand, cum si pentru ce; Implementarea obiectivelor de vanzari, sistemului de comisionare si indicatorilor de performanta pentru echipa de vanzari; angajarea/concedierea de personal; instruirea/dezvolatarea echipei pe care o conduc; motivarea in functie de omogenitatea echipei, rezultate/buget;una dintre responsabilitatiile majore este aplicarea controlului, si monitorizarea activitatii zilnice, evaluarea personalului in subordine; de asemenea monitorizarea pietei si previzionarea activitatii pe termen mediu/lung).

Realizari:

Crearea si formarea unei echipe profesioniste de vanzari, intr-o zona fara un istoric favorabil care areusit in termen scurt sa devina lideri in zona de desfasurare a activitatii.

01.02.2006 - 01.03.2007

Departament: vanzari

Titlu Job: consultant de vanzari gbm

Responsabilitati:

Present, sell and upsell Vodafone services and related products to potential and existing customers in order to achieve Corporate Store’s sales target and ensure an accurate registration of all client’s information in the database •Provide information in a courteous and efficient manner to potential and existing individual and corporate customers regarding product and service features, pricing, delivery, contractual conditions, warranty coverage and service support. •Maintain the company's standards and image by delivering quality services and professional behavior to all customers (following the ‘Standards Guide’ for Corporate Stores) and by ensuring cleanliness of the Store Area •Prepare daily reports in terms of sales and activation contracts •Manage the customers’ flows when acting as Customer Care Representative only: to Payment Office, Sales Area, Waiting Area and Service Point •Provide on the spot customer care activities such as SIM replacements, avoiding churn.

01.02.2004 - 02.01.2006

Departament: marketing

Titlu Job: marketing manager

Responsabilitati:

• conducerea strategica a activitatilor departamentului de marketing, pentru unic produs (scaune lux standard)
• asigurarea ca produsul in cauza , precum si serviciul de livrare catre clienti sunt in conformitate cu pozitionarea marcii
• identificarea de piete vizate( exclusive plan extern), precum si modul de dezvoltare, tendintele
• monitorizarea activitatii concurentei
• pregatirea, organizarea materialelor necesare pentru sondarea pietei

Realizari:

Cresterea cifrei de afaceri cu 45%.

studii

 

Facultati:

2012 - 2015 Scoala Postliceala: asistent medical generalist la Scoala postliceala sanitara din alba iulia.

Activitati extracurriculare

Master Sales - Media Mix Company
2008 - 2008, BUCURESTISales Manager Kit - Media Mix Company
2007 - 2007, Cluj NapocaGoods I & II - Media Mix Company
2006 - 2006, Cluj NapocaVodafone Sales Accademy - Vodafone Romania SA
2006 - 2006, Cluj Napoca


2001-2002 Participare la ancheta pilot n cadrul proiectului Eugenia, coordonat de Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia

2001-2003 Practica de specialitate efectuată n cadrul SC. „Unita Turism Holding” SA , Hotel Transilvania, Alba Iulia (asistent manager)

Premii

Curs de limba franceza, Alliance Française, Via Monte Bello 104, 00100 Roma, 60 ore de studiu, noiembrie-decembrie 2004, nivel mediu.

Curs de limba italiana, Scuola Louis Massignon, Via Dandolo 10,00153 Roma, 150 ore, iunie-august 2004, nivel avansat

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

italiană(avansat,avansat,avansat)

germană(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close