de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

 

Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 05.08.1987

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Curriculum Vitae

Salariu: 200,00 USD / luna

Beneficii: Ambianta,colectiv tanar,program flexibil 1 zi cu o 1,transport asigurat,masa.

Tip job: Full time

Departament: Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2014 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sef sala

02.04.2013 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

Activitati principale:
preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista; acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor;
cunoasterea meniului astfel incat sa poata oferi in orice situatie informatii competente cu privire la felurile de mancare, tacamuri si bauturi.
Sarcini si indatoriri specifice:
servirea exemplara a clientilor;
indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii.
Responsabilitati ale postului:
asumarea responsabilitatii pentru corectitudinea intocmirii si incasarii facturilor;
raspunderea pentru calitatea serviciilor oferite.
Autoritatea postului:
Este autorizat sa asigure servirea impecabila a clientilor cu produsele/mancarurile/bauturile comandate de catre acestia.

Realizari:

am crescut vanzarile

11.03.2013 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

preluarea comenzilor

Realizari:

am crescut vanzarile

01.01.2012 - 10.03.2013

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

Ospatar: (experienta in domeniu)
-promovarea produselor si serviciilor unitatii
-preluarea comenzilor clientilor, acordarea unei atentii cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile in servirea preparatelor culinare si a bauturilor
-incasarea contravalorii serviciilor oferite
-pregatirea locului de servire pentru o noua comanda
-mentinerea unui mediu de munca sigur si curat
-organizarea cadrului general de deschidere, desfasurare si inchidere a activitatii locului de servire
-Orientare catre client, bune abilitati de comunicare, spirit de echipa, stabilitate.

Realizari:

am crescut vanzarile

15.08.2008 - 04.01.2012

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

preluarea comenzilor

Realizari:

am crescut vanzarile

01.05.2004 - 24.08.2008

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospătar

Responsabilitati:

- preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista

- acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor

- cunoasterea meniului astfel incit sa pot oferi in orice situatie informatii competente cu privire la felurile de mancare,tacamuri şi bauturi.

- supervizarea activitatii picolilor si a personalului responsabil de curaţenie

- servirea exemplara a clientilor

- indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, in corcondanta cu necesitatile imediate ale unitatii.

- asumarea responsabilitatii pentru corectitudinea intocmirii si incasarii facturilor

- raspunderea pentru calitatea serviciilor oferite

Realizari:

am crescut vanzarile

10.04.2004 - 11.04.2007

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: picol / ospatar

Responsabilitati:

ajutor ospatar

Realizari:

multe

studii

 

Facultati:

Liceul "Doamna Stanca" Tehnometal

Activitati extracurriculare

barman

Premii

ospatar in unitati de alimentatie publica (Centrul de formare si management pentru comert ) si Scoala populara De Arta

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close