RIVER DEVELOPMENT SRL

13

RIVER DEVELOPMENT SRL

13

Despre

River Development este o companie cu capital privat românesc. Având o echipă puternică de profesioniști cu experiență cuprinzătoare în planificarea, dezvoltarea și gestionarea proiectelor imobiliare specifice, compania oferă soluții la cheie adresate consumatorilor finali și investitorilor. River Development  isi propune sa continue rolul sau de jucator consacrat pe piata imobiliara la nivel national si regional si intentioneaza sa devina o ancora de credibilitate si reputatie prin dimensiunea si unicitatea conceptelor.

Despre Sema City

Sema City este cel mai mare proiect de reconversie urbană a unei foste zone industriale. Este un proiect de tip mixed-use ce implică dezvoltarea pe următoarele destinații: parc de afaceri care cuprinde clădiri de birouri de clasă A si B, zonă comercială și ansamblu rezidențial. Amplasarea central-vestică, într-o comunitate activă, tinerească, accesul la metrou și alte mijloace de transport în comun precum și excelența dovedită în construcții a dezvoltatorului sunt elementele de care vei beneficia în Sema City.

In prezent River dezvoltă proiectul Sema Office, componenta a Sema City, proiectul The Light (zona Iuliu Maniu) și administrează parcul industrial Sema Parc. 

Despre Sema Parc

Parcul Industrial SEMA PARC este situat în zona de vest a Capitalei, la mai puțin de 10 minute distantă față de centrul orasului și oferă spatii de birouri de clasa B, cu suprafețe între 170 si 680 mp. Parcul constituie o modalitate eficientă și atractivă de organizare și de dezvoltare economica. Dezvoltat pe o suprafata de teren semnificativa de cca 16 hectare, parcul industrial Sema Parc oferă chiriașilor toate facilitatile necesare organizării și desfasurarii activităților de tip comercial, logistic sau de productie.

 Sema Office include clădiri de birouri de clasa A, dezvoltat în faze:

Faza I de dezvoltare:

River House - primele două clădiri de birouri in suprafata de 47.000 mp au fost închiriate încă din faza de dezvoltare și vândute fondului de investiții austriac Europolis, actual CA Immo.

Faza II de dezvoltare:

Clădirea Bruxelles – suprafata 14.500mp a fost finalizată în 2016, în prezent fiind funcțională și închiriată aproape integral.

Clădirea Paris – suprafață 10.900mp, a fost livrată în ianuarie 2018,  în prezent fiind funcțională și închiriată aproape integral.

Clădirea Berlin – suprafata 15.800mp, termen de finalizare  septembrie 2018, în curs de închiriere.

Faza III de dezvoltare :

Sema Office II – două cladiri de birouri, în suprafață totală de 38000mp închiriabili și 22.000mp subterani ( parcari), termen de finalizare Q4 2019.

Social

Contact

Splaiul independentei, nr 319, bucuresti