de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

 

Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 30.05.1987

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:18.05.2005

obiectiv

 

Salariu: 3.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Juridic

Oras de lucru: Iasi

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2016 - prezent

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

consilier juridic pe parte administrativa in cadrul SC FIRE CREDIT SRL. In desfasurarea activitatii am intreprins activitatti specifice negocierii si intocmirii de contracte comerciale, acordare aviz departament juridic pe contractele incheiate de catre societate (prestari servicii, furnizori, parteneri, contracte de locatiune) Gestionare portofolii de clienti, gestionare portofolii chiriasi, acordarea de asistenta juridica societatii, mentinerea contact si reprezentare in fata institutiilor publice (ORC, Cadastru, ANAF, ANPC, BNR, AMCC etc) precum si in fata institutiilor private (banci, parteneri) incheierea contractelor individuale de munca, coordonarea si gestionarea din punct de vedere legal a echipei de field. Mentinere legatura cu Birouri executor judecatoresti si birouri notariale. Solutionarea oricaror cereri cu caracter juridic adresate societatii, alinierea intereselor societatii in raport cu noile reglementari legislative in domeniul recuperarii creantelor, protectia datelor cu caracter personal, etc

01.11.2015 - 30.11.2016

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

In cadrul departamentului JURIDIC- recuperari creante, am gestionat din punct de vedere juridic ,dosarele atribuite conform portofoliului recuperari creante.
In etapa de pre-legal: am desfasurat activitati, privind identificarea debitorului prin efectuarea de verificari la INEP (Persoane fizice) / ORC (persoane juridice), verificare situatie financiara debitori, mentinere contact cu institutiile abilitate privind transmiterea de informatii despre debitori (Primarii, ANAF-Taxe si impozite); mentinere contact telefonic cu debitorii, gasirea de solutii rapide privind solutionarea pe cale amiabila a dosarului, negocierea si incheierea de angajamente de plata si stabilirea de comun acord a ratelor si scadentelor de plata; verificarea scadentei platilor, transmiterea somatiilor de plata privind punerea in intarziere.
Actiuni specifice etapei de legal - indeplinire proceduri prealabile, (transmiterea catre debitori a somatiilor de plata prin intermediul BEJ / posta-in functie de valoarea totala a debitului); demarare actiuni judiciare (ordonante de plata/Cereri de valoare redusa); urmarirea dosarelor aflate pe rolul instantelor de judecata precum si intocmirea de acte de procedura (actiuni, intampinari, raspunsuri la intampinari). Gestionarea dosarelor privind debitorii aflati in procedura insolventei/falimentului/suspendare/radiere(intocmire actiuni pe instanta privind inscrierea creantelor la masa credala, mentinerea contactului telefonic cu administratorii judiciari/lichidatorii judiciari desemnati in cauza.reprezentarea societatii in raport cu instantele de judecata si birourile executorilor judecatoresti competenti.

01.07.2014 - 30.11.2015

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

În cadrul Departamentului juridic, am desfăşurat activităţi specifice de consiliere juridică (întocmire acte de procedură, reprezentare în instanţă, asistenţă, întocmire şi avizare contracte comerciale, e.t.c.)

01.12.2013 - 30.06.2014

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

01.01.2013 - 31.12.2013

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

În cadrul biroului am desfăşurat activitate juridică specifică executarii silite, am ţinut evidenţa registrelor specifice biroului, am oferit consultanţă juridică clienţilor, am participat la consultaţiile juridice în legătură cu dosarele aflate pe rolul biroului, tehnoredactari de acte, adrese către instituţiile publice, am ţinut legătura cu diferite instituţii şi societăţi cu privire la dosarele execuţionale aflate in gestiune.

01.07.2012 - 31.12.2012

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

colaborare în cadrul unui cabinet de avocatură, participând la activităţile specifice cabinetului: redactări de acte, întocmiri de cereri, întâmpinări, apeluri, recursuri, participare la consultatţi juridice, etc.
Am desfăşurat şi activităţi de secretariat.

studii

 

Facultati:

2010 - 2012 Masterat: DREPT EUROPEAN/ la UAIC IASI-FACULTATEA DE DREPT din IASI.
2006 - 2010 Facultate: FACULTATEA DE DREPT specializarea Stiinte juridice la UAIC IASIII din IASI.

Premii

Calificari
Oct 2014: CONSILIER JURIDIC DEFINITIV INSCRIS IN TABELUL CONSILIERILOR JURIDICI DEFINITIVI IASI

Conferinte
Aug 2013 - Aug 2013: Fenomenul Corupţiei: aspecte etice, economice, juridice şi politicePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close