Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 25.05.1980

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Cercetare - dezvoltare, Chimie / Biochimie, Controlul calitatii

Oras de lucru: Bucuresti, Slobozia, Urziceni

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2015 - prezent

Departament: chimie / biochimie

Titlu Job: chimist

Responsabilitati:

Efectuarea de analize fizico-chimice specifice (determinarea antibioticelor prin metoda ELISA, analiza microscopica a granulelor de polen, determinari spectrofotometrice,etc), intocmirea documentatiei in vederea autorizarii/acreditarii laboratorului, aprobarea si emitetea buletinelor de analiza.

01.11.2003 - 01.12.2014

Departament: chimie / biochimie

Titlu Job: inginer chimist

Responsabilitati:

-efectuarea analizelor (pentru alcool si bauturi alcoolice, apa potabila si uzata, cereale, carne, produse fainoase, nutreturi) in Laboratorul de analize fizico-chimice acreditat RENAR.
- asistarea activitatii supervizorilor din laborator;
-supervizarea aplicarii sistemului SR EN ISO/CEI 17025/2001 (elaborarea instructiunilor de lucru, elaborarea de proceduri);
-intocmirea documentatiei pentru bauturile alcoolice noi (standarde de firma, specificatii tehnice, instructiuni tehnologice)

studii

 

Facultati:

1999 - 2003 Facultate / Colegiu: CHIMIE la FACULTATEA DE CHIMIE, UNIVERSITATEA BUCURESTI din BUCURESTI.

Premii

Cursuri de pregatire in domeniul Asigurarii Calitatii:
-Managementul sistemului calitatii laboratoarelor de incercari / etalonari conform SR EN ISO/CEI 17025 :2001 - diploma emisa de RENAR Romania;
-Formare auditori interni pentru sistemele de management al calitatii si de mediu conform standardului SR EN ISO 19011:2003
-Specialisti pentru sistemul de Management al igienei in industria alimentara conform HACCP.
-curs de instruire pentru aplicarea metodelor fizico-chimice pentru analiza furajelor in Institutul de Igiena si Sanatate Publica Veterinara, in cadrul Serviciului Control Furaje.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close