Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 25.04.1964

obiectiv

 

Obtinerea unui post intr-o companie internationala sau romaneasca in plina dezvoltare, unde sa imi pot folosi si imbunatati aptitudinile, cunostintele si experienta. Doresc sa lucrez intr-o echipa performanta si profesionala unde sa se simta din plin spiritul de echipa. Doresc ca locul de munca sa reprezinte o provocare continua, potrivit unei persoane dinamice.

Salariu: nespecificat

Beneficii: negociabil

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Constructii / Instalatii

Oras de lucru: Bucuresti, STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2007 - 01.03.2009

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: tehnician

Responsabilitati:

In cadrul acestei companii am lucrat la departamentul de studii, principala mea activitate fiind studiul cantitativ, efectuarea de masuratori, pentru diverse proiecte ce urmeaza a fi efectuate in Franta.

Realizari:

Realizarea intr-un timp relativ scurt a unor proiecte importante cu diverse destinatii, unele de o complexitate si dimensiune mare. Ex: Comisariatul de politie Villeparisis, Imobil de birouri Alfortville, reconstructia unui complex alcatuit din colegiu, gimnasiu, internat -Colege Galois, constructia unui centru de formare profesionala si mentenanta pentru Regia Autonoma De Transport Paris, etc.

01.03.1999 - 01.10.2007

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: tehnician

Responsabilitati:

- pe baza notelor de calcul primite de la inginerii proiectanti realizez planuri de executie.
- efectuarea de antemasuratori pentru constructiile in derulare
- tin legatura cu coordonatorii de proiecte pe tot parcursul derularii lucrarilor repartizate
- instiintez inginerul colaborator asupra eventualelor neconcordante din proiect

Realizari:

Am lucrat la proiecte de mare anvergura amplasate in diferite tari din UE:
- Proiect Kirchberg – Luxembourg - complex cladiri de birouri
- Projet Neudorf – cladire birouri
- Projet Clustercenter Park - complex cladiri birouri
- Projet Val Duchesse – complex cladiri locuinte

01.03.1983 - 28.02.1999

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: tehnician proiectant principal

Responsabilitati:

- elaborarea planurilor de armare precum si calculul cantitatii de armatura corespunzatoare
- redactarea partii scrise (memoriu)
- pregatirea, introducerea si verificarea datelor de intrare pentru cladirile analizate, in cadrul lucrarilor de expertizare seismica

Realizari:

Datorita profilului colectivului am depus eforturi in pregatirea mea pentru a utiliza calculatorul intr-un spectru cat mai larg de probleme. In acest sens, consider ca pentru acest moment al carierei mele, principala realizare a fost colaborarea mea la elaborarea unui program pentru culegerea si stocarea informatiilor provenind din activitatea de urmarire a comportarii constructiilor. Acest program l-am implementat pe calculatoarele diferitelor electrocentrale din tara, limbajul de programare folosit fiind FoxPro 2.6 for Windows.

studii

 

Facultati:

Liceul Industrial de Constructii Arhitectura si Sistematizare

Activitati extracurriculare

Ma caracterizeaza determinarea, dorinta de a progresa continuu si spiritul de echipa.
Capacitatea de a ma integra in echipa si de a ma adapta la mediul de lucru, de a respecta termenele, sarguincioasa si capabila de a-mi atinge obiectivele, toate acestea sunt de asemenea calitati care ma reprezinta.

Premii

- Utilizarea si folosirea limbajului de programare FOX PRO nivel I si II - curs in urma caruia am obtinut diploma de analist-programator ajutor
- AUTOCAD

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close