Lord Industrial Tools S.R.L.

check_circle Companie verificată
8

Lord Industrial Tools S.R.L.

check_circle Companie verificată
8

Despre

Lord Industrial Tools S.R.L. este o companie multi catalog Partener in Romania pentru KAISER + KRAFT GROUP - ABC Tools Italia, FAMI Spa Italia, Marston Domsel GmbH si Knipex Germania. 

Compania activeaza in domeniul industrial cu peste 250 de clientii, producatori de echipamente si accesorii din industria Automotiva, Aeronautica, Navala, Masini si Utilaje, Petrol si Gaza.

Gama produselor si serviciilor oferite corespun normelor Europene si se ridica la cele mai inalte standarde de calitate.

Compania functioneaza pe baza unor standarde de lucru implementate si aplicate de catre partenerii externi cu sisteme  integrate ERP si CRM bine dezvoltate.

Echipa tanara si profesionista ofera un mediu de lucru placut, dinamic si educativ.

Te asteptam sa faci parte din echipa noastra!

Lord Industrial Tools.

 

 

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close