Mogo IFN SA

8

Mogo IFN SA

8

Despre

Fondată în 2012, compania Mogo este o institutie financiara activa in leasing financiar si credite in domeniul auto, cu prezenta in mai multe tari precum Letonia, Lituania, Estonia, Georgia, Polonia, Bulgaria, Moldova, Albania, Armenia, Bielarus, Ucraina si desigur Romania. Dezvoltarea dinamică a Mogo este posibilă datorită, printre altele, suportului de capital stabil si unei soluții tehnologice și eficiente de management al portofoliului de creanțe, care in prezent a ajuns la 90 de milioane de euro.

In Romania suntem in plina extindere , cu prezenta in Bucuresti, Timisoara, Cluj, Iasi, Brasov, Craiova, Galati, Constanta, Ploiesti si in curand si alte orase importante. 

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Calea Victoriei 155, BUCUREŞTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close