Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 20.11.1981

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:27.08.2002

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sa lucrez cat mai eficient, sa ma dezvolt profesional, sa evoluez in cariera,sa cunosc oameni noi, sa stau peste program cand este cazul

Salariu: 1.500,00 USD / luna

Beneficii: bonuri de masa, bonusuri in functie de realizari, daca este posibil : masina de servici, laptop, telefon de servici

Tip job: Full time

Departament: Office / Back-office / Secretariat, Internet / e-Commerce, Productie, Telecomunicatii, Inginerie, IT Software, IT Hardware, Auto / Echipamente

Oras de lucru: Bucuresti, Bacau, Barlad, Brasov, Iasi, Suceava, Vaslui

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2012 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: tugger

Responsabilitati:

Alimentare statii cu componente, descarcare componente de la masinile de spalat, luare si darea in preasamblare a tagurilor, comunicarea si incercarea de rezolvare a problemelor imrpeuna cu superiorul ierarhic,setter sau supervizor
am alimentat statiile cu componente, am comunicat cu superiorii probleme legate de componente, am venit cu idei noi
sa comunic mai des cu superiorii
am invatat toate componentele mult mai usor

01.02.2010 - 01.05.2012

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: tehnician analist calitate

Responsabilitati:

ANALIZEZ PROBLEMELE CE APAR LA PIESE, ANUNT SEFII DE DEPARTAMENT, LE COMUNIC PROBLEMELE, ADUC SOLUTII DE REZOLVARE A ACESTORA, COMUNIC CU OPERATORII, FAC RAPOARTE DE SCRAP.
am reusit sa invat multe lucruri despre piese, calitatea pieselor, a masinilor, a oamenilor, sa fac alerte de calitate, sa comunic cu superiorii in privinta problemelor care apar
sa fiu mai rapid in privinta deciziilor care se pot lua in proces, sa anunt superiorii mai des si sa rezolv cu colegii toate problemele care pot aparea
am invatat sa fac alerte de calitate, am reusit sa am telefon de servici, sa fiu mai respectat pentru ca eram foarte bine informat

10.08.2009 - 10.09.2009

Departament: productie

Titlu Job: electronist

Responsabilitati:

responsabilitatile mele erau: ajutarea la cararea materialelor pentru a face o instalatie de interfoane, compunerea si facerea unei instalatii de interfoane, sudare, taiere cu flex, cablarea in scara, montarea interfonului in apartamente.

Realizari:

am invatat sa realizez schema unei instalatii de interfoane, am invatat sa cablez, am invatat sa sudez, sa tai cu flexul

15.09.2008 - 15.10.2008

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: inginer topograf

Responsabilitati:

Ajutarea la efectuarea ridicarilor topografice la drumuri judetene, la locuinte, la supermarketuri, la companii din orasul si judetul Vaslui - ex: ridicare topografica la locuinta Brat Augustin, ridicare topografica la MOTOR GRUP Vaslui.

Realizari:

nu am avut realizari principale

15.09.2006 - 15.09.2008

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: inginer proiectant

Responsabilitati:

Am prestat munca la birou
- Profile transversale, in programul Autocad, la strazi din orasul Vaslui - strada Donici, strada Milescu Spatarul, strada Racova, strada Andrei Muresanu, strada Traian, strada Filaturii, strada Dobrogeanu Gherea.
- Tehnoredactat memorii tehnice - la studii de fezabilitate pentru drumuri judetene din comunele Deleni, Hoceni, Lipovat, Pogana, Balteni, Ivanesti.
- Legat proiecte si arhivat : Modernizare strazi : Donici, Filaturii, Dobrogeanu Gherea, Milescu Spatarul, Traian, Modernizare DC 121.
- Legat proiecte tehnice, tehnoredactat memorii, efectuat borderouri, profile transversale la - Programul National de Dezvoltare Rurala 2007-2013 - cu privire la dezvoltarea satelor si comunelor din judetul Vaslui
- Tehnoredactat memorii tehnice, legat proiecte, facut arhive la proiecte din programul Masura 322 "Renovarea, dezvoltarea satelor, mbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea n valoare a moştenirii rurale" se ncadrează n Axa III – „Calitatea vieţii n zonele rurale şi diversificarea economiei rurale” .
- lucrul cu xeroxul , cu imprimanta, trimis faxuri, activitate de secretariat.

Realizari:

nu am avut realizari principale

01.05.2005 - 01.07.2005

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: electronist

Responsabilitati:

trebuia sa iau piesele electronice sa le pun in cutii, fiecare piesa in cutia ei si apoi sa introduc fiecare piesa in locasul corespunzator de pe placa. Placile erau deja puse pe mese si urma sa asamblam piesele pe placi pentru ca sa functioneze circuitele electrice.
Altadata trebuia sa asamblam diverse capace in niste cutii mari pentru corpurile de iluminat, sa verificam rezistentele electrice, transformatoarele.

Realizari:

Nu am fost repartizat pe nici un post de conducere si nu am avut nici un fel de realizari.

01.02.2005 - 01.03.2005

Departament: inginerie

Titlu Job: student practicant

Responsabilitati:

am stat langa un operator pe o masina cu comanda numerica FADAL 4525 pentru ca am avut o tema la proiectul de diploma legata de aceasta masina cu comanda numerica.

Realizari:

nu am avut nici o realizare principala

studii

 

Facultati:

2014 - prezent Masterat: Curs ghid turistic la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi.
2012 - 2014 Facultate / Colegiu: Tehnician diagnoza auto la Colegiul Tehnic Gh. Asachi din Iasi.
2007 - 2008 Masterat: Tehnologii avansate de fabricatie la Facultatea Constructii de Masini din Iasi.
2000 - 2005 Facultate / Colegiu: Inginerie economica in domeniul mecanic la Facultatea de Constructii de Masini din Iasi.
1996 - 2000 Liceu: Telecomunicatii la Grup Scolar Industrial Stefan Procopiu din Vaslui.

Premii

Traininguri
Jan 2014 - Sep 2014: Traininguri despre Poka yoke, change over, SPC
Aceste traininguri se refera la poka yoke - care este iun dispozitiv anti -eroare, care ne ajuta sa nu gresim, change over- cum se schimba referintele la statie si SPC - grafic de monitorizare a procesului prin care urmarim daca procesul este ok sau nu
Calificari
Jun 2007: Autocad 2d

Proiecte
Jan 2007 - Jan 2008: Proiecte tehnice la drumurile comunale din judetul Vaslui
Am ajutat la proiectarea in Autocad, la documentatiile tehnice si la completarea borderoului si a dosarului cu acte

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close