de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

 

Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 09.10.1974

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:16.12.1998

obiectiv

 

Lucrul intr-un mediu profesional care sa imi permita utilizarea si imbunatatirea cunostintelor mele, punerea lor in practica in scopul atingerii obiectivelor pe care mi le-am propus.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Juridic

Oras de lucru: Craiova

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2005 - prezent

Departament: juridic

Titlu Job: avocat

Responsabilitati:

Membră a Uniunii Avocaţilor din Romania, Baroul de Avocaţi Dolj
Acord consultatii juridice in domenii de interes pentru clientii mei, in special civil si comercial, asigur asistenta si reprezentare juridica in fata tuturor instantelor judecatoresti, a organelor de urmarire penala, a autoritatilor cu atributii jurisdictionale, a notarilor publici si a executorilor judecatoresti, precum şi a organelor administratiei publice.
Am indeplinit servicii de reprezentare, asistenta juridica, consultanta, negocieri in majoritatea domeniilor dreptului public si privat: drept civil si procesual civil, drept comercial, drept societar,drept administrativ, dreptul muncii; recuperare debite, somatii de plata, actiuni in pretentii, executare silita, reprezentarea creditorilor pentru recuperarea debitelor persoanelor juridice aflate in procedura reorganizarii judiciare si falimentului.
Am conceput si revizuit contracte comerciale, contracte civile si alte tipuri de acorduri si intelegeri in vederea protejarii prin cele mai eficiente metode a drepturilor clientilor mei si pentru a evita si preintampina pe cat posibil eventualele conflicte si neintelegeri.
Pe toata desfasurarea proiectelor pastrez o legatura stransa cu clientii pentru a le intelege pe deplin dorintele si nevoile, consultandu-ne pentru a ma asigura permanent ca le indeplinesc telurile potrivit viziunii formulate.
Principalele domenii de interes ale practicii mele avocatiale se concentreaza asupra mediului de afaceri din Romania, drept societar, managementul afacerilor si administrarea riscurilor juridice, fuziuni si achizitii, antreptrenoriat si investitii, reorganizare si lichidare judiciara, litigii comerciale, civile si penale, cat si conceperea si negocierea de contracte comerciale.
Principala mea prioritate este de a servi cu profesionalism interesul clientilor si de a dezvolta un mediu de afaceri solid. In incercarea de a intelege pe deplin dezvoltarea domeniilor dreptului, ma concentrez asupra calitatii serviciilor oferite clientilor, pentru a sustine sansele acestora de obtinere a succesului.
Atitudinea pro-activa fata de modalitatile in care se deruleaza afacerile clientilor mei ii ajuta pe acestia sa isi optimizeze afacerile, cu fiecare proiect pe care il analizez.

01.07.2004 - 01.01.2005

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

Firma de consultanta in afaceri, management si audit financiar-contabil. Proiectare, expertize tehnice, evaluari
Am asistat şi reprezentat intereselor debitorilor în raporturile cu creditorii, administratorul judiciar/lichidator si judecatorul sindic pe parcursul întregii proceduri reglementate de legea nr.85/2006.
Am asistat si reprezentat debitorii la negocieri, am redactat notificari, actiuni judecatoresti, cereri de executare silita, am reprezentat debitorii la executarea silita, la contestatiile la executare si alte incidente procedurale legate de executarea silita a unor creante, a unor hotarari judecatoresti.

01.09.2003 - 01.07.2004

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

O societate in care se desfasurau activitati de comert cu diverse produse casnice.
Am reprezentat societatea la Oficiul Registrului Comerţului Olt pentru depunere acte înfiintare societăţi comerciale, modificări societăţi comerciale, obtinerea autorizatiilor necesare functionarii societatii, precum şi în instanţele de judecată în litigii comerciale între creditori si societăţile comerciale . Am redactat acte constitutive a socirtatilor pentru ORC. Am întocmit fişele de post ale angajaţilor si contractele comerciale ale societăţii.

01.04.2002 - 01.09.2003

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

Societate care se ocupa de transporturi cu autotrenuri de 420 CP (3 Iveco si 3 Volvo) si presta servicii cu diverse utilaje .
Am reprezentat societatea la negocieri, redactarea de notificări, acţiuni judecătoresti, cereri de executare silită.
Am reprezentat interesele societăţii la executarea silită, la contestatiile la executare si alte incidente procedurale legate de executarea silită a unor creanţe, a unor hotărari judecătoresti.
Am reprezentat interesele societăţii în raporturile cu creditorii, administratorul judiciar/lichidator şi judecatorul sindic pe parcursul primei faze a procedurii reglementate de legea 64/1995 privind procedura reorganizării judiciare şi a falimentului.
Am reprezentat societatea în recuperarea creanţelor prin procedura somaţiei de plată în materie comercială – O.G.nr. 5/2001.

01.09.2001 - 01.04.2002

Departament: juridic

Titlu Job: jurist - consult

Responsabilitati:

Unitate de cercetare agricola in care se urmareste obtinerea rezultatelor cat mai bune în diferitele sectoare ale cercetării agricole privind cerealele, plantele tehnice şi furajere, cât şi valorificarea acestor rezultate de către cultivatori.
Am reprezentat angajatorul în litigiile comerciale şi de muncă , am efectuat cercetări prealabile administrative şi am propus sancţiuni disciplinare.
Am întocmit şi redactat contracte comerciale, notificări, acţiuni în justiţie, proceseverbale, declaraţii, interogaţorii etc.
Am întocmit şi redactat contractul colectiv de munca, regulamentul de ordine interioara, fişele de post ale angajaţilor.

01.02.1999 - 01.09.2001

Departament: juridic

Titlu Job: jurist

Responsabilitati:

Am reprezentat societatea la negocieri.
Am redactat notificări, acţiuni judecătoresti, cereri de executare silită.
Am reprezentat societatea la executarea silită, la contestatiile la executare si alte incidente procedurale legate de executarea silită a unor creanţe sau a unor hotărari judecătoresti.

studii

 

Facultati:

1993 - 1997 Facultate / Colegiu: Drept la Facultatea de Drept din Bucuresti.
1989 - 1993 Liceu: matematica / fizica la Liceul Teoretic “MIHAI VITEAZUL” din Caracal.

Premii

Conferinte
Jan 2015 - Jan 2015: Building a new European succesion law
Seminar and exchange of best practices. At Auditorium Palady Conference Center Bucharest
Mar 2013 - Mar 2013: CUNOAŞTEREA, ÎNŢELEGEREA ŞI APLICAREA NOULUI COD DE PROCEDURĂ CIVILĂ"
Craiova
Feb 2013 - Feb 2013: Noile dispoziţii legale privind formele şi individualizarea pedepselor
Lector: TANASESCU IANCU
Aug 2012 - Aug 2012: Modificările legislative privind comunitatea de bunuri a soţilor în reglementarea Noului Cod Civil
Lector: DEFTA COSTEL
Apr 2011 - Apr 2011: ,,Mica reforma in Justitie
Lector: CALIN NICOLAE
May 2010 - May 2010: Căi de atac Impotriva Executarii silite a biletului la ordin
Lector: TULUCA DANUT RADU
May 2009 - May 2009: Contracte comerciale. Redactare. Monitorizare şi executare.
Lector: IGNAT Claudiu Florinel Augustin
Voluntariat
Feb 2014 - Feb 2014: Voluntariat la Gradinita Cosoveni
Pictura pe pereti.
Proiecte
Mar 1990 - Mar 1990: "Am pierdut un om" - revista Columna

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close