Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 27.03.1969

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:30.08.1994

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Administrativ / Logistica, Productie, Achizitii, Inginerie

Oras de lucru: Ploiesti, Campina

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2012 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: supervizor productie

Responsabilitati:

Coordonarea activitatii de productie intr-o sectie de prelucrari mecanice pentru utilaj petrolier .
Urmarirea programului de fabricatie si a reperelor de prelucrat pe tot parcursul fluxului tehnologic .
Extragerea din sistemul informatic si verificarea documentatiei tehnologice , distribuirea acesteia catre operatorii CNC . Verificarea desenelor de executie , a cerintelor de fabricatie si

01.11.2011 - 01.05.2012

Departament: confectii / design vestimentar

Titlu Job: sef atelier tricotat

Responsabilitati:

Planificarea si repartizarea sarcinilor de lucru in functie de comenzi si termenele de livrare , stabilirea modului de actiune pentru fiecare schimb de lucru , in vederea indeplinirii planului cantitativ , calitativ si sortimental .
Coordonarea activitatilor de reparatii si intretinere a masinilor si instalatiilor din sectie .
Urmarirea administrarii şi utilizarii eficiente a personalului din subordine , a utilajelor si instalatiilor din dotarea sectiei precum si a materialelor intrate , pentru reducerea pierderilor si a costurilor de fabricatie ; verificarea respectarii tehnologiilor stabilite , a realizarii normelor de productie , precum si decontarea tuturor materialelor utilizate .
Controlul prin sondaj al calitatii produselor realizate .
Supervizarea aprovizionarii cu materii prime .
Asigurarea sectiei cu piese de schimb , accesorii , lubrifianti , utilitati , mijloace de transport si depozitare si celelalte materiale necesare desfasurarii corespunzatoare a procesului de productie
Controlul întocmirii evidentelor de gestiune si operative , furnizarea datelor necesare pentru salarizarea personalului si analiza principalilor indicativi economici .
Calificarea si instruirea personalului din subordine cu privire la deservirea si intretinerea masinilor , problemele pe linie de calitate si normele de protectia muncii si PSI .
conduc secţia Tricotat Seamless , una dintre primele 10 din lume ca mărime .

12.10.2010 - 13.01.2011

Departament: confectii / design vestimentar

Titlu Job: director tehnic

Responsabilitati:

In calitate de director tehnic am coordonat activitatea unei firme cu 80 de angajaţi :
Am stabilit planul de producţie şi am urmărit indeplinirea acestuia , am inregistrat producţia individuală si randamentul fiecărui operator .
Am controlat respectarea tehnologiilor de fabricaţie şi a documentaţiilor tehnice , incadrarea in normele calitative stabilite .
Pentru deschiderea unei noi secţii de producţie am efectuat toate activităţile legate de planul de investiţii , planificare si urmărire a lucrărilor de amenajare , execuţie instalaţii , achiziţionare si amplasare utilaje .
Am efectuat activităţile legate de aprovizionare : calculul necesarului de materiale si piese de schimb , căutarea şi contactarea furnizorilor , urmărirea derulării comenzilor si recepţia produselor .
Am planificat si coordonat activităţile de reparaţii şi intreţinere a utilajelor şi instalaţiilor , precum şi cele legate de administrarea patrimoniului firmei .
Am efectuat recrutarea personalului pentru noua secţie de producţie si am coordonat activităţile de intruire al acestuia .

Realizari:

am suplinit absenta administratorului firmei si am indeplinit obiectivul de punere in functiune al noii sectii de productie

01.02.1996 - 23.07.2010

Departament: confectii / design vestimentar

Titlu Job: sef sectie tricotat si atelier mecanic

Responsabilitati:

In calitate de şef Secţie Tricotat şi Atelier Mecanic am răspuns de activitatea a 130 persoane , care deserveau 480 de maşini de tricotat ; am efectuat şi coordonat următoarele activităţi :
Planificarea şi repartizarea sarcinilor de lucru in funcţie de comenzile şi termenele de livrare primite de la Compartimentele Export şi Marketing . Stabilirea zilnică a modului de acţiune pentru fiecare schimb de lucru , in vederea indeplinirii planului cantitativ , calitativ şi sortimental precum si efectuarea prototipurilor .
Coordonarea activităţilor de reparaţii şi intreţinere a maşinilor şi instalaţiilor din secţie .
Urmărirea administrării şi utilizării eficiente a personalului din subordine , a utilajelor şi instalaţiilor din dotarea secţiei precum şi a materialelor intrate , pentru reducerea pierderilor şi a costurilor de fabricaţie ; verificarea respectării tehnologiilor stabilite , a realizării normelor de producţie , precum şi decontarea tuturor materialelor utilizate .
Asigurarea materialelor necesare pentru operaţiile de mecano-sudură , urmărirea activităţilor de confecţionare şi recondiţionare a pieselor necesare pentru intreaga uzină .
Supervizarea aprovizionării cu materii prime .
Asigurarea secţiei cu piese de schimb , accesorii , lubrifianţi , utilităţi , mijloace de transport şi depozitare şi celelalte materiale necesare desfăşurării corespunzătoare a procesului de producţie .
Organizarea evidenţelor de gestiune şi operative şi controlul intocmirii acestora , furnizarea datelor necesare pentru salarizarea personalului şi analiza principalilor indicativi economici .
Urmărirea fluidităţii mişcării semifabricatelor , pentru evitarea stocării acestora .
Calificarea şi instruirea personalului din subordine cu privire la deservirea şi intreţinerea maşinilor , problemele pe linie de calitate şi normele de protecţia muncii şi PSI

Realizari:

am condus timp de 14 ani cea mai importanta sectie din fabrica

studii

 

Facultati:

1988 - 1993 Facultate / Colegiu: Textile-Pielarie la Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi. specializarea Tricotaje-Confectii

Activitati extracurriculare

bun organizator , perfectionist , capabil de lucru in echipa

Premii

Curs Analist - Programator pentru Sisteme de Gestiune a Bazelor de Date ( DBASE 4 ) - Piatra Neamţ - 1993
Curs Management Competitiv - Open University - Ploieşti - 1997
Curs Limba Engleză , nivel avansaţi - Mediax Ploieşti - 1999

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close