Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 02.02.1976

Permis conducere:  Cat.A,B, Data obtinerii:01.09.1998

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Desfasurarea activitatii in cadrul unei echipe de profesionisti, pentru realizarea succesului firmei!

Salariu: nespecificat

Beneficii: la negociere

Tip job: Part time, Full time

Departament: Constructii / Instalatii, Inginerie, Service / Reparatii, Specialisti / Tehnicieni

Oras de lucru: Buzau, Pitesti, STRAINATATE, Targoviste, Gaesti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2020 - 31.03.2020

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: operator productie

Responsabilitati:

Modificare autoutilitare (ex. Mercedes Sprinter, Renaul Master) pentru a fi pregatite sa transporte produse alimentare perisabile. Astfel ca utilizand masini de gaurit, masini de taiat, surubelnite toate comandate cu aer comprimat, am asamblat pereti, suporti si alte profile din fibra de sticla sau placi poliuretanice pentru creare compartimentari termoizolante si montare instalatii frigotehnice pe aceste autoutilitare. Etansare spatii cu cordoane de silicon, finisare calitativa, atentie la detalii.

01.04.2015 - 31.01.2020

Departament: productie

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

Gestionare resurse și urmărire producție asamblare blocuri de măsură și protecție energie electrică cu sarcina electrica maxima 32A .
Efectuare de măsurători electrice in vederea metrologizarii transformatoarelor de măsură de curent și de tensiune in cadrul laboratorului propriu de înaltă tensiune.
Verificări de rutină, conform standardelor, pentru intrerupatoarele de 110 kV, fabricatie proprie, în vederea livrarii și punerii în funcțiune în statiile de distribuție de energie electrică.

01.09.2012 - 30.04.2015

Departament: achizitii

Titlu Job: inginer ofertare

Responsabilitati:

Intocmirea documentatiei de ofertare pentru participare la licitatii
Participare la licitatii pentru realizari de modernizare si intretinere iluminat stradal pentru diferite locatii ex: Primaria Cugir, Cimitir Izvorul Nou_Bucuresti, Primaria Rasnov, Primaria Chitila, etc.
Salariul de baza

01.06.2011 - 30.09.2012

Departament: proiectare civila / industriala

Titlu Job: inginer proiectant instalatii la constructii

Responsabilitati:

Proiectarea si desenarea instalatiilor electrice de 0,4 kV pentru cladiri civile si industriale, conform normativelor in vigoare(I7/2011, Legea 50/91 actualizata, PE118/99, etc), astfel: dispunerea instalatiei in functie de destinatia compartimentarii constructiei, realizarea calculelor de dimensionare(sectiuni conductori, intrerupatoare automate, iluminat artificial, instalatia de protectie la trasnet), realizarea planurilor de distributie, a schemelor monofilare si de automatizari(in special in Centralele Termice) memorii tehnice, caiete de sarcini, breviare de calcul, precum si calcul economic pentru cantitati de materiale necesare pentru lucrare
Am proiectat si desenat instalatiile electrice astfel:
-realizare proiect tehnic si detalii de executie a instalatiei electrice pentru baza de agrement Ostroveni in Municipiul Ramnicu Valcea, cladire D+P+E , S=3600 mp, beneficiar Primaria Municipiului Ramnicu Valcea;
- realizare proiect tehnic si detalii de executie pentru instalatia electrica de forta la tensiunea de 0,4kV a halei pentru prepararea carne,S=920mp beneficiar SC VLasia SRL_Pitesti;
- realizare proiect tehnic si detalii de executie Pavilon Administrativ la sediul IGSU-local 2, cladire cu Subsol+P+E, S=800mp - Bucuresti;
- realizare proiect tehnic si detalii de executie pentru extindere hala productie componente presate din tabla (cu grosimea mai mica de 5mm) si zona spatii sociale, SC COMEFIM SRL, S=920mp_Costesti, Arges.
Administrator June Gheorghe
1700

01.07.2009 - 15.02.2011

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

Ofertarea caietelor de sarcini instalatii electrice, conform documentatiei aferente cu ajutorul programului Doclib si proiectarea instalatiei (Autocad) pentru autorizare Electrica

