Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 13.07.1956

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:11.12.2002

obiectiv

 

MEDIC SPECIALIST MEDICINA DE FAMILIE CU COMPETENTA IN ECOGRAFIE GENERALA DORESC CONTRACT DE MUNCA IN TARA SAU INTR UNA DIN TARILE UNIUNII EUROPENE

Salariu: 1.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Medicina umana

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2014 - prezent

Departament: medicina umana

Titlu Job: general practitioner/ family specialist doctor

Responsabilitati:

Activitatea medicala complexa intr un spital privat, implica multe responsabilitati incepand de la preluarea pacientului la internare cu efectuarea fisei de consultatie medicala, recomandarile legate de de investigatiile necesare in functie de patologia fiecaruia, continua cu monitorizarea permanenta a acestuia pe tot parcursul internarii , si externarea pacientului cu toate recomandarile necesare.
De ase4menea pe baza unor programari se fac si interventiile vhirurgicale, pacientii postoperator necesitand o atentie deosebita

01.07.2013 - 28.02.2014

Departament: medicina umana

Titlu Job: medic specialist medicina de familie

Responsabilitati:

FIIND CENTRU MEDICAL PRIVAT, PRESUPUNE ACORDAREA CONSULTATIILOR PENTRU PACIENTI, CU PLATA, DAR SI SI EFECTUAREA DE ECHOGRAFII DUPA UN PROGRAM PRESTABILIT. DE ASEMENEA EFECTUAREA DE GARZI IN CADRUL SERVICIULUI DE AMBULANTA CE APARTINE TOT CENTRULUI MEDICAL.
REALIZARILE PERSONALE SUNT IMPORTANTE PTR. CA PRESUPUN REINTOARCEREA PACIENTULUI LA TINE, CHIAR DACA ACESTE COSULTATII SE PLATESC
INTR-UN CABINET PRIVAT DIVERSITATEA APLICABILITATILOR TALE CA MEDIC DE MEDICINA GENERALA ESTE MULT MAI LARGA. SI MAI VASTA.
BENEFICIILE MATERIALE CA SI CAND NU AU EXISTAT PTR.CA SALARIUL ESTE F MIC SI MAI TINETI CONT SI DE NAVETA ZILNICA, IN SCHIMB BENEFICIILE PROFESIONALE, EXPERIENTA CAPATATA IN ASISTENTA DE URGENTA, FAPTUL CA PUTEAI SA MONITORIZEZI SINGUR EVOLUTIA STARII DE SANATATE A PACIENTILOR PRIN EXISTENTA UNUI STATIONAR MEDICAL, SPUNE FOARTE MULT

01.04.1998 - 01.04.2013

Departament: medicina umana

Titlu Job: medic specialist medicina de familie

Responsabilitati:

ACTIVITATEA MEDICALA INCEPE CU ACTIUNI DE PREVENTIE MEDICALA CONTINUAND CU MONITORIZAREA PERMANENTA, LUNARA , CHIAR SI DE MAI MULTE ORI PE LUNA A PACIENTILOR AFLATI IN INGRIJIRE. ACEASTA MONITORIZARE PRESUPUNE CONSULT MEDICAL, COLABORAREA CU CELELALTE SPECIALITATI ATUNCI CAND ESTE CAZUL, EFECTUAREA ANALIZELOR DE LABORATOR PENTRU O MAI BUNA SUPRAVEGHERE MEDICALA.

Realizari:

O ACTIVITATE PREVENTIVA BUNA, DOVEDITA DE CONSECVENTA PACIENTILOR SI RECOMANDAREA LA ALTI PACIENTI,DE REZULTATELE BUNE SI FOARTE BUNE IN TRATAREA DIFERITELOR AFECTIUNI. CA URMARE A ACESTEI ACTIVITATI AM AJUNS SA AM UN NUMAR MARE DE PACIENTI. pARTICIPAREA MEA LA NUMEROASE CONGRESE SI PERFECTIONARI IN DIFERITE DOMENII MEDICALE (CARDIOLOGIE, ECOGRAFIE, ALERGOLOGIE ETC.)

01.10.1994 - 01.10.1998

Departament: medicina umana

Titlu Job: medic cercetator

Responsabilitati:

ELABORAREA UNOR LUCRARI STIINTIFICE PE GRUPURI DE MEDICI SI ASISTENTI MEDICALI PRIVIND PROGRAME DE SANATATE SI EPIDEMIOLOGIE MEDICALA DESTINATE SCOLILOR, INSTITUTIILOR SANITARE, AVAND CHIAR SI COLABORAREA UNOR OAMENI DE STIINTA DIN STRAINATATE.

Realizari:

IMPLEMENTAREA ACESTOR PROIECTE LA NIVELUL INSTITUTIILOR SANITARE, UNITATILOR DE INVATAMANT A CONSTITUIT UN PAS SPRE O COLABORARE PERMANENTA INTRE INSTITUT SI CEILALTI REPREZENTANTI DIN DOMENIUL SANITAR

01.10.1992 - 01.10.1994

Departament: medicina umana

Titlu Job: medic specialist medicina generala

Responsabilitati:

EFECTUAREA CONSULTATIILOR DE MEDICINA GENERALA SI ACORDAREA ACESTORA SI IN CAZUL UNOR CHEMARI LA DOMICILIUL PACIENTILOR.

01.10.1989 - 01.10.1992

Departament: medicina umana

Titlu Job: medic rezident

Responsabilitati:

PROGRAM DE MUNCA DE 7 ORE ZILNIC LA PATUL BOLNAVULUI SUB SUPRAVEGHEREA SI INDRUMAREA MEDICULUI COORDONATOR, A PROFESORULUI, SEF DE SECTIE, IN ACEST CAZ MEDICINA INTERNA.

01.10.1985 - 01.10.1989

Departament: medicina umana

Titlu Job: medic stagiar

Responsabilitati:

RESPONASABILIATEA CA MEDIC STAGIAR CONSTA IN INSOTIREA MEDICULUI COORDONATOR LO VIZITELE SI CONTRAVIZITELE PE CARE ACESTA LE FACEA IN CADRUL FIECAREI SECTII. DE ASEMENEA MEDICII STAGIARI AVEAU UN ROL IMPORTANT IN OBTINEREA UNEI ANAMNEZE CAT MAI CORECTE.

studii

 

Facultati:

1977 - 1983 Facultate / Colegiu: MEDICINA GENERALA la INSTITUTUL DE MEDICINA SI FARMACIE CAROL DAVILA BUCURESTI - FACULTATEA DE MEDICINA GENERALA din BUCURESTI.
1976 - 1977 Scoala Postliceala: ASISTENTI MEDICALI la SCOALA POSTLICEALA DE ASISTENTI MEDICALI PLOIESTI din PLOIESTI.
1972 - 1976 Liceu: LICEU la COLEGIUL NATIONAL MIHAI VITEAZUL PLOIESTI din PLOIESTI.

Premii

CURSURI DE ECHOGRAFIE GENERALA CU OBTINEREA COMPETENTEI DE ECHOGRAFIE GENERALA IN ANUL 2004
CURS DE ALERGOLOGIE MEDICALA ABSOLVIT IN 2000

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close