Baneasa Developments

114

Baneasa Developments

114

Despre

Încă de la înfiinţarea companiei, ne-am construit reputaţia și valorile în jurul inovației, retail-ului calitativ, managementului şi leasing-ului în România. Chiar înainte de marea deschidere din 2008 a centrului comercial Băneasa Shopping City, “bijuteria shopping-ului și a divertismentului din România”, Băneasa Developments se poziţiona ca o importantă destinaţie comercială, atrăgând anual milioane de vizitatori prin intermediul Galeriei Comerciale Feeria, lansată în anul 2006. 
 
Băneasa Shopping City, alături de Galeria Comercială Feeria oferă o experienţă de top în retail-ul din România, cu peste 300 de magazine de brand internaționale, precum Chopard, Chanel, Paul & Shark, Brooks Brothers, Michael Kors sau Furla, magazine de modă româneşti, cum ar fi Victoria 46 sau Musette, precum şi o varietate de restaurante premium şi cafenele rafinate. Un mix de succes, ce transformă Băneasa Shopping City în prima alegere a românilor pentru o experiență unică de shopping. 
 
Brand-ul Grand Entertainment operează din anul 2011, Grand Cinema & More fiind echipat cu cea mai nouă tehnologie de proiecţie digitală, inclusiv auditoriul Grand Ultra - un concept black box, cu cel mai mare display plat din România şi sistemul audio Dolby Atmos pentru o experienţă cinematografică unică. În plus, iubitorii de filme şi de artă se pot bucura de o categorie specială de evenimente culturale: producţii de teatru in-house şi transmisiuni live de pe marile scene ale lumii. 

Joburi

Contact

Sos.Bucuresti-Ploiesti nr.42D, sector 1, Bucuresti, Bucuresti