Realizari:

Intocmirea dosarelor tehnico-financiare pentru licitatii( aproximativ 2 pe saptamana);
Realizare Proiect pentru faza de Studiu de Solutie, avizat de SC CEZ Distributie, pentru alimentare cu energie electrica la tensiunea de 20 kV prin intermediul unui post de transformare de 250 kVA 20/0,4 kV, a complexului residential de case din Calinesti, jud. Arges;
Realizarea proiectului tehnic de executie, avizat de SC CEZ Distributie SA pentru alimentare cu energie electrica la tensiunea de 0,4 kV, putere instalata de 63 kW, pentru bloc de locuinte P+5 din Str. Tudor Vladimirescu, Pitesti, Arges.

15.01.2008 - 15.06.2009

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

Ofertarea caietelor de sarcini instalatii electrice, conform documentatiei aferente cu ajutorul programului Doclib si proiectarea instalatiei(Autocad), unde era necesar acest lucru

Realizari:

Castigarea de licitatii

15.09.2007 - 14.01.2008

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: inginer ofertare proiectare

Responsabilitati:

Ofertarea caietelor de sarcini -partea de instalatii electrice-conform documentatiei aferente cu ajutorul programului Doclib si proiectarea instalatiei(Autocad), unde era necesar acest lucru

Realizari:

Realizarea de proiecte de instalatii electrice hale industriale

01.03.2007 - 30.09.2007

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: electrician

Responsabilitati:

Responsabilitatile mele erau realizarea de proiecte electrice diverse, realizarea ofertelor de pret si executarea de lucrari de instalatii electrice interioare precum si de legare la pamant si protectie la traznet
- Realizarea instalatiei electrice interioare pentru Atelier Tamplarie la Penitenciarul Colibasi, jud. Arges(racord electric cu cablu subteran ACYABY 3x240+120 mmp-240 ml, tablouri electrice de la 0,15 la 1.2 mp - 4 buc, racorduri intre tablourile electrice precum si racorduri la utilaje cu cablu cu manta de protectie diverse dimensiuni - aprox. 400 ml, iluminat IP65 cu corpuri de iluminat tip FIPAD 2x40 - 36 buc, priza de legare la pamant comuna cu paratraznet - 2 buc, paratraznet tip OBO Betterman - 2 buc):
- Realizarea instalatiei electrice interioare pentru pensiune turistica P+1E, 3 margarete, com. Dragoslavele, jud. Arges (conductor FY 1,5 mmp - 700 ml, conductor FY 2,5 mmp - 1000 ml, cablu TV - 200 ml, cablu telefonie - 200 ml, tablou electric - 3 buc, centrala telefonica- 1 buc, cablu subteran pt. iluminat ornamental exterior si pt. alimentare porti CYABY 3x2,5 mmp - 200 ml, priza de pamant < 1ohm - 1 buc, paratraznet tip Prevectron - 1 buc).
Puiu Pantilie, colaborator.

28.02.2003 - 01.03.2007

Departament: service / reparatii

Titlu Job: sef unitate elementara de lucru

Responsabilitati:

Responsabil cu mentenanta echipamentelor si instalatiilor electrice de utilizare generala de pe platforma Dacia astfel: - centrale de ventilatie-mecanic, electric si automatizari;
- puncte termice-electric si automatizari;
- statii de pompare apa recirculata-mecanic, electric si automatizari;
- centrala termica-partea de pompare_mecanic, electric si automatizari;
- diferite imbunatatiri de tablouri electrice de alimentare si de automatizare de forta la utilaje si linii de productie(compactarea liniei de asamblare carter-motor in Departamentul Montaj General);
- iluminat artificial hale industriale si exterior platforma.
Implementarea si adaptarea pe specificul activitatii UEL-lui, a noului sistem de management al calitatii ISO9001 si al mediului ISO14001, impuse de grupul Renault la Dacia.
Coordonarea diverselor actiuni legate de logistica functionarii(codificari, mici proiecte, contracte de lucrari-altele decat cele din portofoliul entitatii, aprovizionare, transport, resurse umane, diverse bilanturi economice) unei structuri de baza in cadrul acestui producator auto.

