Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 28.07.1970

Stagiu militar: da

obiectiv

 

CURRICULUM VITAE DATE PERSONALE: Numele si prenumele: UILAKI IOSIF Data si locul nasterii: 28 iulie 1970, Ocna Mures, Jud Alba, Romania Nationalitatea : Roman Necasatorit, fara obligatii Tel.634631901 mobil STUDII SI PREGATIRE PROFESIONALA: Intre anii 1976 si 1984 Scoala Generala, localitatea Razboieni, Jud Alba Intre anii 1985 si 1987 Liceul Industrial Ocna Mures, Jud Alba, profil Industrial, specializarea mecanica-lacatuserie, absolvit cu diploma de calificare Intre anii 1986 si 1987 si 1987-1988 Scoala Profesionala a Intepriderii Metalurgice Aiud, Jud Alba, specializarea sudor, absolvita cu diploma de calificare EXPERIENTA PROFESIONALA: Incepand cu Iulie 2006 pana in prezent electrician de intretinere la SC Tuthankhamon SRL, Club Obsession din Cluj Napoca, Atributii de servici: executarea si intretinerea instalatiilor electrice de joasa sau medie putere. Servisarea instalatiilor de iluminat de servici si spectacol, a instalatiilor de sonorizare, si a altor aparate si utilaje electrice din dotarea Clubului, conform fisei postului. Din august 2001 pana in martie 2006 tehnician intalare echipamente si utilaje profesionale de sunet si lumini, intretinere si service afererent instalatiilor la SC Cristian Company SRL, Cluj Napoca. Din 2000 pana in 2001 masinist siloz la Combinatul de produse Sodice, Ocna Mures, avand ca sarcini de servici executarea lucrarilor de ambalare a produselor. Din 1988 pana in 2000 sudor la Inteprinderea Metalurgica Aiud, avand ca atributii de servici executia de suduri sectia piese turnate din fonta. ABILITATI Utilizarea generala a computerului, utilizarea programului Microsoft Office Depanarea aparaturii electronice profesionale sau casnice. REALIZARI PROFESIONALE In timpul activitatii depuse la SC Cristian Company SRL, am realizat in cadrul echipei de lucru, conform sarcinilor de servici, instalatiile electrice de iluminat , sonorizare si iluminat scenic pentru unitati reprezentative in Romania prin performantele deosebite, si anume Club Bamboo, Bucuresti,( www.bamboosportinigclub.ro );Club Obsession Cluj Napoca, ( www.obsessionclub.ro );Club 21 Mamaia,( www.clubxxi.ro ); Club Cuando Bucuresti,Club Cuando Mamaia, Club Shok Suceava,( www.shockfashon.ro ); Club Zambara Timisoara,( www.parkplace.ro/zambara/ ),Club Diesel Cluj Napoca ( www.dieselclub.ro ); precum si alte cluburi, discoteci si cafenele situate in toata tara. LIMBI STRAINE . -limba maghiara, matern. -limba romana, fluent -engleza, nivel incepator, citit. HOBBY SI ACTIVITATI IN TIMPUL LIBER Electonica , electrotehnica si navigarea pe internet.

Salariu: 2.500,00 USD / luna

Beneficii: discutabile ....

Tip job: Full time

Departament: Crewing / Casino / Entertainment

Oras de lucru: STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricandPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close