Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 10.05.1969

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.11.1997

Stagiu militar: da

obiectiv

 

-Salarizare mai buna conform experientei acumulate si aportului adus pt indeplinirea sarcinilor de plan si calitate -Decontare bon combustibil contravaloare abonament transport inclusiv pt wekend in cazul desfasurarii activitatii in wekend -Bonuri de masa -Prime gen pt productie, calitate, wekend, al 13-lea salar, -Siguranta locului de munca

Salariu: nespecificat

Beneficii: Salarizare mai buna, plata ore suplimentare, transport asigurat sau decontare abonament transport, bonuri de masa, prime, etc

Tip job: Full time

Departament: Constructii / Instalatii, Administrativ / Logistica, Paza si protectie / Militar, Productie, Transport / Distributie, Prelucrarea lemnului / PVC, Confectii / Design vestimentar, Auto / Echipamente, Service / Reparatii

Oras de lucru: Sibiu, STRAINATATE, Cisnadie

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2010 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: tehnician mentenanta

Responsabilitati:

interventie, punere in functiune, reglaje si remedierea in timp util la masinile de montaj automate din sectia de productie schaltere ( mini-intrerupatoare auto si uz casnic) pt a da randamentul scontat si a nu se intarzia in satisfacerea comenzilor catre clienti.
reparatiile componentelor a masinilor automate, precum si a interventiilor programate preventiv, control microscopic pt eventuale greseli de montaj, zgarieturi, lovituri, deformatii etc, verificarea si reglajul parametrilor corecti primiti al camarelor de supraveghere pt controlul produselor premontate, montate si injectate, verificarea programelor de lucru al tuturor masinilor automate si mentinerea lor in parametrii corecti de functionare, interventie pe masinile de injectie, reglaje, mentenanta preventiva pt calitatea si productia de componente a pieselor ce urmeaza a fi premontate si montate, altele.
interventii electro-mec, pneumatice si hidraulice.
Cursuri de specializare, scolarizare si efectiv de lucru pt toate tipurile de linii automate de productie pt microcomutatoare, respectiv in Germania 9 luni si Elvetia 6 saptamani.
In cadrul firmelor SC matasea Romana si SC Siemens am condus formatii de operatori productie avand functii de aj maistru, maistru si sef linii montaj, in prezent am adus idei de imbunatatire la liniile de premontaj si montaj final pt imbunatatirea calitatii produselor finale, acestea fiind aprobate si puse in practica momentan dovedind calitate si productivitate.
bonuri de masa
plata orelor suplimentare
transport

07.04.2008 - 01.08.2009

Departament: productie

Titlu Job: tehnician mentenanta

Responsabilitati:

Inretinerea si reglajul liniilor de productie si a tuturor utilajelor din hala, interventia in timp util la masinile cu probleme mecanice, pneumatice, electrice si partial electronice, pentru a diminua timpul de stationare al lor si de a nu influenta procesul tehnologic de productie si calitate.
Urmarirea in permanenta a parametrilor de functionare din programele utilajelor si resetarea lorin caz de neconformitate.
Schimbarea versiunilor de lucru in functie de comenzile cerute si reglarea utilajelor, programelor de lucru in functie de necesitati.
Urmarirea in permanenta a stocului si asigurarea permanenta a pieselor de schimb
Mentenanta preventiva la utilajele automate si semiautomate in conformitate cu planul de mentenanta preventiva
Introducerea zilnica in PC a datelor cu interventiile zilnice avute in programul GMAO precum si urmarirea stocului de piese de schimb
Asigurarea permanenta a functionalitatii partilor pneumatice si a senzorilor electrici in parametrii stabiliti de programul utilajului.

Realizari:

Punctualitate, seriozitate la indeplinirea tuturor responsabilitatilor ce imi revin.
O buna comunicare cu operatorii, in echipa, si cu sefii superiori.
Interventia la masinile de productie in timp util pentru a diminua timpul de stationare.
Imbunatatiri la utilaje pentru cresterea productivitatii si siguranta operatorului masinii. ex: aparatori, disp. de montaj, disp. de iluminat, confectionarea a diferite dispozitive ajutatoare de productie si control, etc.
O vasta experienta de lucru dobandita prin contactul avut cu diferite utilaje de productie mai vechi sau de ultima generatie si totodata schimbul de experienta si formare de catre colegi straini ai firmelor respective.

01.05.2005 - 30.04.2008

Departament: productie

Titlu Job: reglor- sef linii montaj

Responsabilitati:

Organizarea muncii in echipa, indeplinirea sarcinilor de plan si calitate, cresterea permanenta a productiei si calitatii pentru satisfacerea comenzilor primite de la clienti in timp util, reglajul utilajelor din subordine pentru a lucra in parametrii de productie normali si a eficientiza calitatea si productia. Aprovizionarea si receptia componentelor de montaj pentru liniile aflate in productie pe o perioada de minim 10 h de lucru.
Asigurarea permanenta a fluxului tehnologic pentru a diminua cat mai putin timp de stationare.
Am condus 3 linii montaj productie plus personal aferent control acestor linii intre 16-35 operatori / controlori, si am contribuit la cresterea productivitatii si calitatii pe toata perioada de munca depusa la aceasta firma
Indeplinirea tuturor sarcinilor de plan si calitate contribuind la livrarea in timp util a comenzilor catre clienti.
Punctualitate, seriozitate.
Aducerea si punerea in practica analizate in prealabil cu sefii ierarhici, a unor idei sau modalitati de lucru pt o mai buna eficientizare a procesului tehnologic.
La nevoie am stat peste program pt solutionarea diferitor probleme ce nu sufereau amanare, ex:
-probleme tehnologice cu utilaje
-finalizarea unor comenzi urgente
-sedinte de plan, organizare si de calitate avute cu sefii ierarhici
bonuri de masa, transport platit partial

04.05.1999 - 04.12.2003

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: muncitor

04.02.1987 - 04.05.1999

Departament: productie

Titlu Job: reglor tesatorie - aj. maistru

Responsabilitati:

Conducerea si organizarea planului de lucru, a personalului avut in subordine, interventie in timp util la msinile de tesut mecanice si pneumatice.
Respectarea indicatorilor de lucru, urmarirea, coordonarea, si imbunatatirea permanenta a activitatii.
Asigurarea in permanenta a materialelor pt productie din magazie in sectie in functie de comenzi
Respectarea ordinii, disciplinii si curateniei la locul de munca pt bunul mers a activitatii in desfasurare.

studii

 

Facultati:

Liceul textil mecanic, Cisnadie , 10 clase
Scoala profesionala Cisnadie, lacatus mecanic intretinere
Formare de reglor, aj maistru, maistru de zona

Premii

Permis de conducere cat. B 1997


Curs de comunicare si organizare a muncii in echipa


Specializare in Germania, 9 luni, pt interventia si remedierea problemelor aparute la masinile automate de montaj in productie( reparatii electro-mec, pneumatice si hidraulice, interventii in programul masinii, etc)

Specializare in Franta o luna , pt linii de montaj in cadrul companiei CML tehnologies

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(incepator,mediu,mediu)

germană(incepator,incepator,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close