Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 24.02.1969

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sa lucrez in cadrul unei echipe puternice.

Beneficii: salariu motivant

Tip job: Full time

Departament: Productie, Inginerie

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: 01.10.2011

experienta profesionala

 

08.12.2011 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: inginer productie

Responsabilitati:

Prelucrare date din extrasele cu necesarul de otel beton fasonat din comenzi, introducerea datelor in calculator cu ajutorul programelor specializate, tiparirea si platifierea etichetelor necesare, optimizarea barelor de otel beton utilizate in comenzi, gestionarea reutilizarii cupoanelor rezultate din procesul de productie, coordonarea activitatii din sectia Prelucrari metale, verificarea materiei prime de la furnizori, pregatirea si predarea documentatiei de calitate la client.Intocmirea fisei tehnologice de prelucrare pentru diverse piese de schimb si urmarirea executiei lor la firmele colaboratoare.

Realizari:

Participarea directa la cresterea productiei si livrarilor catre clienti

15.04.2011 - 16.10.2011

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer responsabil - prelucrari metale

Responsabilitati:

Responsabil cu achizitionarea, identificarea si vanzarea otelului pentru constructii civile si industriale, prelucrare date din extrasele cu necesarul de otel beton fasonat din comenzi, intocmirea fisei tehnologice de prelucrare pentru diverse piese si urmarirea executiei lor la firmele colaboratoare.

Realizari:

Reorganizarea Departamentului Prelucrari metale

02.10.2009 - 04.04.2011

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer productie si calitate

Responsabilitati:

Prelucrare date din extrasele cu necesarul de otel beton fasonat din comenzi, introducerea datelor in calculator cu ajutorul programelor specializate, tiparirea si platifierea etichetelor necesare, optimizarea barelor de otel beton utilizate in comenzi, gestionarea reutilizarii cupoanelor rezultate din procesul de productie, coordonarea activitatii din sectia Prelucrari metale, receptia materiei prime de la furnizori, evidentierea materialelor pe sarje, pregatirea si predarea documentatiei de calitate la client.Intocmirea fisei tehnologice de prelucrare pentru diverse piese de schimb si urmarirea executiei lor la firmele colaboratoare.

Realizari:

Participarea directa la cresterea productiei si livrarilor catre clienti cu peste 250% fata de inceput.

20.08.2006 - 30.09.2009

Departament: productie

Titlu Job: inginer - coordonator productie

Responsabilitati:

Coordonator productie si prelucrare date din extrasele cu necesarul de otel beton fasonat din comenzi, introducerea datelor in calculator cu ajutorul programelor specializate, tiparirea si platifierea etichetelor necesare, optimizarea barelor de otel beton utilizate in comenzi, gestionarea reutilizarii cupoanelor rezultate din procesul de productie, intocmirea fisei tehnologice de prelucrare pentru diverse piese de schimb si urmarirea executiei lor, coordonarea activitatii din sectia Prelucrari metale.

Realizari:

Introducerea unui nou program specializat pentru prelucrare date si participarea directa la cresterea productiei.

01.08.2005 - 22.09.2006

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer tehnolog

Responsabilitati:

inginer tehnolog, birou achizitii, grupa de tehnologi-normatori-pret si supervizor de productie la firmele colaboratoare.

Realizari:

Analiza tehnica, tehnologica si economica a componentelor constructive ale liniilor automate de producere a cofrajelor speciale (analiza a peste 3000 de componente constructive).

01.05.2004 - 30.06.2006

Departament: achizitii

Titlu Job: inginer tehnolog

Responsabilitati:

biroul achizitii, grupa de tehnologi-normatori-calcul pret-cerere oferta-analiza oferta in conditiile din Italia.

Realizari:

Analiza tehnica, tehnologica si economica a componentelor constructive ale liniilor automate de producere a cofrajelor speciale (analiza a peste 3000 de componente constructive in conditiile din Italia).

21.09.2003 - 21.05.2004

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer tehnolog

Responsabilitati:

Biroul achizitii, grupa de tehnologi-normatori

01.09.1997 - 15.08.2003

Departament: productie

Titlu Job: inginer tehnolog comenzi numerice

Responsabilitati:

Inginer tehnolog , gradatia VI , Serviciul Productie , Colectiv Comenzi Numerice. Realizarea de programe in cod masina pentru masinile unelte cu comanda numerica din dotare, corectarea tehnologiilor de fabricatie si gasirea de solutii pentru reducerea timpilor de prelucrare utilizand masinile cu comanda numerica, corectarea desenelor de executie atunci cand era necesar, realizarea legaturii intre birourile de tehnologi, SDV si sectia de prelucrare, lucrul direct cu operatorii din sectia de productie.

Realizari:

Participarea directa la prelucrarea carcaselor si rotorilor pentru turbine cu abur si carcaselor pentru hidrocentrale care au fost puse in functiune in diverse locuri din Europa, Brazilia si China.

studii

 

Facultati:

Studii Aprofundate-Universitatea Politehnica Bucuresti ,
Sectia Roboti Industriali, Profil electromecanic,
2000 - 2001
Facultatea IMST din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti ,
Sectia Roboti Industriali, Profil electromecanic,
1992 - 1997

Activitati extracurriculare

Refabricarea masinilor-unelte
Studiu tipurilor de CNC pentru masini-unelte.

Premii

Curs pedagogic in cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti anul 1994-1996Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close