Cineplexx Romania

check_circle Companie verificată
1

Cineplexx Romania

check_circle Companie verificată
1

Despre

Cineplexx este cel mai important lanț cinematografic din Austria și regiunea Europei de Sud-Est, cu peste patru decenii de experiență în acest domeniu.

 În prezent, rețeaua Cineplexx cuprinde 47 de multiplexuri și 6 cinematografe tradiționale în Austria, Serbia, Muntenegru, Croația, Bosnia și Herțegovina, Slovenia, Macedonia de Nord, Albania, Kosovo, Grecia și Italia, cu peste 300 de cinematografe si acum ajunge si in piata din Romania.

Peste 12 milioane de spectatori vizitează cinematografele Cineplexx anual, bine întreținute de mai mult de 1.300 de angajați.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Sos Bucuresti-Ploiesti nr 42 D, cladire C2,ET2, CAMERA1, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close