Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 18.02.1984

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:02.07.2002

obiectiv

 

Salariu: 1.000,00 USD / luna

Beneficii: posibilitatea de a invata lucruri noi si de a aplica cunostintele dobandite.

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Publicitate, Grafica / Webdesign / DTP, Educatie / Training / Arte, Functii publice, Traduceri, Banci

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: 31.12.2009

experienta profesionala

 

18.07.2007 - 18.08.2007

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: coordonatoare santiere internationale de tineri

Responsabilitati:

Coordonare a santierelor internationale de tineri din Rhone-Alpes, Franta; responsabila de buna derulare a santierelor internationale de tineri: primirea voluntarilor si a liderilor de santier, urmarirea desfasurarii activitatii pe santier, rezolvarea problemelor aparute, intalniri cu primari ai oraselor unde aveau loc santierele internationale de tineri.

01.06.2007 - 30.09.2007

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: consilier organizare

Responsabilitati:

Membra a echipei de organizare a conferintei si a scolii de vara-Philosophical Concepts & Religious Metaphors- organizate la Sibiu (27-28 august 2007 : conferinta) si respectiv la Sâmbata (29 august- 5 septembrie : scoala de vara). Responsabilitati: corespondenta participanti, contact sponsori, realizare parteneriate media, logistica pe durata conferintei si a scolii de vara.

01.09.2006 - 15.11.2006

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: organizator si facilitator

Responsabilitati:

Membra a echipei de organizare a Conferintei Generale a Aliantei Organizatiilor Serviciului Voluntar si facilitatoare in timpul atelierelor de lucru, pe teme ce tin de voluntariat, organizare interna a unei asociatii, advocacy.

05.07.2006 - 20.07.2006

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: lider al unui santier international de tineri

Responsabilitati:

Coordonarea unui grup international de 10 tineri voluntari, gestiune a bugetului, contact cu populatia locala (Midi Pyrénées, Franta).

01.07.2006 - 20.09.2006

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: organizator

Responsabilitati:

Membra a echipei de organizare a celui de-al VI-lea Congres European de Istorie a Religiilor

13.07.2005 - 10.08.2005

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: coordonatoare santiere internationale de tineri

Responsabilitati:

Coordonare a santierelor internationale de tineri din Midi- Pyrenees, Franta; responsabila de buna derulare a santierelor internationale de tineri: primirea voluntarilor si a liderilor de santier, urmarirea desfasurarii activitatii pe santier, rezolvarea problemelor aparute, intalniri cu primari ai oraselor unde aveau loc santierele internationale de tineri.

20.06.2005 - 13.07.2005

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: lider al unui santier international de tineri

Responsabilitati:

Coordonarea unui grup international de 10 tineri voluntari, gestiune a bugetului, contact cu populatia locala (Midi Pyrénées, Franta).

19.05.2004 - 21.05.2004

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: voluntar

Responsabilitati:

membru al staff-ului in timpul celei de-a "Douasprezecea Conferinta Judiciara Internationala Anuala

03.03.2001 - 03.05.2001

Departament: grafica / webdesign / dtp

Titlu Job: colaborator la realizarea paginii de tineret a ziarului

Responsabilitati:

cautarea de activitati si subiecte privind tineretul, scrierea de articole

03.09.1998 - prezent

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: trainer, coordonator voluntari, coordonator proiecte

Responsabilitati:

coordonarea activitatii voluntarilor, coordonarea unor proiecte internationale, reprezentarea asociatiei la conferinte organizate de alte ONG-uri, organizarea de conferinte si intalniri, asigurarea de traininguri si traducere in timpul conferintelor.

Realizari:

coordonarea tuturor voluntarilor asociatiei (numarul lor variaza in functie de marimea si importanta proiectului la care participa)

studii

 

Facultati:

2007-2008 Master 2 Recherche in Stiintele Informatiei si Comunicarii, Sorbonne IV, Paris, CELSA (Ecole des Hautes Etudes en sciences de l'information et de la communication)
2003-2007 Licenta in stiinte politice, Universitatea Bucuresti, Facultatea de Stiinte Politice, sectia franceza
1999-2003 Bacalaureat, Colegiul National Nicolae Grigorescu Campina, Prahova, specializarea filologie, limba franceza bilingv

Facultati in straiatate

2007-2008 Master 2 Recherche in Stiintele Informatiei si Comunicarii, Sorbonne IV, Paris, CELSA- Ecole des Hautes Etudes en sciences de l'information et de la communication

Activitati extracurriculare

Competenţe şi abilitaţi sociale:
1.Sociabilitate: aptitudine dezvoltata n timpul diferitelor interacţiuni cu diverşi actori, interacţiuni cerute de organizarea alegerilor, a conferinţelor, a ntlnirilor, a conferinţelor de presa, a reuniunilor: ambasade, administraţie locala, mass-media, organizaţii de tineret, parteneri straini.
2.Munca n echipa: aptitudine absolut necesara cnd lucrezi pentru un ONG
3.Stabilirea de contacte şi relaţionarea cu tineri aparţinnd diferitelor culturi: abilitate dezvoltata n timpul conferinţelor internaţionale, precum proiectul “Envie de savoir”, proiect care a adus mpreuna tineri din ţari francofone, sau n timpul şantierelor organizate de asociaţia Jeunesse et Reconstruction din Franţa, unde am participat ca lider de şantier.
4.Capacitatea de a convinge oamenii: capacitate bazata pe carisma şi documentare.

Competenţe şi aptitudini organizatorice:
1.Organizarea unor evenimente, conferinţe, reuniuni, prezentari, cnd mi s-a cerut.
2.Coordonarea unor proiecte, precum proiectul „Perspective de colaborare ntre presa de tineret din Moldova şi Romnia”, derulat de Centrul pentru Jurnalism Independent din Republica Moldova n parteneriat cu asociaţia MASTER Forum.
3.Abilitaţi de training, dezvoltate n timpul reuniunilor naţionale organizate de asociaţia MASTER Forum
4.Abilitaţi de reprezentare, calitate dezvoltata n timpul conferinţelor şi reuniunilor organizate de alte ONG-uri, unde a trebuit sa prezint şi sa reprezint asociaţia MASTER Forum, precum simularea Parlamentului de Tineret din Qubec, unde am facut parte din grupul care a reprezentat asociaţia MASTER Forum şi Romnia
5.Stabilirea de contacte şi relaţionarea cu parteneri internaţionali, de exemplu n cadrul proiectului „Balkan 2025”, derulat de asociaţia MASTER Forum n parteneriat cu organizaţii din Bulgaria, Albania şi Macedonia
6.Coordonarea unor tineri studenţi straini, n cadrul unui şantier de tineret organizat n Franţa de asociaţia Jeunesse et Reconstruction (munca a constat n coordonarea unui grup international format din 10 tineri, gestionarea bugetului grupului şi stabilirea contactului cu populaţia locala a unui oraş din Franţa).
7.Coordonarea unor şantiere de tineret, n calitate de voluntar al asociaţiei Jeunesse et Reconstruction (munca a constat n vizitarea şantierelor şi rezolvarea oricarei probleme aparute, fie ea de natura organizatorica sau de contact ntre primarie şi grup sau ntre membrii grupului).

Premii

2003: Atestat de limba si civilizatie franceza (Serviciul de Cooperare Culturala al Ambasadei Frantei la Bucuresti)

2004 -2005: Actiunea Jean Monnet- cursurile privind Procesul de Integrare Europeana (certificat)

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceză(avansat,avansat,avansat)

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close