Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 08.08.1963

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.09.1995

obiectiv

 

FINANTE-CONTABILITATE

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Bucuresti, Ilfov

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2010 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist referent in gestiune financiara

Responsabilitati:

Intocmirea raportarilor economico-financiare periodice ,elaborarea bugetului de venituri si cheltuieli al centrului ;verificarea cheltuielilor aferente activitatii centrului pe baza documentelor fiinanciare ; analiza periodica a situatiei economica si financiara a activitatii desfasurate de centru; accesarea de fonduri in cadrul unor programe nationale si internationale; participare la elaborarea si implementarea proiectelor castigate;evidenta contabila analitica si distincta a operatiunilor aferente proiectelor POSDRU in conformitate cu prevederile Legii 82/1991,OMF 3055/2009,OMF 1969/2007 respectiv prevederile Manualului operational pentru beneficiarii POSDRU 2009

01.10.2009 - 01.10.2010

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil sef

Responsabilitati:

Evidenta contabila completa (Livrari intracomunitare,balanta,bilant,declaratii fiscale,salarii,resurse umane)

Evidenta contabila completa pentru inca 3 firme contract partilal de munca.

SC OHM PUBLISHING SRL-INTERMEDIERI ;

SC OHM MUZICA SRL- LIVRARI INTRACOMUNITARE DE CD-uri BUDDHA BAR -TARA-FRANTA;

SC TOP FIRST SERV SRL- LIVRARI INTERNE DE CD-uri BUDDHA BAR;

SC PRINT&PACK CONSULTING SRL-AMBALARE SI TIPLARE CD-uri BUDDHA BAR.

15.05.2007 - 01.10.2009

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil sef

Responsabilitati:

-Evidenta contabila completa(productie,stocuri,imobilizari corporale,necorporale,imobilizari in curs,financiare,provizioane, furnizori,clienti,inregistrare salarii,asigurari sociale,impozit profit, TVA,impozit pe salarii,debitori si creditori diversi,import materiale,banca lei/valuta ,casa, leasing financiar,amortizare,inchidere TVA, inchiderea veniturilor si cheltuielilor.) -Intocmirea si verificarea balantei de verificare. -Intocmirea bilantului,calculul impozitului pe profit. -Verificarea datelor introduse in programul de contabilitate de catre persoanele din subordine. -Intocmirea declaratiilor ,raportariilor obligatorii catre administratiea financiara si calculul taxelor pentru companie. -Reprezentarea firmei in fata organelor de control. -Reprezentarea firmei in relatia cu bancile -Reprezentarea firmei in relatia cu parteneri -Alte analize sau raportari financiar contabile necesare efectuarii dosarului pentru banca in vederea acordarii de credite.(cash flow,buget de venituri si chelltuieli)

Realizari:

-Cordonarea compartimentului financiar contabil ; format din 4 persoane

01.02.2007 - 15.05.2007

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Stocuri,mijl fixe,inregistrarea in contabilitate a extraselor de banca ,inregistrearea facturilor de plata,inregistrarea salariilor in contabilitate ,emitere facturi,inregistrarea facturilor de clienti in contabilitate,punctaje furnizori/clienti,inchidere cheltuieli/venituri,jurnal cumparari/vanzari,inregistrarea doumentelor de casa,amortizare,obiecte de inventar,inchidere tva,decont tva(declaratia 300),declaratia 100,102,declaratia101,facturi leansing,inregistrarea in contabilitatea a tuturor documentelor,balanta de verificare ,bilant,colaborare cu firma de audit,suport pentru directorul economic grec in realizarea situatiilor financiare.

01.10.2005 - 01.02.2007

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist(sef coordonator reprezentante -magazine)

Responsabilitati:

Cordonarea si organizarea reprezentantelor pe care le avea firma in tara ,inventarierea stocurilor de marfa la reprezentantele din tara si prelucrarea lor ,training cu personalul nou angajat la reprezentante in ceea ce priveste facturarea in softul de contabilitate SCALA,deconturile reprezentantelor si prelucrarea lor ,aprobarea necesarului de marfa dupa verificarea stocului la reprezentante,transfer stocuri de marfa reprezentante,introducerea importurilor pentru cunoasterea marfurilor noi,operatiuni de credit control officer in ceea ce privesc reprezentantele,verificarea scadentelor de plata pentru clienti care cumparau marfa din depozitul reprezentantelor si solutionarea incasarilor intarziate,colaborare cu departamentul financiar pentru
solutionarea problemelor de natura contabila in ceea ce privesc
reprezentantele,emitere facturi de stornare clienti reprezentante cu operarea retururilor in sistemul informatic,trimitera catre reprezentante a produselor noi aparute precum si toate promotii existente informand reprezentantii de vanzari despre ele,controale
periodice pentru a vedea cum este expusa marfa in magazinele reprezentantelor,daca marfa expusa are pretul afisat,daca promotiile existente sunt expuse la vanzare.

Realizari:

Coordonarea a 7 reprezentante si am condus o echipa de 7 oameni

01.08.2004 - 01.09.2005

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Inregistrarea extraselor de banca,inregistrarea documentelor de casa,stocuri,mijloace fixe,amortizari,obiecte de inventar,jurnale de vanzari/cumparari,decont tva,emitere facturi,facturi leasing,declaratii salarii,salarii,deconturi,extase de cont pt inventarierea conturilor,participarea la inventarierea anuala,inregistrarea facturilor de furnizori,inchidera conturilor de venituri/cheltuieli,balanta de verificare,suport la inchiderea situatiilor financiare pentru contabilul sef rus.

01.09.2003 - 01.08.2004

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Societatea era structurata pe directii .Am lucrat in cadrul directiei economice la Serv. Financiar.Atributiile in cadrul serviciului :deconturi lei,prelucrarea /inregistrarea extraselor de banca (lei si valuta),prelucrarea/inregistrarea registru de casa,punctaj clienti/furnizori,compensari,decont TVA,fise datorii bugetul de stat si bugetul de asigurari ,calcul majorari si penalitati de intirziera pentru datoriile bugetare.
In anul 2003 societatea a fost propusa spre lichidare dupa ce in prealabil a fost privatizata ,am fost suport directorului economic in realizarea situatiilor financiare.

01.08.1987 - 01.09.2003

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Societatea era structurata pe directii .Am lucrat in cadrul directiei economice la Serv. Financiar.

studii

 

Facultati:

1998 - 2003 Facultate / Colegiu: FINANTE BANCI CONTABILITATE la UNIVERSITATEA DE STIINTE ECONOMICE din CRAIOVA.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(incepator,incepator,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close