Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 21.11.1979

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:08.08.1999

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

continua perfectionare

Salariu: 1,00 USD / luna

Beneficii: nu am pretentii

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Grafica / Webdesign / DTP, Educatie / Training / Arte, Administrativ / Logistica, ONG / Voluntariat, Transport / Distributie, Achizitii, Specialisti / Tehnicieni

Oras de lucru: Sibiu, Tirgu-Mures, STRAINATATE, Medias, Sighisoara

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2016 - prezent

Departament: achizitii

Titlu Job: expert tehnic

Responsabilitati:

Suport in activitate tehnică a asociației și comunicarea cu beneficiarii; Evaluarea și selecția proiectelor depuse, respectiv monitorizarea beneficiarilor; Implementare procedurilor de achizitie publica si monitorizarea contractelor; Realizează toate sarcinile subordonate obiectivului postului delegate de superiorul direct.

01.05.2014 - 30.09.2016

Departament: achizitii

Titlu Job: manager aprovizionare

Responsabilitati:

Mentinerea si dezvoltarea stocurilor existente in parametrii calitativi si functionali. Identificarea de noi furnizori si servicii din industria hoteliera pentru a propune si implementa alternative avantajoase din punct de vedere economic si calitativ. Optimizarea inventarului pentru a diminua sau elimina pierderile. Dezvoltarea relatiei cu furnizorii, reducerea timpilor de livrare. Reprezentarea companiei in negocierea contractelor de furnizare sau prestarii servicii; amendamente la clauzele contractuale etc. Coordonarea personalului din subordine in functie de eveniment si suplimentarea resurselor umane acolo unde situatia o impune. Monitorizarea permanenta a stocurilor si a personalului din subordine pentru a mentine functionale departamentele din cadrul companiei, initiere si derulare de sarcini administrative.

01.06.2009 - 31.01.2014

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: comunicare si management de proiect

Responsabilitati:

Programarea si executia activitatilor prevazute in proiectul desemnat in asa fel incat sa nu fie depasit bugetul, termenul de executie si rezultatele asteptate. Discutii cu oficialitatile locale in legatura cu managementul terenului si a mijloacelor fixe din comunitate pentru a diminua impactul asupra mediului inconjurator si a locuitorilor. Coordonarea lucrarilor de conservare, reconstructie si protejare pentru obiectivele incluse in proiect. Redactarea contractelor cu furnizorii de servici, specialisti in conservare, arhitecti restauratori, etc; negocierea termenelor de predare si restul clauzelor contractuale. Monitorizarea obiectivelor cuprinse in proiect pentru conformitate si pentru a asigura respectarea legislatiei in vigoare cu privire la securitatea in munca si gestionarea deseurilor prevazute din constructii. Organizarea de licitatii deschise pentru alegerea furnizorului; analiza si selectie de oferte pentru etapele cheie ale proiectului, inclusiv receptii si litigii. Achizitii publice, intocmire caiete de sarcini si memorii tehnice. Corespondenta oficiala cu finantatorii si furnizorii de servicii; gestionarea relatiei cu mass media si institutiile publice. Promovarea evenimentelor si a seminariilor organizatiei, asigurarea punctului de contact pentru informatii suplimentare si follow-up. Mentinerea legaturii cu furnizorii specializati în realizarea de materiale de comunicare si supervizarea materialelor de comunicare. Concept si executie materiale tiparite, brosuri, fluturasi, panouri informative, banner - grafica in softuri specifice. Mentinerea si dezvoltarea contactele cu mass-media, comunicare publica si interna, monitorizarea surselor, editare comunicate de presa. Alte sarcini trasate de superiorul direct.

01.04.2008 - 28.02.2009

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: administrator personal

Responsabilitati:

Administrare de personal; medierea relatie client/angajat. Consilierea angajaţilor pe probleme de munca si dezvoltarea carierei. Informarea noilor angajati despre politica de personal a companie, beneficii si alte proceduri specifice. Informarea candidatilor despre posturile noi deschise si oferirea de detalii legate de responsabilitati, beneficii, programul de lucru, conditile de munca si oportunitatile de promovare. Derularea interviurilor pentru a determina calificarea candidatului pentru pozitia pentru care a aplicat si daca acesta se potriveste sau profilului solicitat de client. Evidenta pontajelor pentru a ajusta diferentele pe statul de plata. Verificarea prezentei, orelor lucrate si procesarea datelor. Evidenta transferurilor de personal, demisii, pentru actualizarea statului de plata.

12.02.2007 - 01.04.2008

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: asistent resurse umane

Responsabilitati:

Recrutare de personal. Cautarea de candidati in functie de cerintele postului liber. Contactarea candidatilor selectati in vederea stabilirii interviurilor. Elaborarea listei scurte si colaborarea cu sefii de departamente pentru finalizarea proiectelor de recrutare. Elaborarea si prezentarea ofertelor de angajare. Consilierea angajaţilor pe probleme de muncă, dezvoltarea carierei, probleme personale. Asistenta directa in strategii de management si resurse umane la nivel de companie. Coordonarea programelor de sanatate si securitate in munca. Derularea si sutinerea programelor de pregatire profesionala.

12.03.2006 - 12.02.2007

Departament: publicitate

Titlu Job: redactor stiri

Responsabilitati:

Monitorizare fluxuri de stiri pentru informatii din domeniul politic, economic, cultural, sportiv, social etc. Concept si executie spoturi radio, voice-over pentru diferite productii, copywriter. Redactare stiri, editoriale, rapoarte si comentarii. Editare materialele puse la dispozitie de colaboratorii externi si publicarea manuscriselor adaptate. Organizare si derulare interviuri/reportaje cu personalitati, experti, reprezentanti ai administratiei publice, persoane private etc. Concept si executie spot-uri si promo-uri pentru radio si televizune.

12.03.2005 - 12.03.2006

Departament: publicitate

Titlu Job: redactor stiri

Responsabilitati:

Monitorizare fluxuri de stiri pentru informatii din domeniul politic, economic, cultural, sportiv, social etc. Sortare, analiza si prelucrare materiale informative. Editare materialele puse la dispozitie de colaboratorii externi si publicarea manuscriselor adaptate.

studii

 

Facultati:

2002 - 2007 Facultate / Colegiu: administratie publica la Universitatea Spiru Haret Brasov din Brasov.
1994 - 1998 Liceu: tehnica de calcul la Scoala Nationala de Gaz Medias din Medias.

Premii

- MS Office, audio/video/design software.
- Odessa Maritime Training Center, Ukraina - Cursuri de supravietuire pe mare, pompier civil si prim ajutor.
- Odessa Maritime Training Center, Ukraina - Cursuri de "crowd management", "crisis management" si comportament uman.
- Bechtel Int, Cluj-Napoca, Romania - QA/QC in constructii.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close