Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 29.03.1977

obiectiv

 

Sunt o persoana care se caracterizeaza prin seriozitate, punctualitate, sociabilitate, comunicativitate, socializez si fac echipa cu colegii, sunt deschisa la tot ce e nou, doresc sa invat cat mai multe, sunt atenta la detalii, am atentie distributiva, ma organizez bine, am lucrat in situatii de stres si am rezistat. Consider ca varsta este doar un numar si ca poti invata lucruri noi indiferent de anii pe care ii ai si ca te poti adapta la situatiile aparute, chiar daca nu ai pregatirea necesara in anumite situatii.

Salariu: 700,00 USD / luna

Beneficii: Asigurare medicala, bonuri de masa, telefon mobil.

Tip job: Part time, Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Office / Back-office / Secretariat, Publicitate, Administrativ / Logistica, Cercetare - dezvoltare, Tipografii / Edituri, Relatii clienti / Call center, Financiar / Contabilitate, Banci, Personal calificat

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2017 - 31.10.2018

Departament: altele

Titlu Job: somer

01.11.2010 - 31.10.2017

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

- Pregatire situatii pe baza documentelor contabile primite sau emise (contabilitatea externalizata la o firma specializata)
- inregistrare stocuri in Saga (gestiune)
- secretariat
- achizitii, purchase order
- evidenta contracte
- facturare si vanzare prin casa de marcat
- evidenta incasari si plati
- efectuare plati prin internet banking
- intocmire deconturi de cheltuieli si deconturi de deplasare
- intocmire state de salarii
- intocmire fise fiscale
- intocmire si actualizare documentatie pentru un sistem de management al calitatii (pe parte de achizitii, comercializare), confirmat prin certificarea ISO 9001 si ISO 13485.

Nu am efectuat inregistrari contabile (inregistrare facturi sau alte documente in programe de contabilitate, inregistrare in conturi), ci doar inregistrare stocuri si situatii gestiune in Saga.

01.04.2009 - 31.10.2010

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

1. Evidenta contracte de publicitate, parteneriate media, comenzi de la agentii de publicitate
2. Facturare si inregistrare in contabilitate a reclamelor de publicitate, facturare, compensare si inregistrare in contabilitate contracte barter
3. Evidenta incasari contracte publicitate, comenzi, bartere
4. Intocmire deconturi de cheltuieli si deconturi de deplasare
5. Intocmire stat salarii si declaratii lunare legate de personal : CAS, CASS, FNUASS, SOMAJ, ITM
6. Intocmire stat de plata contracte de cesiune drepturi autor si/sau contracte civile.
7. Intocmire fise fiscale anuale pentru personalul angajat cu carte de munca si adeverinte de venit pentru contractele de cesiune drepturi autor si/sau contractele civile.
8. Intocmire declaratii 100, 102, 300, 392, 394, 101, 205.
9. Evidenta contabila la microintreprinderi, inclusiv intocmire bilant contabil

01.06.2001 - 30.04.2009

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

1.Evidenta contracte de publicitate, parteneriate media, comenzi de la agentii de publicitate, contracte pt conferintele si evenimentele organizate
2.Facturare si inregistrare in contabilitate a reclamelor de publicitate, facturare, compensare (si inregistrare in contabilitate) contracte barter, facturare (si inregistrare in contabilitate) participanti platitori si parteneri (sponsori) la evenimentele economice organizate
3.Evidenta incasari contracte publicitate, comenzi, bartere
4.Evidente (diverse situatii) legate de conferintele si evenimentele organizate
5.Intocmire deconturi de cheltuieli si deconturi de deplasare
6.Intocmire stat salarii si declaratii lunare legate de personal : CAS, CASS, FNUASS, SOMAJ, ITM
7.Intocmire stat de plata pentru contracte de cesiune drepturi autor si/sau contracte civile.
8.Intocmire fise fiscale anuale pentru personalul angajat cu carte de munca si adeverinte de venit pentru contractele de cesiune drepturi autor si/sau contractele civile.
9.Intocmire declaratii 100, 102, 300, 394, 205
10.Evidenta contabila la microintreprinderi, inclusiv intocmire bilant contabil

01.10.2000 - 30.06.2001

Departament: grafica / webdesign / dtp

Titlu Job: redactor

Responsabilitati:

Participare la evenimentele lumii economice si la manifestarile la care participa presa; Culegere de informatii si pe baza acestora scrierea articolelor; Verificarea acuratetii si veridicitatii informatiilor obtinute; Scrierea de articole si finalizarea lor în timp util; Mentinerea relatiilor cu sursele de informatii folosite; Participarea la sedintele superiorilor si propunerea de idei pentru articole. Articolele au aparut in revista "Banii Nostri".

studii

 

Facultati:

1996 - 2000 Facultate / Colegiu: CONTABILITATE SI INFORMATICA DE GESTIUNE la ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE din BUCURESTI. Economist Licentiat - Specializarea Contabilitate si Informatica de Gestiune, la Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune
1991 - 1995 Liceu: Profil matematica - fizica la Liceul Teoretic "Duiliu Zamfirescu" din Odobesti, Vrancea.

Premii

Certificari
Jun 2004 - Jun 2004: WTI Executive Programme 2004
Certificat acordat de Fundatia World Trade Institute Bucharest - seminar "Elaborarea si controlul bugetului de venituri si cheltuieli" din cadrul programului de formare continua "WTI Executive Programme 2004"

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close