SC PRODESIGN ENGINEERING & CONSTRUCTION SRL

check_circle Companie verificată
7

SC PRODESIGN ENGINEERING & CONSTRUCTION SRL

check_circle Companie verificată
7

Despre

PRODESIGN ENGINEERING & CONSTRUCTION este o companie ce ofera servicii de proiectare generala, asistenta tehnica, consultanta si management de proiect in domeniu constructiilor, avand birouri de proiectare in Bucuresti si Cluj-Napoca. In calitate de proiectant general, prin arhitectii si inginerii structuristi din cadrul companiei cat si prin colaboratorii sai in domeniul instalatiilor, PRODESIGN ENGINEERING & CONSTRUCTION a dobandit de-a lungul anilor un portofoliu relevant si variat de proiecte, atat in domeniul constructiilor civile cat si in domeniul constructiilor industriale, agricole si ingineresti. Prin proiectele realizate si implementate in toata tara si in strainatate, PRODESIGN ENGINEERING & CONSTRUCTION a castigat respectul clientilor si antreprenorilor, fundament pentru cresterea si dezvoltarea continua a companiei si a angajatilor sai. PRODESIGN ENGINEERING & CONSTRUCTION este o companie cu traditie, solida si dinamica, pregatita in acelasi timp sa faca fata provocarilor unei piete moderne, adaptate cerintelor globale, prezente si viitoare

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

STR. CHINDIEI 16 | SECTOR 4, 040185 BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close