Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 07.05.1979

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:31.08.2006

obiectiv

 

gasirea unui loc de munc care sa ma multumesca atat din punct de vedere profesional cat si personal

Salariu: 600,00 USD / luna

Beneficii: bonuri de masa, transport

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Administrativ / Logistica, Achizitii, Import - export, Prelucrarea lemnului / PVC, Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Ramnicu-Valcea

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2012 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

evidenta contabila primara, incarcarea si descarcarea gestiunii din contabilitate, facturare, intocmirea pontajului lunar al persoanelor aflate in subordine, intocmirea necesarului de materiale si masini necesare bunei desfasurari a activitatii, realizarea comenzilor primite si livrarea in bune conditii a marfurilor la clienti, intocmirea planului de lucru pe zi/saptamana/luna, in funtie de vanzarile realizate unei perioade de 4 luni anterioare, intocmirea necesarului de etichetare a produselor, gestionarea si predarea in buna stare a acestora, operarea facturilor, avize, bonuri de consum, emitere facturi, avize, organizarea depozitului, organizarea activitatii oamenilor din subordine, inurtocmire raport de productie.

01.03.2012 - 30.06.2012

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: operator introducere validare date

Responsabilitati:

evidenta contabilitate primara, intocmire registru vanzare zilnic, registru de casa, evidenta plati si incasari clienti-furnizori, intocmire comenzi, evidenta stocurilor,consiliere clienti in vederea cumpararii de produse

21.08.2007 - 01.06.2011

Departament: achizitii

Titlu Job: sef depozit

Responsabilitati:

aprovizionarea cu materii prime, incarcarea si descarcarea gestiunii din contabilitate, facturare si incasare contravaloare facturi,intocmirea registrului zilnic de casa,evidenta platilor catre furnizori, evidenta platilor si incasarilor de la clienti/furnizori, mentinerea unui stoc minim de materii prime,gasirea de noi furnizori, compararea preturilor, selectarea furnizorilor,intocmirea pontajului lunar al persoanelor aflate in subordine, intocmirea fisei postcalcul a comenzilor lunare, intocmire omenzi materiale necesare bunei desfasurari a activitatiui firmei, transmitere catre furnizori, obtinere confirmare comanda si primirea materialelor in timp util, arhivare comenzi, bonuri consum, aviz de expeditie si facturi in ordine cronologica.

05.01.2004 - 21.08.2007

Departament: achizitii

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

incaracarea si descarcarea gestiunii sectiei tamplarie aluminiu si a depozitului central, mentinerea stocurilor minime garantate, aprovizionare materii prime, intocmire postcalcul comenzi sectia aluminiu, intomire pontaj sectie, intocmire necesar materiale si comenzi de materiale, obtinerea confirmarii primirii comenzilor si onorarii acestora in timp util

studii

 

Facultati:

1997 - 2001 Facultate / Colegiu: Management si Marketing la Universitatea Constantin Brancoveanu, din Rm Valcea.
1993 - 1997 Liceu: Matematica-Fizica la Grup Scolar Industrial Constructii Montaj, Nr 6 Rm Valcea din Rm Valcea.

Premii

cursul de Psihopedagogie in cadrul Universitatii Constantin Brancoveanul

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close