SC Global Plast SRL

check_circle Companie verificată
41

SC Global Plast SRL

check_circle Companie verificată
41

Despre

IMPORT SI VANZARI DE MATERIALE SI ECHIPAMENTE STOMATOLOGIE SI DE TEHNICA DENTARA.

DISTRIBUTIE NATIONALA CATRE SPECIALISTI - MEDICI STOMATOLOGI SI TEHNICIENI DENTARI.

PREZENTAREA FIRMEI:

TEHNODENT POKA s-a infiintat in august 1991, si a aniversat in luna august 26 de ani de existenta. De atunci si pana azi am reusit sa devenim partenerii a peste 70 companii producatoare de echipamente si materiale stomatologice si de tehnica dentara din Germania, Elvetia, Austria, Japonia, Italia, Spania, S.U.A., Ungaria, Brazilia, China, Korea, Taiwan, Serbia, Slovacia, Polonia...
Oferim o gama larga de echipamente si materiale consumabile pentru cabinetele stomatologice si pentru laboratoarele de tehnica dentara.

Suntem mereu preocupati sa oferim o gama completa de produse de calitate la un pret accesibil clientilor nostri si sa le punem la dispozitie ultimele noutati in domeniu.

Clientii TEHNODENT POKA sunt DOAR specialistii: medicii stomatologi si tehnicienii dentari din toata Romania. Vanzarea este de tip B2B.

TEHNODENT POKA – Angajari:

TEHNODENT POKA ofera locuride munca in principalele orase;echipa actuala de vanzari este formata din 46 Consilieri de Vanzari, din care 40 de Reprezentanti Zonali si 6 reprezentanti in magazinele noastre.
Oferim suportul colegilor din toata tara de la sediul nostru din Timisoara (echipa de preluare comenzi, logistica, servis, marketing, training, IT,...).

TEHNODENT POKA ofera conditii bune de munca pentru toti cei 87 de angajati. Consideram ca cea mai importanta resursa din cadrul firmei noastre sunt ANGAJATII, colegii nostri!
Media de varsta este de 32 de ani.

Investim permanent in pregatirea angajatilor (cursuri, training-uri). In medie, in anul 2017, un Consilier de Vanzari a avut parte de 12-15 sesiuni de training.

Va multumim pentru interesul manifestat si va dorim succes!

Joburi

Media

Contact

Str Soldat Tina Petre nr 3, Bl L34, sc B, ap 97, S3, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close