EURODIET MED

check_circle Companie verificată
21

EURODIET MED

check_circle Companie verificată
21

Despre

 

Eurodiet este un program de managment al greutății, dezvoltat clinic, supravegheat profesional și medical, folosit de către spitale de stat în mai multe țări europene. Acesta a fost implementat cu succes in cadrul unei mari varietăți de pacienți cu boli legate de obezitate, incluzând diabetul zaharat, sindrom metabolic, hiperlcolesterolemie, hipertensiune arterială, precum și boli cardiovasculare. În cadrul Eurodiet, peste 6000 de doctori din peste 27 de țări se luptă împotriva epidemiei de obezitate, prin participarea continuă la conferințe medicale, evenimente științifice și efectuarea de studii clinice.

Ne axăm pe o metoda în 4 faze, primele 2 faze cu foarte puține calorii (VLCD) care presupune un consum optim de proteine și restricția carbohidraților simpli, iar ultimele 2 faze reintroducând treptat anumite alimente și continuând pierderea în greutate până la atingerea unui stil de nutriție sănătos, bazat pe dieta mediteraneană.

Metoda Eurodiet este prevăzută cu o gamă largă de produse alimentare selectate conform celor mai înalte standarde ale sistemului de Cercetare și Dezvoltare Proteică, cu scopul de a se potrivi cerințelor energetice ale pacienților noștri, dar și preferințelor de gust, în toate cele 4 faze diferite de pierdere în greutate.

Ne străduim să menținem serviciile noastre la cel mai înalt nivel, și suntem conștienți de faptul că modificarea comportamentală este esențială pentru a menține rezultatele de scădere în greutate. Toți pacienții noștri sunt constant supravegheați în exclusivitate de către un medic calificat, educat pentru a practica metoda Eurodiet.

http://antena2.ro/video/traieste-sanatos-16-mai-2013-scaderea-in-greutate-2-2-h2akmcnqhcp

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Sos Chitilei 204, Sector 1, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close