de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

 

Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 20.04.1958

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:03.08.1976

Stagiu militar: da

obiectiv

 

continuarea carierei conform pregatirii si experientei acumulate (domeniul chimiei, in care mi-am desfasurat activitatea pana in present - cercetare, productie, management)

Salariu: nespecificat

Beneficii: bonuri de masa prima de concediu cursuri pentru dezvoltare profesionala in specificul activitatii firmei

Tip job: Full time

Departament: Altele, Cercetare - dezvoltare, Protectia mediului, Chimie / Biochimie, Controlul calitatii

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

15.10.1997 - prezent

Departament: chimie / biochimie

Titlu Job: sef tehnic si ctc

Responsabilitati:

- din 1999 şi pânã în prezent:
în calitate de şef Tehnic si C.T.C., am organizat activitatea laboratoarelor din subordine (laboratoare pentru efectuarea analizelor fizico-chimice şi microbiologice, pentru determinarea calitãţii materiilor prime şi produselor finite);
am raspuns de implementarea noilor metode de analize fizico-chimice.
am elaborarat documentaţiile tehnice (standarde de firmã, fişe tehnice, fişe tehnice de securitate, fise logistice, declaraţii de conformitate, etc.)
rãspund de aplicarea desfasurarea activitatii firmelor mentionate mai sus conform legislaţiei în vigoare, pentru domeniul industriei alimentare şi al industriei cosmetice (probleme legate de avizãri sanitare şi notificãri, obţinere de licenţe de fabricaţie, obţinerea autorizaţiilor de mediu, obţinerea de mãrci înregistrate la OSIM, obţinerea de coduri de bare de la EAN pentru produsele fabricate, etichetarea corectã a produselor, probleme legate de legislaţia în vigoare privind protecţia consumatorului, metrologie, protecţia muncii, etc.).
De asemenea, am raspuns de elaborarea documentaţiilor necesare implementãrii unui nou sistem de management al calitãţii (SMC) pentru activitatea de Tehnic-CTC, pentru întocmirea manualului calitãţii (MC) în conformitate cu cerintele standardului ISO 9001; în manualul calitãţii (MC) sunt prezentate lista proceselor şi indicatorilor de performanţã, a procedurilor de lucru, a documentelor, a înregistrãrilor, planificarea calitãţii, igienizãrii, instructajului, reviziilor-reparaţiilor, auditurilor interne şi HACCP (stabilirea şi monitorizarea permanentã a punctelor critice de control).
- Din luna august 2008, am preluat si conducerea sectiei de productie pentru produse alimentare -coordonarea intregii activitati de productie.

Realizari:

Raspund de intreaga activitate de productie a sectiei produse alimentare precum si activitatea compartimentului Tehnic-CTC.
Am avut o participare determinanta la implementarea si cetificarea sistemului HACCPsi ISO 9001, in calitate de sef Tehnic-CTC.

studii

 

Facultati:

Studii: 1973-1977 - Liceul "Emil Racovitã", Cluj-Napoca; am absolvit examenul de Bacalaureat cu media 10.
1978-1983 - Facultatea de Chimie si Tehnologie Chimicã, sectia
Tehnologie Chimicã Organicã, absolvitã cu media 9,70 (nota la examenul de diplomã a fost 10).
Doctorand in chimie organica,1993-1997, Facultatea de Chimie UBB, Cluj-Napoca, indrumator doctorat prof. dr. Ioan Silberg

Activitati extracurriculare

- între anii 1987-1997, perioadã în care am lucrat ca si cercetãtor stiintific, am publicat si comunicat peste 30 de lucrãri în tarã si strãinãtate.
- am sustinut pentru doctorat examenul de admitere si douã examene de specialitate (Chimie organicã, reactii si mecanisme si Analizã structuralã organicã) si am desfãsurat o activitate de cercetare (1993-1997) pentru teza de doctorat "Reducerea electrochimicã a nitrozo derivatilor" (în prima fazã) si apoi pentru noua temã intitulatã "Studii sintetice si structurale în clasa heterociclurilor hexaatomice cu azot si sulf".
- între anii 1997-1999, perioadã în care am lucrat în laboratorul de sinteze organice din cadrul compartimentului de cercetare-dezvoltare, am contribuit la punerea la punct a unor tehnologii de sintezã pentru obtinerea unor materii prime care se importau.

Mentionez cã sunt posesor de carnet de conducere categoria B

Premii

în perioada 25-29 septembrie 1995 am paricipat la un curs de electrochimie, organizat în cadrul Universitãtii "Paul Sabatier" din Toulouse, Franta, numit "European School on Electrochemical Engineering". Participarea a fost sustinutã financiar de Academia Românã si Clubul "Electrochimie Organique" de Electricite de France.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close