Transgor Logistik

check_circle Companie verificată

Transgor Logistik

check_circle Companie verificată

Despre

TRANSGOR LOGISTIK este o companie ce presteaza servicii de depozitare, expeditii interne si internationale, transporturi rutiere, maritime si aeriene de marfa in toata Europa.
Sediul societatii este in Iasi si are puncte de lucru in Cluj-Napoca si Bucuresti.
Societatea are implementat sistemul de Management Integrat Calitate-Mediu conform ISO 9001:2015 &  ISO 14001:2015de catre TUV Rheinland.
Suntem membri ai Uniunii Societatilor de Expeditie din Romania si ai Asociatiei Romane de Transport Rutier International
Prin USER suntem afiliati FIATA (Federation Internationale des Associations de Transitaires et Assimiles), organizatia mondiala a transportatorilor.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Stupinelor 41, Tomesti - Iasi

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close