Arcade reception

check_circle Companie verificată
2

Arcade reception

check_circle Companie verificată
2

Despre

Povestea Arcade reception este cea a unui cuplu francez care și-a dat seama că, pe piața evenimentelor, nu a fost încă totul realizat și ca ar putea aduce experiența lui în acest domeniu, devenind de-a lungul timpului unul dintre liderii naționali ai pieței de infrastructură de cazare temporară.

 Arcade Réception este înconjurată de o echipă de angajați eficienți care tin la calitatea serviciilor.Este poziționată ca un furnizor care oferă o gamă largă de produse și servicii organizatorilor de  evenimente și congreselor de prestigiu.

Realizările noastre sunt personalizate, iar echipele noastre oferă soluții tehnice și tehnologice, originale și adaptate fiecărui eveniment. Aplicațiile structurilor noastre sunt practic fără sfârșit: o instalare personalizată temporară, potrivită pentru toate locațiile și pentru toate situațiile.

Compania noastra are o echipa lacatusi metalurgice fiind capabili să producă în atelierele sale toate tipurile de facilități specifice.

Oferim o gamă largă de produse și servicii organizatorilor de evenimente prestigioase.

Recepția Arcade este astăzi o companie care desfășoară infrastructură în toată Franța și Europa pentru evenimente, târguri, petreceri, dar, de asemenea, pentru instalațiile de urgență și depozitarea mărfurilor, atât pentru întreprinderi și persoane fizice.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Z.I. de L\\\'Omois Épaux-Bézu, Château-Thierry

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close