Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 22.03.1977

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

31.05.2006 - prezent

Departament: altele

Titlu Job: consilier

Responsabilitati:

Întocmirea planificării trimestriale a misiunilor de control şi a planurilor de lucru pentru realizarea misiunilor de verificare la faţa locului a proiectelor finanţate din fonduri structurale, potrivit procedurilor interne.
Verificarea la fața locului a proiectelor finantate în cadrul POS CCE, Axa prioritară 3 (privind realitatea furnizării produselor/serviciilor, corectitudinea declaraţiilor de cheltuieli – cereri de rambursare - transmise, conformitatea achizitiilor cu regulile comunitare şi naţionale), urmărirea implementării recomandărilor formulate ca urmare a misiunilor precedente de verificare la faţa locului, verificarea menţinerii la nivelul beneficiarilor a unui sistem de evidenţiere contabilă distinctă adecvat pentru proiectele finanţate din fondurile structurale, întocmirea rapoartelor de control şi a proceselor-verbale de constatare a neregulilor in implementarea proiectelor.
Elaborarea şi managementul proiectelor derulate de către Organismul Intermediar pentru Promovarea Societăţii Informaţionale (OIPSI) din fondurile de asistenta tehnica şi participarea la elaborarea caietelor de sarcini privind demararea procedurii de achiziţii publice în domeniul său specific de activitate.
Participarea la comitetele de soluţionare a contestaţiilor depuse de către solicitanţii finanţărilor nerambursabile. Solutionarea problemelor legate de eligibilitatea solicitantilor de finantari nerambursabile (analiza veridicitatii documentelor piesa la dosar, etc.).
Participarea la întocmirea contractului cadru de finanţare aferent fiecărui domeniu major de intervenţie aferent primelor apeluri de proiecte (anii 2008, 2009).
Realizarea de misiuni de verificare la fața locului a proiectelor finanțate în cadrul diverselor operațiuni (e-guvernare, e-learning, e-sănătate), precum și în cadrul operațiunilor ce finanțează implementarea de sisteme ERP, CRM și e-commerce.

01.05.2001 - 01.02.2003

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

Întocmirea de acte adiţionale, acte constitutive ale societăţilor comerciale;
Reprezentarea societăţilor client în faţa organelor de control şi în instanţă;
Pregatirea dosarelor pentru litigiile societăţilor client;
Conducerea unei relatii directe cu societăţile client;
Documentare legislativă.

01.01.2001 - 01.05.2001

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic asistent

Responsabilitati:

Întocmirea de acte adiționale și constitutive,
Pregătirea dosarelor pentru litigiile societăților client,
Documentare legislativă.

studii

 

Facultati:

Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir” București
Facultatea de Drept Cluj-Napoca
1996 -2000


Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” Turda
1991 - 1995

Activitati extracurriculare

Abilitatea de a întelege și satisface nevoile interlocutorului.
Capacitatea de a se încadra în termene limită, perseverenţă, creativitate şi inventivitate.
Capacitatea de a asimila lucruri noi în termen scurt,
Abilităţi de comunicare şi influenţare,
Experienţa de lucru cu oamenii, într-o echipă performantă.
Realizare şi postprocesare fotografii, cunoştinţe Adobe Photoshop.
Portofoliu la www.verner.dan.carbonmade.com.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close