IC LEGAL

check_circle Companie verificată

IC LEGAL

check_circle Companie verificată

Despre

Suntem specializati in furnizarea serviciilor de consultanta juridica pentru mediul de afaceri in domeniul achizitiilor publice, constructii & FIDIC, afaceri corporative, telecomunicatii, imobiliar, concurenta, insolventa, bancar, munca si administrativ.

Suntem bine pregatiti pentru asistarea si reprezentarea clientilor nostri in procese in domeniul afacerilor. Activitatea noastra principala in domeniul litigiilor este arbitrajul in conformitate cu urmatoarele reguli: Regulile de Arbitraj ICC; Regulile de Arbitraj UNCITRAL; Regulile de Arbitraj LCIA; Regulile Elvetiene de Arbitraj International; Regulile de Procedura Arbitrala ale Curtii de Arbitraj Comercial International de pe lânga Camera de Comert si Industrie a României.

De asemenea, suntem specializati in asistarea si reprezentarea clientilor nostri in dispute in domeniul achizitiilor publice, precum si in alte proceduri judiciare de drept comun in legatura cu domeniul afacerilor.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Gheorghe Titeica 2016-208, Bloc Floreasca 1, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close