Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 08.09.1964

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.02.1997

obiectiv

 

Departament: Juridic

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

16.11.2000 - prezent

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

- în cadrul C.N.C.F-CFR. S.A., a lucrat în cadrul serviciului analiză şi avizare contracte, participând în comisii de evaluare/ atribuire a contractelor de achiziţie publică;
- în cadrul Inspectoratul Regional în Construcţii Bucureşti Ilfov a colaborat cu inspectorul şef regional în vederea derulării normale a activităţii instituţiei, din punct de vedere juridic, a formulat plângeri penale, a asigurat reprezentarea Inspectoratului Regional Bucureşti Ilfov în faţa instanţelor judecătoreşti de toate gradele, a organelor administraţiei de stat, în cadrul oricărei proceduri de jursdicţie, folosind toate mijloacele de probă şi de apărare legale, etc;
- în cadrul F.R.Scrimă colaborează cu Preşedintele şi Secretarul General în vederea derulării normale a activităţii federaţiei, din punct de vedere juridic,participă la analizarea şi avizarea documentaţiei de licitaţie, întocmeşte proiecte de contract, analizează şi avizează contractele încheiate de federaţie cu diverşi agenţi economici, asigură reprezentarea federaţiei în faţa instanţelor judecătoreşti, a organelor administraţiei de stat, etc.

Realizari:

- experienţă acumulată
- procese câştigate
- perfecţionarea aptitudinilor de comunicare orală, a capacităţii de expunere şi de argumentare a ideilor într-un mod elocvent şi concis

studii

 

Facultati:

1978-1982 Liceul Matematică-Fizică
1990-1994 Facultatea de Drept

Premii

2013-Curs de Formare Iniţială de Mediatori
2010-Curs Managementul Achiziţiilor Publice
2007-Curs Inspector Resurse Umane
2006-Curs Igena şi Securitatea MunciiPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close