Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 21.08.1992

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Imobiliare, Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Telecomunicatii, Relatii clienti / Call center, Merchandising / Promoteri, Banci, Alimentatie / HoReCa, MLM / Vanzari directe

Oras de lucru: Bucuresti, Rosiorii de Vede

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2013 - 01.04.2014

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

Activitati principale:
• preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista;
• acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor;
• cunoasterea meniului astfel incat sa poata oferi in orice situatie informatii competente cu privire la felurile de mancare, tacamuri si bauturi.
Sarcini si indatoriri specifice:
• servirea exemplara a clientilor;
• indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii.
Responsabilitati ale postului:
• asumarea responsabilitatii pentru corectitudinea intocmirii si incasarii facturilor;
• raspunderea pentru calitatea serviciilor oferite.
Autoritatea postului:
• Este autorizat sa asigure servirea impecabila a clientilor cu produsele/mancarurile/bauturile comandate de catre acestia.

01.05.2008 - 01.05.2013

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: ospatar- barman

Responsabilitati:

• La inceputul programului participa la pregatirea salonului si aranjarea meselor de care raspunde. Preia comenzile de la bucatarie si bar in mod operativ si le transporta la masa , servindu-le in ordinea de protocol uzitata: in functie de sexul, varsta, clientilor.
• De asemenea, ospatarul are obligatia de a efectua serviciul in camera atunci cand sunt comenzi.
• In cazul servirii unor mancaruri „piese intregi”, ajuta bucatarul la transarea lor.
• Efectueaza pe parcursul mesei: debarasarea veselei, paharelor si celorlalte obiecte ce devin de prisos, urmareste ca masa sa fie curata in permanenta iar in cazul unui accident, intervine operativ pentru rearanjarea mesei si ajuta oaspetii cu orice nevoi ar avea.
• Supravegheaza de la distanta desfasurarea mesei si intervine numai cand este solicitat sau considera ca este cazul.
• Ospatarul trebuie sa incerce sa previna eventualele nemultumiri si are obligatia de a asigura calitatea serviciilor oferite la standardul categoriei restaurantului.
• Se ingrijeste de curatenia in restaurant si terasa

studii

 

Facultati:

2007 - 2012 Liceu: Turism si alimentatie / Organizator Banqueting la Liceul Economic Administrativ Rosiorii De Vede Teleorman din Rosiorii de Vede.

Premii

Turism si alimentatie publica



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close