MEGATECH - (AUTOMATIZARI INDUSTRIALE)

4

MEGATECH - (AUTOMATIZARI INDUSTRIALE)

4

Despre

Compania noastra MEGATECH Trading & Consulting SRL (www.megatech.ro) cauta ingineri de vanzari pentru birourile noastre din Bucuresti si Cluj-Napoca.

Fiind pe piata de peste 20 ani, suntem o societate cunoscuta in domeniu, avem un portofoliu mare de de clienti existenti, cu care trebuie tinuta legatura permanent, precum si un numar in continua crestere de clienti potentiali care trebuie descoperiti.

Produsele de automatizari industriale pe care le distribuim (www.megatech.ro/produse) alaturi de aplicatiile specifice pe care le realizam (http://www.megatech.ro/aplicatii) se adreseaza in special producatorilor (fabricilor), integratorilor si revanzatorilor. Clientii nostri sunt din producatori(fabrici) din industria componentelor auto, industria prelucrarilor mecanice si electrotehnica, energetica, a maselor plastice si cauciucului, materialelor de constructii, metalurgiei, industriei alimentare, imbutelierii, agriculturii, utilitatilor, cercetarii, practic oriunde exista o instalatie industriala.

Importam si distribuim produse ale unor firme de top din domeniu OMRON, PILZ, EATON, SIEMENS, PATLITE, IME, SENECA, YASKAWA, HITACHI, SCHNEIDER etc.

Contact

Bd. Alexandru Ioan Cuza 32A,, Bucuresti