s.c. rora consing s.r.l.

check_circle Companie verificată
18

s.c. rora consing s.r.l.

check_circle Companie verificată
18

Despre

Diviziile companiei se poziționează ca furnizori de produse și servicii  în zona cu cea mai dinamică dezvoltare, cea a proceselor de mentenanță industrială și instituțională. Produsele de întreținere destinate domeniului mecanic, electric, industriei alimentare, tratării apelor industriale și potabile înglobează tehnologii inovative cu impact minim asupra mediului și resurselor energetice și financiare ale clienților, dar cu maximă eficiență în procesele de producție și mentenanță. O echipă dinamică și profesionistă propune clienților săi soluții inginerești creative, responsabile și flexibile.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str. Garii, nr.6, Rasnov Brasov

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close