QOOBUS HOLDING SRL

check_circle Companie verificată

QOOBUS HOLDING SRL

check_circle Companie verificată

Despre

Fondată în iulie 2016 cu sediul la Chișinău, Republica Moldova. Qoobus este un startup LogTech-Fintech, care uneste cererea de transport cu oferta de transport printr-un set de tehnologii de automatizare pe bază de rețeli sociale.
Compania are drept scop să democratizeze accesul la informație și să ofere transparență, securitate si automatizare pentru toate procesele de logistică.În prezent, serviciile Qoobus sunt disponibile în România, Republica Moldova, Belarus, Ucraina, Latvia, Lituania, Federația Rusă, Estonia și Bulgaria.

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Mun. Iasi, str. Vasile Lupu Nr. 106, camera 2, Bloc C4, Scara C, Etaj 3, Ap. 4, Iasi

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close