Realizari:

Reducerea cheltuielilor de intretinere si pentru lucrari noi cu ~45%, prin realizarea acestora, in interiorul firmei, fara contracte cu terti.
(Ex. Amplificarea puterii instalate in Dep. Caroserie in 2003 prin construirea unui post de transformare de 1000 kVA 6/0,4 kV in cabina deschisa, tabloul de 0,4 kV fiind amplasat in interiorul halei; Compactarea liniei de asamblare carter-motor in Dep. Montaj General in anul 2006)

01.02.2000 - 01.03.2003

Departament: service / reparatii

Titlu Job: inginer tehnolog

Responsabilitati:

Urmarirea executarii reparatiilor curente si capitale si a reviziilor tehnice la echipamentele electrice din statiile de 110/6 kV (2 buc) si din statiile si posturile de transformare de 6 si 6/0,4 kV ale intreprinderii(aprox. 50 buc), intocmirea documentatiei pentru acestea si receptia lucrarilor. Intocmirea de necesare de materiale si realizarea codificarii interne pentru materialele noi. Intocmirea de documentatii privind respectarea standardelor de mediu, calitate si protectia muncii conform normelor existente la acea ora in intreprindere.

Realizari:

Participare in echipa de implementare a sistemului de telemasura a energiei electrice pe platforma Dacia.
Am programat si instalat softul de functionare a contoarelor electronice de energie electrica tip ALPHA, in numar de aprox. 600 de buc. pentru tensiuni de 6 si respectiv 0,4 kV, furnizate de firma ALPHA Pawer - Timisoara, instruirea profesionala, initiala, fiind efectuata de reprezentant al furnizorului la sediul SC Automobile Dacia SA.
Participarea la implementarea noii tensiuni de lucru de 20kV prin realizarea de investitii de catre noul patronat (societatea a fost privatizata in anul 1999) in retele si echipamente electrice(cabluri 20kV, posturi de transformare de la 630 pana la 1600 kVA, 20/6/0,4kV, automatizari in posturi, etc.).Am realizarat teste si incercari la Punerea in Functiune impreuna cu echipa PRAM a intreprinderii si alti membrii.

01.08.1999 - 01.02.2000

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer proiectant

Responsabilitati:

Realizarea de proiecte de executie in domeniul electroenergetic cu ajutorul calculatorului - Autocad, alte programe specifice de dimensionare echipamente.

Realizari:

Proiect de executie alimentare cu energie electrica si fluide hala de productie.

studii

 

Facultati:

1994 - 1999 Facultate / Colegiu: Energetica Industriala la Universitatea Politehnica din Bucuresti. Studii finalizate de 5 ani cu proiectul de diploma cu tema " Realizarea eficientizarii tehnico-economice a statiei electrice de distributie si transformare 110/20 kV Gaesti Sud-Arctic"
1990 - 1994 Liceu: Matematica si fizica la Liceul teoretic Vladimir Streinu din Gaesti. Studii finalizate de 4 ani

Premii

Certificari
Nov 2018 - Nov 2023: Verificator de proiecte autorizat pentru instalatii electrice
Legitimatie nr. 201820201/2018 emisa de A.N.R.E., valabila pana la data de 27 noiembrie 2023
Nov 2018 - Nov 2023: Autorizare ANRE electrician gradul III A+IV B
Pot executa proiecte de instalatii electrice pentru tensiuni pana la 20 kV inclusiv si pot executa lucrari in instalatii electrice cu orice tensiune nominala standardizata. Nr. legitimației este 201813131/2018 valabila pana la data de 17 noiembrie 2023
Dec 2017: BRML - DRML Constanta
Verificator metrolog cu autorizatia nr. CT-168-17, valabila pana in 10.12.2019
May 2014 - May 2014: Responsabil tehnic cu executia autorizat pentru instalatii electrice
Legitimatie nr. 546/2014, emisa de ANRE, valabila pana la data de 22 mai 2019
Calificari
Jul 1999: Diploma de calificare in pedagogie obtinuta in cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close